ANGELE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ANGELE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 506.695.732

Publication

22/12/2014
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i







Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie i a BEC. 2014

Oncterner" n+nasnv o joCG.95 `k702.

Benaming

Angèle

ect~tistarr, Vennootschap onder firma

Zere Oudenaardsestraat 46, 9500 Geraardsbergen

+uac acres

Onderwerp akte " oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Johan Derder wonende te Marktweg 104, 9500 Geraardsbergen, rijksregisternummer 68.11.06-311.44 Marianne Claeys wonende te Marktweg 104, 9500 Geraardsbergen , rijksregisternummer 67.09.26-206.96

Verklaren op heden 1 december 2014 een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten conform de vennootschapswet, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

Statuten

I Benaming  zetel  doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming: Angèle

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oudenaardestraat 48, 9500 Geraardsbergen. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel , in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: de aan- en verkoop , de groot -- en kleindhandel , de in  en uitvoer , de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van : textiel, beroeps, sport -- en andere kleding , bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen , hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kiedingaccesoires en modeartikelen , zowel voor dames , heren ais voor kinderen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doet nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere ondernemingen of vennootschappen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere volmachten verstrekken.

Artikel 4:

iC Jr .:r5'_ _ _ _ " 3' ~ Ir ~ ti1éIo,_-, Recto Î~I,~arr, _ ~ cÙd~~Q"gl~ .. Jc FP~--irr'=rr._f?r.= -ïTFr_ ~Iwi, 9r ._

~ rriF_:aC Ci? x'rC!'GTi lá' ~,Br a '...rïi_ , i?

Verso Il,.ir.rr çr -har,~YaY ,r_-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Alle sedert 1 december 2014 in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van bekomen van rechtspersoonlijkheid uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Il. Vennoten

Artikel 5:

Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen die namens de vennootschap zijn aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn evenwel ten laste van de vennootschap.

Artikel 6:

Alle vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamenlijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald onder artikel 21.

Artikel 8:

iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66 %) werkonbekwaam wordt, bij ontslag, uitsluiting en professionele afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

111.Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9:

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt. Het minimumkapitaal is vastgesteld op 15.000,00 EUR,

door de vennoten-oprichters in speciën ingebracht. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen met elk

een nominale waarde van 150,00 E.als volgt onderschreven tegen pari:

1.Door Mevr. Marianne Claeys op vijftig aandelen , hetzij voor 7.500 ¬

2.Door Mr. Johan Derder op vijftig aandelen , hetzij voor 7.500 ¬

1V.Bestuur-- vertegenwoordiging -- controle

Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties. Er kan op elk moment beslist worden om wel een vergoeding uit te keren aan één of meerdere vennoten.

Artikel 11:

Iedere vennoot die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte zowel als eiser of als verweerder. leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Voor. rr¢!aouderfi k on het ' fBelgisch Staatsblaa ' Artikel 12:

a ~ Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 13:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. De algemene vergadering beslist onder meer over:

1.de aanvaarding van nieuwe vennoten;

2.de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst;

3.de wijziging van de statuten.

Artikel 14:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikel 8 en 19.

Artikel 15:

ledere vennoot heeft recht op één stem.

Artikel 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op de le dag van de maand juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

VI. Boekjaar jaarrekening  resultaat

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2015 wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Volmacht

De vennoten geven volmacht voor onbepaalde tijd aan Accountantskantoor Hubert & Partners bvba, Zarlardingestraat 129, 9500 Geraardsbergen , met als ondernemingsnummer 0847.531.659 , vertegenwoordigd door de heer Timothy Hubert , met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/ of verklaring op het ondernemingsloket , en I of btw  en registratiekantoor en I of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen , inschrijvingen , doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Deze onderhandse akte werd opgesteld in drie exemplaren.

Elke partij verklaart een exemplaar te hebben ontvangen.

Het derde exemplaar is bestemd ter registratie en neerlegging.

Tegelijk hiermee neergelegd : de oprichtingsakte

Opgesteld te Geraardsbergen , op 1 december 2014

Marianne Claeys

Vennoot-zaakvoerder

Jr jû 3et5rc CI: ar _u r E ,'e rna,C4( Recto o -an "1~ inst.cr" .:r_n~_ _ _ ^tt2e

re.rtecersc:-, " r ar- c-r" , van -, arde- te V sc slaar` r, nancitèKeam9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Johan Derder

Vennoot - zaakvoerder

11/03/2015
ÿþ11113LVIII

bMd 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 4 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0506.695.732

Benaming

(voluit) : ANGELE

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Oudenaardsestraat 48, 9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

Neerlegging van:

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Controleverslag quasi-inbreng van de heer Willem Van Cauter, vennoot van de burgerlijke besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Van Cauter - Saeys & Co", gevestigd te 9300 Aalst, Gentse; Steenweg 55.

Johan Derder

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rectrtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ANGELE

Adresse
OUDENAARDSESTRAAT 48 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande