ANCOR GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANCOR GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.953.078

Publication

22/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14312954*

Neergelegd

18-12-2014

Griffie

0506953078

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ANCOR GROUP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit de akte verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN , met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 16 december 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat

1. de gewone commanditaire vennootschap "Gungor", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vlotstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent) onder het nummer 0567.856.608,

2. de gewone commanditaire vennootschap "Innovaro", met maatschappelijke zetel te 9041 Gent (Oostakker), Bredestraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent) onder het nummer 0567.696.458,

3. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Idev Group", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent) onder het nummer 0541.518.039,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de naam  Ancor Group , met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Laarnebaan 106B, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door 1.855 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze 1.855 aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van tien euro per aandeel als volgt:

- door de gewone commanditaire vennootschap Gungor, voornoemd oprichter sub 1 op vijfhonderdzevenenvijftig aandelen (557)

- door de gewone commanditaire vennootschap Innovaro, voornoemd oprichter sub 2 op zevenhonderdtweeënveertig aandelen (742)

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IDEV GROUP, voornoemd oprichter sub 3 op vijfhonderdzesenvijftig aandelen (556)

Samen: duizend achthonderdvijfenvijftig aandelen (1.855)

Dat de aandelen volstort werden ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar beschikking heeft.

Dat voornoemde vennootschap Gungor een bedrag van ¬ 1.861,67 heeft gestort, zodat zij nog een bedrag van drieduizend zevenhonderdenacht euro drieëndertig cent (¬ 3.708,33) zal dienen te volstorten.

Dat voornoemde vennootschap Innovaro een bedrag van ¬ 2.480,00 heeft gestort, zodat zij nog een bedrag van vierduizend negenhonderdveertig euro (¬ 4.940,00) zal dienen te volstorten.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Laarnebaan(HEU) 106 Bus B

9070 Destelbergen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dat voornoemde vennootschap IDEV GROUP een bedrag van ¬ 1.858,33 heeft gestort, zodat zij nog een bedrag van drieduizend zevenhonderdeneen euro zevenenzestig cent (¬ 3.701,67) zal dienen te volstorten.

De statuten luiden als volgt:

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ANCOR GROUP" .

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen (Heusden), Laarnebaan 106B. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de aan- en verkoop van en de trading in alle welkdanige technologische producten en systemen, hardware en software, elektronica, benodigdheden, componenten en onderdelen, in welke materialen ook, dit alles in de meest uitgebreide betekenis rekening houdend met alle bestaande en toekomstige materialen, technieken en evoluties;

- de handel, de aan- en verkoop in het groot en in het klein, de invoer, uitvoer, de intracommunautaire levering en verwerving, de vertegenwoordiging, de licentie, de makelarij en agentuur van menigvuldige goederen in de meest ruime zin;

- alle onroerende verrichtingen, onder meer het kopen en het verkopen, het huren en verhuren en het beheren van onroerende goederen, het aanleggen van verkavelingen, het zelf oprichten of laten oprichten en /of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen;

- het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, boekhouding, informatisering en de gebieden welke verband houden met het doel van de vennootschap; dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- het beheren van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook hebben, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar; - het verwerven, beheren en valoriseren van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten;

- het geven van pand of hypotheek op eigen goederen als waarborg voor zowel eigen leningen als leningen van derden.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden. Zij zal onder meer slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen en dit door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Indien door de zaakvoerder(s) handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in duizend achthonderdvijfenvijftig (1855) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Bevoegdheden van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur (17h00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóór de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste donderdag van de maand juni 2016 om 17u00.

Zaakvoerder

Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden: - de heer Güngor, Murat, geboren te Gent op 14 september 1980, nationaal nummer 80.09.14041.21, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Vlotstraat 31,

- de heer Kranda, Cihan, geboren te Antwerpen op 8 oktober 1985, gedomicilieerd en verblijvende te 9041 Gent (Oostakker), Bredestraat 13,

die hun opdracht aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken, mevrouw Catherine Wailly of een andere medewerker van Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 5/B 1001, ieder afzonderlijk bevoegd, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte oprichting de dato 16/12/2014

10/08/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0506953078

Benaming

(voluit) : Ancor Group

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Laarnebaan 106B - 9070 Heusden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de algemene vergadering op 2 juli 2015 is beslist om Murat Gungor te ontslaan als zaakvoerder van Ancor Group



IRII~I~MII IR.I~~

*15115309*

flh'I

' b): ZLLGl)

3 G -07- 2013

;NI< VAN

2 2-, TE GENT

Griffrc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANCOR GROUP

Adresse
LAARNEBAAN 106, BUS B 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande