ANDICASS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDICASS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.695.483

Publication

21/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-05-2015

Griffie

*15308412*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630695483

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ANDICASS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

UITTREKSEL: O P R I C H T I N G : S T A T U T E N

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op

13 mei 2015, vóór registratie, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN :

1. De heer ANNENS Dirk Alfons Romain, Belg, geboren te Temse op 15 december 1959, rijksregisternummer 59.12.15 341-47, gehuwd met mevrouw DE SMEDT Caroline Albert Yvette, hierna genoemd.

2. Mevrouw DE SMEDT Caroline Albert Yvette, Belg, geboren te Temse op 13 oktober 1964, rijksregisternummer 64.10.13 300-45, gehuwd met de heer ANNENS Dirk Alfons Romain, hiervoor genoemd.

Samen wonende te 9140 Temse, Lauwershoek, 25.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel van goederen bij ontstentenis van een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

3. Mevrouw ANNENS Stephanie Marie-José Paul, Belg, geboren te Sint-Niklaas op 27 juli 1989, rijksregisternummer 89.07.27 234-01, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9140 Temse, Orlaylaan, 5A.

4. Juffrouw ANNENS Sofie Lea Angelus, Belg, geboren te Sint-Niklaas op 30 maart 1992, rijksregisternummer 92.03.30 264-13, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9140 Temse, Orlaylaan, 5B.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam: ANDICASS.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde elk.

Het kapitaal is volgestort ten belope van de geheelheid.

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

- de heer Annens Dirk, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9.486,00) waarvoor hem éénenvijtig (51) aandelen toegekend zijn.

- mevrouw De Smedt Caroline, voornoemd, voor een bedrag van zevenduizend tweehonderd vierenvijftig euro (¬ 7.254,00) waarvoor haar negenendertig (39) aandelen toegekend zijn.

- mevrouw Annens Stephanie, voornoemd, voor een bedrag van negenhonderd dertig euro (¬ 930,00) waarvoor haar vijf (5) aandelen toegekend zijn.

- mevrouw Annens Sofie, voornoemd, voor een bedrag van negenhonderd dertig euro (¬ 930,00) waarvoor haar vijf (5) aandelen toegekend zijn.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS FORTIS nummer BE57 0017 5652 8035 geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANDICASS in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door

Onderwerp akte :

Lauwershoek 25 9140 Temse

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

voornoemde instelling op 7 mei 2015 dat mij is overhandigd, en bewaard wordt in het onderhavig dossier.

STATUTEN

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : ANDICASS.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Lauwershoek, 25.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel :

De vennootschap mag zich door alle middelen interesseren in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroeps-verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, welke een gelijk, analoog of verwant voorwerp hebben of welke uit hun aard de ontwikkeling van haar onderneming kunnen begunstigen, haar grondstoffen kunnen aanbrengen of de verkoop van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De aankoop, verkoop, het optreden als tussenpersoon, de productie van, kleinhandel en groothandel van allerhande hardware en software en allerhande audiovisueel materiaal. Het maken van muziek-en videoproducties. Het voeren van online reclamecampagnes.

Het geven van opleidingen en organiseren van seminaries;

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie;

De onderneming in onroerende goederen, welke onder mee omvat:

De aan-en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard: het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen; Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

Het beleggen van vermogen, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het verweren door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen.

Algemene onderneming van bouwwerken, alle werkzaamheden van gebouwen, omvattende onder meer het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, alle aannemingen van afbraak en/of veranderingswerken aan gebouwen, alsmede alle herstellingen en renovaties van gebouwen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur,

Het ter beschikking stellen van personeel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

Het verhuren van allerhande roerende goederen.

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opnemen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in besteken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitiever oplevering.

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen in mede-eigendom.

De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Die alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris, of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheeld of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigd één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande. ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de derde vrijdag van juni om 18.00 uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik van telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering aanwezig te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Ieder jaar op eenendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring aan de algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij (zij) bepaalt(bepalen) het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

SLOTBEPALINGEN.

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor de duur van haar leven of voor de duur van de vennootschap:

- de heer ANNENS Dirk, voornoemd, hier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Overneming verbintenissen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, een uittreksel van de oprichtingsakte heeft neergelegd en de verbintenissen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert . Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2016. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A & A  met zetel te 9100 Nieuwkerken-Waas, Kwakkelhoekstraat 9; en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

Om volgende taken uit te voeren:

Het aanvragen van alle nodige attesten;

Het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank der ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten:

Het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL

Coordonnées
ANDICASS

Adresse
LAUWERSHOEK 25 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande