ANDRE DE STERCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDRE DE STERCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.069.638

Publication

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_UR BELGE

NEERGELEGD

" 01- 2014 2 6 DEL 2013

STAATSBLAD RECf ~t~~41C VAN

, Kf1r1P61,4t\tr3F1 TF r.FAlr

IuMu~muw~~u~mu~uiw

19 13 0

Ondernemingsnr : 0425.069.638

Benaming

(voluit) : ANDRE DE STERCKE

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 211A (volledig adres)

MONIT

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 20 december 2013 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 12 december 2013.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 12 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen.

Dit verslag zal aan onderhavige akte gehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Toekennen van een dividend.

De vergadering beslist een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), in totaal honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000) netto-dividend.

3. Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 12 december 2013.

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, gevestigd te 9051 Gent (Sint-: Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor, voor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

"8 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANDRÉ DE STERCKE, met maatschappelijke zetel te Antwerpsesteen-weg 21 A, 9080 Lochristi en met ondernemingsnummer BE 0425.069.638 -- RPR Gent.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij ANDRÉ DE STERCKE BVBA'. middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten ten gevolge van de geplande, dividenduitkering ten bedrage van 150.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 135.000, 00 EUR bedragen.

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding, van de inbreng in natura;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van. nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding

Bijlagen-bij-het Belgisch- Staatsblad-=-13/01/201-4- ûu MaIIitemr lselge

:4, voor een bedrag van 135.000,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 135.000,00 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 4.191 nieuwe aandelen van ANDRÉ DE STERCKE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, warden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 32,21 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

1. Het verschil tussen de uitgifteprijs van 32,21 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 25,00 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 30.225, 00 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

2. Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 104.775,00 EUR (4.191 nieuwe aandelen * 25,00 EUR fractiewaarde), om het te brengen van 27.500,00 EUR naar 132.275,00 EUR.

3. Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 132.275,00 EUR tot 162.500,00 EUR.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 3.813 nieuwe aandelen aan de heer ANDRÉ DE STERCKE;

-189 nieuwe aandelen aan de heer TOM DE STERCKE;

-189 nieuwe aandelen aan mevrouw EL/EN DE STERCKE.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 135.000,00 EUR, om het te brengen van 27.500,00 EUR naar 162.500,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts warden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wel wensen In te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 12 december 2013,

FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot"

Dit verslag zal, samen met het verslag van de zaakvoerder, aan onderhavige akte gehecht blijven met

het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met honderden-vierduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro (¬ 104.775), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 27.500) tot honderdtweeëndertigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 132.275) door het creëren van vierduizend honderd éénennegentig (4.191) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op deze vierduizend honderd éénennegentig (4.191) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven voor de totale prijs van honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000) door inbreng van de schuldvorderingen die de vennoten hebben lastens deze vennootschap, zijnde de vorderingen tot voormelde dividenduitkering, waarvan:

- honderdenvierduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro (¬ 104.775) zal geboekt worden als kapitaal;

-dertigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 30.225) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde de vorderingen tot de voormelde dividenduitkering, die zij hebben lastens de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze inbrengen worden vergoed door de gezamenlijke creatie van vierduizend honderd éénenne-gentig (4,191) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

S. Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer André De Stercke, de heer Tom De Stercke en mevrouw Elfen De Stercke, allen voornoemd, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer André De Stercke, voornoemd, zijn schuldvordering ten belope van honderdtweeëntwintigduizend zevenhonderd achtentwintig euro (¬ 122.728) in deze vennootschap in te brengen.

Ais vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer André De Stercke, voornoemd, drieduizend achthonderd dertien (3.813) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer Tom De Stercke, voornoemd, zijn schuldvordering ten belo-pe van zesduizend honderd zesendertig euro (¬ 6.136) in deze vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer Tom De Stercke, voornoemd, honderd negenentachtig (189) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Na deze uiteenzetting verklaart mevrouw Ellen De Stercke, voornoemd, haar schuldvordering ten belope van zesduizend honderd zesendertig euro (¬ 6.136) in deze vennootschap in te brengen. Als vergoeding voor deze inbreng worden aan mevrouw Ellen De Stercke, voornoemd, honderd negenentachtig (189) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal honderdenvierduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro (¬ 104.775),

en

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal dertigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 30.225).

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van honderdenvierduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro (¬ 104.775) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdtweeëndertigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 132275), vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderd éénennegentig (5291) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend tweehonderd éénennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal dertigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 30.225) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies, die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

8. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met dertigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 30.225), zodat het kapitaal zal worden verhoogd van hon-derdtweeëndertigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 132.275) tot honderdtweeënzestigdui-zend vijfhonderd euro (¬ 162.500), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij dertigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 30.225).

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

9. Vaststelling van de verwezenlijking van de tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van dertigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 30.225) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdtweeënzestig-duizend vijfhonderd euro (¬ 162.500), vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderd éénenne-gentig (5.291) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend tweehonderd éénennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

10. Aanpassing van artikel S van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging

beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Artikel 5. - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD

r

Luik B - Vervolg

EURO (¬ 162.500),

Het is volledig geplaatst en verdeeld in vijfduizend tweehonderd éénennegentig (5,291) aandelen

zonder vermelding van een nominale waarde."

11. Aanpassing van artikel 10 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering om de tekst van artikel 10 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 10.  Ontbinding  vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken fe dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

ln voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld."

12. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan Boekhoudkantoor Boon en/of de heer Dirk Boon, gevestigd te 9050 Gent, Merelbekestationplein 3C, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

23/12/2013

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- volmacht

- verslag bedrijfsrevisor

- de gecoordineerde statuten;

publicatielijst;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2013 : GE136889
07/11/2012 : GE136889
27/12/2011 : GE136889
05/11/2010 : GE136889
03/12/2009 : GE136889
03/10/2008 : GE136889
16/08/2007 : GE136889
08/09/2006 : GE136889
07/10/2005 : GE136889
11/08/2004 : GE136889
18/08/2003 : GE136889
30/09/2002 : GE136889
20/07/2002 : GE136889
19/12/2001 : GE136889
10/11/2000 : GE136889
10/11/1999 : GE136889
27/02/1999 : GE136889
01/01/1993 : GE136889
01/01/1992 : GE136889
01/01/1989 : GE136889
01/01/1988 : GE136889
01/01/1986 : GE136889
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.11.2016 16689-0322-014

Coordonnées
ANDRE DE STERCKE

Adresse
ANTWERPSE STEENWEG 21A 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande