ANFRAMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANFRAMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.131.756

Publication

13/10/2011
ÿþ:~,.-- ----~ Mod2.1

~ ~ ~_~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ ;a

Ondernemingsnr : 451131756 Benaming

(voluit) ANFRAMAR



NEERGELEGD

D s 0}(f. 2011

}:Zia:il l ü.1\;i \,IV

KOO Prl, `Rriff,iErr CENT



IlI II II II fl1111 liai

*11154601*

V beh aa Bel Staa

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Oostakker, Herman Teirlinckstraat 15

Onderwerp akte : VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David COTTENIE, geassocieerd notaris te Gent - Wondelgem, de dato 19 september 2011, te registreren, werd de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakleijkheid "Anframar', gehouden waarvan de zetel gevestigd is te 9041 Oostakkern Herman Teirlinckstraat 15, alwaar volgende agenda behandeld werd:

1.- Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping;

2.- Voorlegging van het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerders, voorlegging van de staat van activa en passiva en van het verslag van de bedrijfsrevisor;

3.- Vervroegde ontbinding van de vennootschap;

4.- Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding;

5.- Afgifte van de maatschappelijke goederen;

6.- Verzaking aanstelling vereffenaar  verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders;

7.- Sluiting van de veréffening;

8.- Bewaarplaats van de boeken;

9.- Kwijting aan de zaakvoerder en vaststelling van rechtswege mandaatbeëindiging;

10.- volmacht formaliteiten

en volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING  Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping. TWEEDE BESLISSING  Voorlegging verslagen en staat van actief en passief.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerders waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht. Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 30 juni 2011. Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor opgemaakt door de bedrijfsrevisor BDO bedrijfsrevisoren Burg. Ven.CVBA, vertegenwoordigd door Veerle Catry welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding. Het verslag werd opgesteld op 12 september 2011. De besluiten van dat verslag luiden als volgt: "Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA ANFRAMAR met zetel te 9041 Oostakker, Herman Teirlinckstraat 15, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 683.066,29 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 683.066,29 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit. Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2011 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA ANFRAMAR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

DERDE BESLISSING  Vroegtijdige ontbinding

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinding met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

VIERDE BESLISSING  Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De voorzitter legt aan de aandeelhouders de jaarrekening voor van de vennootschap sedert de oprichting en afgesloten op heden. Elke aandeelhouder erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De voorzitter licht deze jaarrekening mondeling toe. De zaakvoerders verklaren uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn. De aandeelhouders nemen inzage in gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

VIJFDE BESLISSING  Afgifte van de maatschappelijke goederen

De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief als passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

ZESDE BESLISSING  Verzaking aanstelling vereffenaar  verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders

Alle aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is. De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening. Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelen bezit. De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

ZEVENDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van de eventuele latente niet  aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANFRAMAR" definitief opgehouden heeft te bestaan.

ACHTSTE BESLISIING  Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 9000 Gent, Zandberg 9.

NEGENDE BESLISSING - Kwijting aan de bestuurders en vaststelling van de mandaatsbeëindiging De vergadering der aandeelhouders, beslist rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan alle zaakvoerders, afzonderlijk, zijnde de heer Steenbrugghe Harry en mevrouw Van Roste Maria , voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerders van rechtswege beëindigd is.

TIENDE BESLISSING  volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BDO bedrijfsrevisoren Burg. Ven.CVBA, vertegenwoordigd door Veerle Catry, of elke andere persoon die zij aanwijst, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

(getekend) D. Cottenie, geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e 1# or-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/10/2011- Annexes du Moniteur belge

17/03/2011
ÿþ Mors 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

07IAJ 2011

Griffie ,

Krt

1" .i:vr

, ~~" .~ ~. . .

11111J1111[111!1111,11I11111

Vo beho aan Belg Staat

Ondememingsn r : 0451 131 756

Benaming

(voluit) : Anframar

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willy Maststraat 43 - 9032 Gent

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Het college van zaakvoerders heeft beslist vanaf 01 maart 2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Herman Teirlinckstraat 15

9041 Oostakker

Steenbrugghe Harry Van Reste Maria

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du 1Vrónitëùr bêlgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Náam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.02.2011, NGL 09.03.2011 11053-0579-011
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 31.05.2010 10138-0491-012
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 29.06.2009 09317-0334-010
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.05.2008, NGL 28.05.2008 08167-0343-010
10/04/2008 : GE170829
03/07/2007 : GE170829
10/06/2005 : GE170829
07/06/2004 : GE170829
19/04/2004 : GE170829
11/06/2003 : GE170829
31/10/2002 : GE170829
07/08/2001 : GE170829
03/07/1999 : GE170829
12/09/1997 : GE170829
13/11/1993 : GE170829

Coordonnées
ANFRAMAR

Adresse
HERMAN TEIRLINCKSTRAAT 15 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande