ANDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.853.887

Publication

28/05/2014
ÿþ Idod Word 11.1

pj\B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111,11111!pj1,1)11111111

NEERGELEGD

16 ME1,2014

RECti raANK. vAba. KOOPHANDEL TE`e

Ondernemingsnr : 0432 853 887

Benaming

(voluit) : ANDERS

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: RIJSENBERGSTRAA'r 31, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMING

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 31/03/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met onmiddellijke ingang Jan Eyskens wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

Haentjes Marleen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 10.10.2013 13628-0014-011
26/02/2013 : ME086543
28/08/2012 : ME086543
01/09/2011 : ME086543
17/08/2010 : ME086543
13/04/2015
ÿþMod Word 11.1

! elk ( In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

31 MAART 2015

RECHTBANK VAN

KOOPH ; ; , TE GENT

1111

15 5 050

Ondernemingsnr : 0432.853.887

Benaming

(voluit) : ANDERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijsenbergstraat 31, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EURO - OPHEFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL- ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER  BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER - VERVANGING OUDE STATUTEN DOOR NIEUWE STATUTEN MACHTIGING  BIJZONDERE VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 27 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANDERS" de volgende beslissingen heeft genomen:

1.OMZETTING IN EURO VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Beslissing van de vergadering om de uitdrukkingsmunt van het kapitaal aan te passen, teneinde het kapitaal aan te duiden in Euro.

Derhalve vaststelling dat het kapitaal groot zevenhonderd vijftig duizend Belgische Frank overeen komt met achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01)

2. OPHEFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

3. WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

A)VERSLAG

Ontslag door de vergadering aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders; bij dit verslag wordt een samenvattende staat gevoegd betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en veertien.

B)DOELSW IJZIGING

Beslissing van de vergadering om het maatschappelijk doel te wijzigen door:

-schrapping van volgende zin: "Het makelen van verzekeringen van alle aard als tussenpersoon".

-toevoeging na de woorden " zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen,; rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming," en voor de woorden " Dit alles in de uitgebreidste zin van het woord." van volgende tekst:

"Het ontwikkelen en geven van begeleidingsvormen in de meest ruime zin, zowel individueel als in groep, aan particulieren en bedrijven. Het organiseren en geven van workshops, studiedagen en congressen. Op het vlak van de gezondheidszorg, de bewegingswetenschappen, op het vlak van de mentale ondersteuning, ergonomie en praktische filosofie.Het uitgeven van publicaties, aan- en verkoop van publicaties, het ontwikkelen van software en producten, aan- en verkoop, in het kader van deze activiteiten."

4, ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Beslissing van de vergadering om te ontslaan ais statutair zaakvoerder Mevrouw HAENTJENS Marleen Georgette Cornelia, wonende te 9000 Gent, Rijsenbergstraat 31,

5.BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Beslissing van de vergadering om te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder Mevrouw HAENTJENS Marleen Georgette Cornelia, voornoemd

6, VERVANGING OUDE STATUTEN DOOR NIEUWE STATUTEN

beslissing van de vergadering dat de thans geldende statuten integraal worden vervangen door nieuwe statuten, onder andere aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, en aan de genomen beslissingen, en luidend als volgt:

naam: "ANDERS"

vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

zetel: Rijsenbergstraat 31, 9000 Gent

doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwerpen en uitwerken van bedrijfscommunicatie intern als extern, public-relations, marketingadviezen, promoties ontwikkelen en ontwerpen van merken, dienstverlening inzake publiciteit voor derden.

Het uitbaten van groot-en kleinhandel, de invoer en uitvoer van meubelen en aanverwante, tapijten, huisraad, huishoudartikelen, textiel, lederwaren en allerlei non-food-artikelen, alsmede allerlei food-artikelen.

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden,

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en eveneens het verhuren van rollend materiaal.

In verband met het onroerend goed aile bouw-, verbouwings-, dak-, loodgieters-, timmer-, schrijnwerken alsook karwei-, afbraak-, terrein-, tuinwerken dit alles zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming met derden als door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon en tevens, zowel in België ais in het buitenland.

In België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise beheer, onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouw kommen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwin , voorts het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties en in het algemeen van alle roerende waarden. Het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen. Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden,

Alle financiële verrichtingen onder welke vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen, en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele noodzakelijke machtiging en aanvaardingen. De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen, Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

Het ontwikkelen en geven van begeleidingsvormen in de meest ruime zin, zowel individueel als in groep, aan particulieren en bedrijven. Het organiseren en geven van workshops, studiedagen en congressen. Op het vlak van de gezondheidszorg, de bewegingswetenschappen, op het vlak van de mentale ondersteuning, ergonomie en praktische filosofie. Het uitgeven van publicaties, aan- en verkoop van publicaties, het ontwikkelen van software en producten, aan- en verkoop, in het kader van deze activiteiten.

Dit alles in de uitgebreidste zin van het woord.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken,

Zij mag alle bedrijvigheden uitoefenen die de verwezenlijking van haar sociaal oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n bedrijvigheid deelnemen.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

duur: onbepaald

kapitaal:

Het kapitaal bedraagt E 18.592,01 en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder

nominale waarde doch met een fractiewaarde van 11750ste van het kapitaal,

aandelen

op naam en ondeelbaar

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan

Elke zaakvoerder heeft een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder(s)kan/kunnen eveneens afzonderlijke machten op rekeningen bij financiele instellingen toestaan aan bijzondere volmachtdragers.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De algemene vergadering kan ten allen tijde overgaan tot de benoeming van een plaatsvervangend zaakvoerder, en dit voor een mandaat van bepaalde duur zowel ais van onbepaalde duur, Deze plaatsvervangend zaakvoerder zal alle bevoegdheden van de zaakvoerder overnemen van zodra de zaakvoerder gedurende meer dan veertien dagen in de materiële of geestelijke onmogelijkheid verkeert om zijn taak uit te oefenen. De plaatsvervangend zaakvoerder zal ten opzichte van derden niet over een speciale machtiging moeten beschikken, maar bij ieder optreden moeten vermelden in welke toestand van onmogelijkheid de zaakvoerder zich bevindt.

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het is de algemene vergadering die het bedrag van de bezoldiging bepaalt.

algemene vergadering:

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbefangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen,

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand juni van ieder jaar om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

stemrecht

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem,

boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde jaar

bestemming van het resultaat

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag

 % Voorbehouden aan flet tsj.lgisch Staatsblad

van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste

meerderheid, en in de gevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De ontbinding en vereffening zal plaatsvinden conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na de betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld, zij overhandigen hun

goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. MACHTIGING ZAAKVOERDERS

8. BIJZONDERE VOLMACHT

Volmacht wordt door de vergadering verleend aan VGD Gent, te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562 om aile formaliteiten te vervullen in verband met het ondememingsloket, kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van dit dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht', van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel, Zij verleent inzonderiijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met nieuwe statuten, met aangehechte

verklaring zaakvoerder

met verslag zaakvoerders, met staat actieve en passieve toestand van de vennootschap per éénendertig

december tweeduizend en veertien

Notaris FEVERY Fabienne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2009 : ME086543
01/09/2008 : ME086543
02/10/2007 : ME086543
05/09/2006 : ME086543
10/10/2005 : ME086543
17/09/2004 : ME086543
23/09/2003 : ME086543
02/12/2002 : ME086543
31/10/2000 : ME086543
01/01/1997 : GE149252
05/01/1993 : GE149252
01/01/1993 : GE149252
10/01/1991 : GE149252
20/05/1988 : GE149252
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.07.2016, NGL 31.08.2016 16554-0432-011

Coordonnées
ANDERS

Adresse
RIJSENBERGSTRAAT 31 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande