ANGELO DE BUCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANGELO DE BUCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.650.257

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 31.07.2014, NGL 10.09.2014 14584-0478-017
16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 05.07.2013, NGL 06.08.2013 13415-0243-017
15/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

a4 OKT. 201Z

RECHTBAgititeAN KOOPH_.1NDE-L TE CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemïngsnr: BE0834.650.257

Benaming (voluit) :ANGELO DE BUCK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 7

9971 Kaprijke (Lembeke)

Onderwerp akte :WIJZIGING DER STATUTEN:

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 28 september 2012, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 01/10/2012, twee bladen geen verzendingen, boek 288 blad 99 vak 13. Ontvangen: 25 euro (get.) Cleppe Tania, fiscaal deskundige e.a. inspecteur ai., blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Wijziging van de afsluitingsdatum van het boekjaar van de vennootschap naar 31 januari van elk jaar en wijziging van de datum van bijeenroeping van de jaarvergadering van de vennootschap naar de eerste vrijdag van de maand juli om negen uur. Derhalve zal het boekjaar lopen van 1 februari tot 31 januari van elk jaar Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het huidige boekjaar van de vennootschap verlengd tot 31 januari 2013, zodat het zal lopen van 15 maart 2011 tot 31 januari 2013, De eerstvolgende jaarvergadering betreffende het huidige boekjaar zal gehouden warden op de eerste vrijdag van de maand juli 2013 om negen uur.

Wijziging van volgende artikelen van de statuten ingevolge dit besluit:

- de eerste alinea van artikel achttien van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks gehouden ten zetel van de vennootschap op de eerste vrijdag van de maand juli om negen uur."

- artikel vierentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 februari en eindigt op 31 januari van elk jaar."

2. Coördinatie van de statuten,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get, Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zelzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering,

- statutencoórdinatie

"

I Mil I Il

*12169772*

I

30/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behour

aan h

Belgis Staatst

I 1111111111111111111!! liii! 11111 11111 hIll hill liii

" iioaeais*

1

NEERGELEGD

1 8 -03- 2011

RECHTBANK VAN

1cuui-l-iANutL I c (SENT

Ondernemingsnr: 3-1 bçit) ~51-

Benaming

(voluit) : ANGELO DE BUCK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9971 Kaprijke, Lembeke, Weststraat 7

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 15 maart 2011, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 17 maart 2011, zes bladen geen verzendingen Boek 286 blad 28 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro. (get.) T. Gaillez, inspecteur bij f.b., blijkt dat:

1. 1 Q'/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. DE BUCK, met zetel te 9971 Kaprijke, Lembeke, Weststraat 7, opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor meester Anton Sintobin, notaris te Zetzate op 21 december 1998, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 6 januari 1999 onder nummer 990106-625.

De statuten werden het laatst gewijzigd en de vennootschap werd omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid krachtens akte verleden voor notaris Anton Sintobin, voornoemd, op 23 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2011 onder nummer 11008473.

De zetel van de vennootschap bevindt zich in het rechtsgebied van de rechtbank van eerste aanleg van Gent. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen-register met ondernemingsnummer 0464.858.147.

2°/- De heer DE BUCK Angelo, geboren te Steidinge, op 13 november 1970, niet gehuwd, wonende te 9971 Kaprijke (Lembeke), Weststraat 7,

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam ANGELO DE BUCK.

3. Zetel: te 9971 Kaprijke, Lembeke, Weststraat 7.

4. kapitaal: 18.600,00 EURO. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

5. Boekjaar: 01 oktober tot 30 september. Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 september 2012.

6. reserves - verdeling winst-vereffeningssaldo:

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twin-'tigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7. Externe vertegenwoordigingsmacht:

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdhe-iden om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergade-ring bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de ven-'noot-'schap in rechte als eiser en verweerder.

8. Doel:

I. Specifieke activiteiten

het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van "sleutelklare" woningen en gebouwen, het aankopen, kopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van: algemene bouwwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopingswerken, timmer- en schrijnwerken, geluidsisolatie, centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, plaatsen van chapes, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en plaatsing van alle bouwmaterialen, groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen.

Il. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand, en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F! Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G! De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I li. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

9.Jaar'vergadering in de vennootschapszetel op de eerste vrijdag van de maand maart om tien uur.

10. benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. DE BUCK, voormeld.

Vaste vertegenwoordiger

Overeenkomstig artikel 61 van het wetboek van vennootschappen wordt tot vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. DE BUCK benoemd, belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANGELO DE BUCK: de heer Angelo De Buck, voornoemd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. DE BUCK, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een beslissing die zich daartegen verzet.

11. Volmacht:

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van DELOITTE, te Kortrijk, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A: - Mevrouw Linda MARTENS en Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zetzate)

Tegelijk hiermede neergelegd: "

eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

- bankattest.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 31.07.2015, NGL 09.09.2015 15584-0015-017

Coordonnées
ANGELO DE BUCK

Adresse
WESTSTRAAT 7 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande