ANABIOSOFT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANABIOSOFT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.746.166

Publication

03/12/2013
ÿþOndernemingsnr: 081-15- I6 .4 iItt

Benaming

(voluit) : ANABIOSOFT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : COUPURE LINKS 265 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 12.11.2013:

Ce maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt vanaf heden verplaatst naar 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 61.

Dhr. Christian Gerkens

Vennoot

Llaik.B,

Ma! 14ad tt.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 1 UV, 2G13

F`rE~Fi: ~.'" ' .~

KGc~ ffie-~--=V--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 23.10.2013 13638-0113-007
09/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302598*

Neergelegd

07-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845746166

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ANABIOSOFT

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9000 Gent, coupure links 265

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Veronique Laloo te Sint-Lievens-Esse (gemeente Herzele), op vier mei tweeduizend en twaalf, ter registratie, dat een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "ANABIOSOFT" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANABIOSOFT".

2. Zetel: 9000 Gent, Coupure-Links 265.

3. Duur: Opgericht voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

De heer GELIJKENS Christian Frans Anne-Marie Lucienne, dokter apotheker-specialist in de medische analyse, geboren te Wilrijk op 27 juli 1950, in huwelijk met mevrouw Véronique Van Damme, wonende te Waasmunster, Lentelaan 17.

5. Kapitaal  aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend

vijfhonderd vijftig (¬ 18.550,00) euro.

Het is verdeeld in 185 aandelen zonder nominale waarde, maar met een

fractiewaarde van één/honderd vijfentachtigste van het kapitaal.

Deze aandelen zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

volgestort.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Waasmunster, met nummer BE02 7370 3558 9040, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Als vergoeding van zijn inbreng wordt aan de inbrenger het volgend aantal aandelen toegekend :

De heer Christian Gelijkens, comparant voornoemd: 185

Totaal : 185 aandelen

Deze aandelen zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volgestort.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vier mei tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend dertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Aanstelling zaakvoerder: 1/ aantal zaakvoerders: één; 2/ zaakvoerder: als eerste statutair zaakvoerder word benoemd: de heer Christian Gelijkens, voornoemd, die verklaard zijn opdracht te aanvaarden.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen

rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon:

1. Prestaties klinische biologie.

Dit omvat onder meer de studie en het onderzoek, de uitvoering en controle van chemische, biochemische, bacteriologische, biologische, hematologische en toxicologische processen, lucht-, water- en bodembezoedelingsanalyses.

De activiteiten omvatten zowel de onderzoeken en testen als zodanig, als de daaraan gelieerde studies, rapporteringen en publicaties.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten ter uitvoering van het maatschappelijk doel, zoals de aan- en verkoop van reagentia en producten, medisch materiaal en instrumenten.

2. Ontwikkeling, installatie, validatie, onderhoud van systemen en methodes voor laboratoria, al dan niet van analytische aard, in de farmaceutische en medische sector.

3. Audit, concipiëring en opzet, begeleiding, opvolging van kwaliteitssystemen al dan niet in het kader van de wettelijke normeringen, in de farmaceutische en medische sector.

4. Holdingactiviteit en patrimoniumbeheer.

a. de deelneming in vennootschappen, ondernemingen, verenigingen en associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

b. de vorming en het beheer van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen. Alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben;

c. de verwerving en het beheer van onroerende goederen of daaraan gerelateerde zakelijke rechten;

d. het huren, verhuren, leasen, in erfpacht of gebruik nemen of geven van onroerende en/of roerende goederen;

e. het toestaan van leningen, kredietopeningen, en kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bank- en/of spaarkasfuncties niet inbegrepen).

5. Bestuurdersmandaten.

Dit omvat zowel de waarneming van mandaten als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zowel binnen- als buitenlandse, evenals de borgstelling voor derden, vennoten en bestuurders, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, mits respect voor de wettelijke beperkingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De omschrijving raadgeving is niet diegene zoals vermeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties van de financiële markten.

6. Dienstverlening, zowel consultancy als implementatie, op het vlak van bedrijfsbeleid, soft- en hardware, financieel en operationeel beheer, sales en marketing, pers en communicatie.

7. Commercialisering van diensten en producten gerelateerd tot alle voormelde punten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of alle andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Het bestuursorgaan is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september om tien uur en voor de eerste maal in 2013.

Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANABIOSOFT

Adresse
COUPURE LINKS 265 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande