ANBROS MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANBROS MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.876.307

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14220-0391-008
17/08/2012
ÿþOndernemingsnr : q. $ 3 0

Benaming : ANBROS MANAGEMENT

(voluit)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 7

9420 Erpe-Mere (Mere)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 6 augustus 2012, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTERS

De Heer BLOMMAERT Kris, geboren te Aalst op 25 augustus 1969, (IK 590-8828111-70, NN 69.08.25-067.09) en zijn echtgenote Mevrouw VAN dEN BOSSCHE Anne Marie, geboren te Dendermonde op 8 juni 1970, (IK 590-8829264-59, NN69.08.25-067.09), samenwonend te 9420 Erpe-Mere, Beekstraat 7.

OPRICHTING:

De comparanten verklaren bij deze akte een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "ANBROS MANAGEMENT", voor een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoor-digen. Zij verklaren de aandelen te onderschrijven ais volgt:

- Door de Heer Kris Blommaert, voornoemd, honderdvijfentachtig (185) aandelen,

- Door Mevrouw Anne Van den Bossche, voornoemd, één (1) aandeel.

De comparanten verklaren en erkennen de aandelen volledig volstort werden, zodat vanaf heden

het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ter beschikking is van de

vennootschap.

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan de oprichting

gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de NBP PARI BAS FORTIS zoals blijkt uit een

door voormelde financiële instelling op 23 juli 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd

overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

STATUT

TITEL I. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR.

Artikel 1: Aard

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de naam ANBROS MANAGEMENT

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Beekstraat

7.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, omvattende ondermeer maar niet uitsluitend andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van beheer, controle, toezicht, organisatie, administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

Voor. behoudi aan he Belgisc Staatsbl

I II II IIII IIU I II I

*iaiaa9ze*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KOOPHANDEL

0 7 AUG. 2012

~ ENF~E.~``rNiflN Q E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beh'ouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

van bedrijfsieiding en het organiseren ervan, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

- Alle verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het

oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen of gehuurde onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot, De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, Dit alles zowel voor onroerende goederen in volle als in blote eigendom of vruchtgebruik, alsook met betrekking tot onroerende zakelijke rechten zoals erfpacht en opstalrechten.

- Aile financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen, omvattende onder meer het verlenen van krediet en de financiering en belegging van eigen roerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe of bestaande vennootschappen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissie- en delcredere verrichtingen, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is,

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen voor derden, waarvoor licitaties of andere toelatingen moeten worden toegestaan, overeenkomstig de wet.

- De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Ingeval één of meer van de hoger vermelde activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen worden uitgeoefend en opgenomen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd noch vermeld worden,

Alle voormelde opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL Il. KAPITAAL,

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600¬ ) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. TITEL Ill. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld: de Heer

Kris Btommaert, wonende te 9420 Erpe-Mere, Beekstraat 7.

Artikel 11: Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van

Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid,

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

' volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 15: Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur.

Artikel 16: Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een

bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te

roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en

commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op

geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in

het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan

' rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te

houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Artikel 18: Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

Artikel 19: Winstbestemming.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting

maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft

van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn

van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire

bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor

een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de

vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ei(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commissaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij, de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij, door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag,

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Eerste boekjaar : het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2013. Eerste ayemene vergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014. VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-stichting.- verslag bedrijfsrevisor.- verslag der oprichters.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Op de laatste biz. van Link B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de persoio}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.06.2016 16211-0422-008

Coordonnées
ANBROS MANAGEMENT

Adresse
BEEKSTRAAT 7 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande