ANEMOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANEMOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.290.821

Publication

27/06/2014
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

SUIF

Luik B I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

18 -06- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr: 0429.290.821

Benaming (voluit) :ANEMOON

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 322/A,

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) -VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-:: straat 9, op tien juni tweeduizend veertien, váár registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd,; op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANEMOON", met maatschappelijke zetel te 9090:; Melle, Brusselsesteenweg 322/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Gent) met;; ondernemingsnummer 0429.290,821, onder meer :

I, beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbankl van koophandel, respectievelijk te Gent en te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de ven- pootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de naamloze vennootschap, ° "CORDIA HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Satenrozen l/b, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0889.072.801.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch;, voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de over-; genomen vennootschap vernietigd.

Vanaf tien juni tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

_; Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de besloten vennootschap met`, beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2014
ÿþ-az> Mod Word 11.1

..

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



5. bel' m. Be Sta, Ill II lij III

N EERGE EGD

2 6 MAART 2814

.1" 1" 1" " " " " " " " " " " " " " " " way.-

- -

K0 leF91 ig[5.fef reENT

,

Ondernemingsnr. 0429290.821

Benaming

(voruit) :- Anemoon

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 322A, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel met betrekking tot fusie door overneming

Uittreksel uit het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de fusie door overneming van Anemoon BVBA door Cordia Holding NV:

" Overeenkomstig artikels 676, 1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.") hebben de bestuursorganen van Anemoon, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 322A, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder nummer 0429.290.821 (hierna "Anemoon BVBA"), en van Cordia Holding, een naamloze vennootschap, met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1B, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0889.072.801 (hierna "Cordia Holding NV"), gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat Anemoon BVBA zou worden overgenomen door Cordia Holding NV door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Cordia Holding NV is thans de enige aandeelhouder van Anemoon BVBA

De hierin beoogde verrichting is dus een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676, 1° W. Venn., d.w.z, een verrichting waarbij Anemoon BVBA , als overgenomen vennootschap, tengevolge van een ontbinding zonder vereffening, haar gehele vermogen, zowel activa als passiva, overdraagt aan Cordia Holding NV, die reeds houdster is van alle aandelen van Anemoon BVBA.

In uitvoering van de vereenvoudigde procedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen zal Cordia Holding NV, als overnemende vennootschap, geen enkel aandeel uitgeven ais gevolg van deze fusie en zal bijgevolg de aandeelhoudersstructuur van Cordia Holding NV niet veranderen. Er is evenmin aanleiding om een ruilverhouding te bepalen, noch een eventuele opleg, noch de wijze van uitreiking van de aandelen, noch de datum vanaf wanneer de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen In de winst van de overnemende vennootschap.

De bestuursorganen van Corciia Holding NV en Anemoon BVBA stellen daarom het volgende voor:

1Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de overgenomen en van de overnemende vennootschap

1.1De overgenomen vennootschap Anemoon BVBA :

De overgenomen vennootschap is Anemoon BVBA, een naamloze vennootschap met zetel te 9090 Melle,

Brusselsesteenweg 322A, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder nummer 0429.290.821.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van Anemoon BVBA als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het uitbaten van een rusthuis voor bejaarden, prestaties van verpleging en

dit in de meest ruime zin",

1.2De overnemende vennootschap Cordia Holding NV:

De overnemende vennootschap is Cordia Holding, een naamloze vennootschap, met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1B, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0869.072.801.

Overeenkomstig artikel 3 van haar gecoördineerde statuten luidt het doel van Cordia Holding NV ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en in naam en voor rekening van derden, alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1)het voeren van het management van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen.

2)consulting aan het management van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen.

3)administratieve organisatie van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4)het aankoop-, leveranciers- en financieel management van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen. 5)de boekhoudkundige, fiscale en sociale organisatie van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen, met uitzondering van de opdrachten voorbehouden aan de economische beroepen.

6)alie diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de thuiszorg en alle hulpverstrekkingen in het algemeen, die door een verpleegkundige worden verstrekt ten huize van de patiënt, in zijn kabinet of iedere andere plaats.

7)alle verrichtingen die rechtstreeks of onreohtstreeks te maken hebben met het verstrekken van maaltijden en levensmiddelen aan rust- en verzorgingstehuizen, of in opdracht van het OCMW aan huis, de aan- en verkoop van levensmiddelen,

8)participaties te verwerven en aan te houden onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin hij participeert.

9)het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschappen, het optreden als vereffenaar..

10)het verlenen van technische of commerciële bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand.

11)haar patrimonium bestaande uit onroerende goederen en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

12)de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

13)het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze Interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins."

Aangezien Anemoon BVBA vorig jaar haar assistentiewoningcomplex heeft verkocht en de exploitatie ervan heeft overgedragen aan Helianthus VZW, en bijgevolg geen activiteit meer uitoefent en aangezien de doelclausules van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap compatibel en niet conflicterend zijn kan Cardia Holding NV Anemoon BVBA overnemen door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zonder dat een wijziging van het doel van Cordia Holding NV nodig is.

2Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alla handelingen van Anemoon BVBA zullen worden geacht verricht te zijn voor rekening van Oordia Holding NV vanaf de datum van het verlijden van de authentieke akte van de fusie door overneming met vereenvoudigde procedure.

3Rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Vermits de enige aandeelhouder van Anemoon BVBA geen speciale rechten heeft en er wat Cardia Holding NV betreft geen houders van effecten andere dan aandelen zijn, is deze bepaling niet van toepassing.

4Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Anemoon BVBA of Cordia Holding NV.

5Goedkeuring door de gewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door Anemoon BVBA en Cordia Holding NV worden neergelegd op de griffies van de rechtbank van koophandel te respectievelijk Gent en Antwerpen en bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De buitengewone algemene vergaderingen van Anemoon BVBA en Cordia Holding NV waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na de publicatie in het Belgisch Staatsblad van het fusievoorstel worden gehouden.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Gedaan op 25 maart 2014, in vier exemplaren.

Anemoon BVBA en Cordia Holding NV erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan telkens één bestemd is voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, respectievelijk te Gent en Antwerpen, en het andere voor bewaring in de vennootschapsboeken.

Voor eensluidend uittreksel:

SL Invest NV

bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

SL Finance NV

bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Boeten

Cordia Holding NV

bestuurder

vertegenwoordigd door Senior Living Group NV

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V,

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

tel]e. rrvi QI. en d_9.-5.=1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

," Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 07.06.2013 13163-0583-029
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 05.06.2012 12149-0273-031
27/03/2012
ÿþ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0429.290.821

Benaming

(voluit) : Anemoon

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 322A, 9090 Melle

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 4 januari 2012:

AKTE GENOMEN van het vrijwillig ontslag van volgende personen ais zaakvoerder van de BVBA met ingang vanaf heden:

(i)Cordia Consult BVBA

BESLOTEN kwijting te verlenen aan de genoemde voormalige zaakvoerder voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de uitoefening van zijn voormalige mandaat.

BESLOTEN de volgende rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, met ingang vanaf heden:

(i)Cordia Holding NV met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0889.072.804, vast vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder Senior Living Group NV met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Satenrozen la, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0869.769.702, vast vertegenwoordigd door Senior Living Holding NV, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Satenrozen la, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer 0899.717.956, vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V. met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Canadezenlaan 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0862.403.739, vast vertegenwoordigd door de heer Bart Bots, wonende te 2950 Kapellen, Canadezenlaan 75.

Voor eensluidend uittreksel,

SL Invest nv

Zaakvoerder

vertegenwoordigd doorhaar bijzondere lasthebber

de heer Bart Bots

SL Finance nv

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar bijzondere lasthebber

de heer Dominiek Beelen

Bijlagen trij het-B'elgtstirStuutstilxtt =-27/0312012 - An-néxa ciü nfi6nitëür"béTgë

Mod2.1

MM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

*13063636*

~ NEERGELEGD

.1 5 KWI I.

RECHTs.î: yA\____~.: íCOOPHAtiDFba " EtiT

06/12/2011
ÿþ Motl 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'1183338+

11111

bel a;

BE

Sta

Ondernerningsnr : 429.290.821

Benaming

(voluit) : ANEMOON

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 322 A

Onderwerp akte : PART1ELE SPLITSING DOOR OVERNEMING  KAPITAALVERMINDERING KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen,; Broederminstraat 9, op zeventien november tweeduizend en elf voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene; vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANEMOON", met; maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 322 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister; van Gent met ondernemingsnummer 0429.290.821:

(I) besloten heeft tot goedkeuring van de partiële splitsing van de vennootschap, waarbij de in het partieel splitsingsvoorstel en de verslagen van het college van zaakvoerders en van de commissaris beschreven activa; en passiva, rechten en verplichtingen, verbonden aan de participaties in andere ondernemingen van de partieel: gesplitste vennootschap "ANEMOON" overgaan op de naamloze vennootschap "CORDIA HOLDING", ge-; vestigd te 2550 Kontich, Satenrozen lia, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met on dernemingsnummer 0889.072.801, en dit zonder uitreiking van nieuwe aandelen gelet op het feit dat alle aandelen van partieel gesplitste vennootschap reeds toebehoren aan de verkrijgende vennootschap "CORDIA; HOLDING".

Alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen acti va- en passivavermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap werden vanaf zeventien november; tweeduizend en elf overgenomen door de verkrijgende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende, vennootschap werd vastgesteld op één juli tweeduizend en elf.

(2) vastgesteld heeft dat de partiële splitsing werd verwezenlijkt, zoals ook blijkt uit de akte van inbreng inge volge partiële splitsing van de verkrijgende vennootschap "CORDIA HOLDING", welke akte eveneens op; zeventien november tweeduizend en elf werd verleden.

Ingevolge de partiële splitsing werd het kapitaal van de inbrengende vennootschap verminderd met een bedrag' van VIERENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERDDERTIG EURO ÉÉNENVEERTIG CENT (E 24.230,41) om het te brengen van TWEEËNDERTIGDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (E 32.250,00) op ACHTDUIZEND NEGENTIEN EURO NEGENENVIJFTIG CENT (E 8.019,59), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

(3) besloten heeft het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van TIENDUIZEND VIJF HONDERDDERTIG EURO ÉÉNENVEERTIG CENT (E 10.530,41) om het te brengen van ACHTDUIZEND. NEGENTIEN EURO NEGENENVIJFTIG CENT (E 8.019,59) op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFT1G EURO (E 18.550,00), zonder uitgifte van aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door incorporatie van overgedragen resultaat in kapitaal.

(4) besloten heeft tot wijziging van de regeling inzake het bestuur van de vennootschap en de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, zoals hierna opgenomen in de nieuwe tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

(5) besloten heeft tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij rekening werd gehou-

den met de inmiddels genomen beslissingen en de sinds de laatste statutenwijziging gewijzigde vennoot-

schapswetgeving.

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-

sprakel ijkheid

b) Naam: "ANEMOON"

2) Zetel: te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 322 A

3) Doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitbaten van een rusthuis voor bejaarden, prestaties van verpleging en dit in

de meest ruime zin.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal:

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00), verdeeld in DUIZEND DRIEHON-

DERD (1.300) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boeklaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

7) Winstverdeling en reserves  Liquidatiesaldo:

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra hei reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen,

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering: te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepin-

gen aangeduide plaats op de eerste maandag van de maand juni om zeventien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelij-

ke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W., wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, met macht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

"

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v

Voór

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

30/09/2011
ÿþ Mos12.0

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-

III II II I II II Ifl I III II

*11147750*

bel

a;

Bi Sta

2 C SP. 2,7111

REC7rIT3ANK VAN

' '/O0 --iA7Q'fiffié TE Ge-.7i

Ondernemingsnr : 0429.290.821

Benaming

(vaut): Anemoon

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brusselsesteenweg 322, 9090 Melle

Onderwerp akte: Neerlegging van een splitstingsvoorstel

Neerlegging, overeenkomstig artikel 677 juncto 728 van het Wetboek van vennootschappen van een voorstel m.b.t. een met splitsing gelijkgestelde verrichting door overneming van een deel van het vermogen van Anemoon BVBA door Cordia Holding NV.

SL Invest NV

Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

Barend Bots

SL Finance NV

Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

Dominiek Beelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2011
ÿþ"  " "

Nul 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

29 JUNI 2011

RKoóreA.'ffl4- GENT/AN

11111111111111118E111111

*11104816*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0429.290.821

Benaming

(voluit) : ANEMOON

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 322 A te 9090 Melle

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2010 gehouden op de zetel van de vennootschap blijkt:

de benoeming tot bijkomend zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur met ingang vanaf 1 oktober 2010

* NV CORDIA HOLDING, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lambermontplaats 32, met ondernemingsnummer 0889.072.801, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger Kero DEN HARTOG, hiertoe aangeduid door het bestuur van NV CORDIA HOLDING, te weten mevrouw Diana KRONENBURG en de heer Kero DEN HARTOG.

Kero DEN HARTOG,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011
ÿþvocs r- boho,rder (

L

ieEpir~ch _ S?eat:: bls`3d

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll1 ll1I 111E 11111 lEu 1111 lE1 011111111111

*11103794*

Ondernerriingsnr : 0429.290.821

SesnamIng

(voluit) : ANEMOON

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 322A, 9090 Melle

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21 juni 2011.

NEERGELEGD

2 8 JUNI 2011

RECHTBANK VAN

KOOPH NOgl f E GENT

A

Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het vrijwillig ontslag van volgende (rechts)personen als zaakvoerders van de Vennootschap, met ingang vanaf heden:

(i)Kero den Hartog, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 504, en

(ii)Cordia Holding NV, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lambertmontplaats 32 en met ondernemingsnummer 0889.072.801, vast vertegenwoordigd door Kero den Hartog.

BESLOTEN de volgende rechtspersonen te benoemen tot zaakvoerders, met ingang vanaf heden:

(i)SL Finance NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen 1 a, 2550 Kontich en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0894.020.690, vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Beelen, wonende te Jan Van Heelustraat 16A, 3440 Zoutleeuw, en

(ii)SL Invest NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer 0882.889.446, vast vertegenwoordigd door de heer Bart Bots, wonende te Canadezenlaan 75, 2950 Kapellen.

BESLOTEN tot commissaris te benoemen, BDO Atrio Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, kantoor houdend te 2600 Antwerpen  Berchem, Uitbreidingsstraat 66, bus 13. BDO Atrio Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA duidt de. heer Erik Thuysbaert, bedrijfsrevisor, als haar vaste vertegenwoordiger aan.

BESLOTEN dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

Voor eensluidend uittreksel,

SL Finance NV

Zaakvoerder,

Vertegenwoordigd door

Dominiek Beelen

SL Invest NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Bart Bots

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

05/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0429.290.821

Benaming

(voluily : ANEMOON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 322 A - 9090 Melle

Onderwerp akte : BENOEMING - VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uittreksel uit de notulen van de zitting van het college van zaakvoerders dd. 5 mei 2011

Het college van zaakvoerders beslist om de heer Kero DEN HARTOG aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de BVBA ANEMOON, in uitoefening van het bestuurdersmandaat bij de V.Z.W. ANEMOON, V.Z.W. HELIANTHUS en NV TAILLIEU.

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 6 juni 2011 Ais zaakvoerder wordt benoemd met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2011:

BVBA CORDIA CONSULT, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lambermonplaats 32, met ondernemingsnummer 0831.830.923, met als vaste vertegenwoordiger Comm.V GIPAT, met als vaste vertegenwoordiger Patrick VERGAUWEN, hiertoe aangeduid door het bestuursorgaan van de BVBA CORDIA CONSULT.

Het mandaat is bezoldigd. De overige mandaten zijn onbezoldigd.

Kero DEN HARTOG

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :.Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 21

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

II1i111111i1imiuumipM

V1

behi aa: Bel Staa

23 in 2011

RF.'.(:;i'i'i;l\Iti S'.~eN KOOP I" rANd}I,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 21.06.2011 11179-0183-017
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 24.08.2010 10482-0008-015
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 13.08.2009 09577-0082-016
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 12.08.2008 08563-0178-014
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 13.08.2007 07564-0180-014
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.06.2006, NGL 29.09.2006 06818-3476-018
07/07/2006 : DE010048
30/09/2005 : SN010048
22/07/2005 : SN010048
19/08/2004 : SN010048
22/07/2003 : SN010048
18/02/2003 : SN010048
03/08/2002 : MEA002723
17/07/1999 : MEA010048
25/06/1999 : MEA002723
01/01/1988 : MEA2723
30/07/1986 : MEA2723

Coordonnées
ANEMOON

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 322 A 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande