ANGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.336.853

Publication

21/01/2014
ÿþMod Ward 11.1

r Yr;(t !- ln de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0536.336.853

Benaming

(voluit) : ANGO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dennenlaan 82 te 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Blijkens verslag van de bijzondere algemene vergadering van 03 juli 2013, werd met éénparigheid van stemmen de onderstaande beslissing aanvaard en goedgekeurd, zijnde

-De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2070 Zwijndrecht - Statiestraat 121

Deze wijzigingen gaan in op heden 03.07,2013

Opgesteld dd 03.07.2013

FLEURY Albert - zaakvoerder

III

V bel* aa Be Staff

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303795*

Neergelegd

02-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536336853

Benaming (voluit): Ango

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Dennenlaan(HSD) 82

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op

twee juli tweeduizend dertien, welke eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden

op het registratiekantoor te Beveren-Waas,

BLIJKT DAT:

1. Vennoten:

1. De heer FLEURY Albert George, geboren te Sarnia op drieëntwintig november negentienhonderdtweeënvijftig, rijksregister nummer 52.11.23-333.49, echtgenoot van mevrouw MARAS Monique, nagenoemd en

2. mevrouw MARAS Monique Georgette Honoré, geboren te Beveren op vier november negentienhonderdzesenvijftig, rijksregister nummer 56.11.04-350.07, echtgenote van de heer FLEURY Albert, voornoemd,

samenwonend te 9120 Beveren (Haasdonk), Dennenlaan(HSD) 82.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  ANGO ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren (Haasdonk), Dennenlaan 82.

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf twee juli tweeduizend dertien;

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen

naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met

derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

- het ontwerpen, bouwen, construeren en plaatsen van brandwerende constructies;

- de klein- en groothandel, de aan-en verkoop en plaatsing van brandwerende

constructies zowel in binnen- als buitenland;

- het ontwerpen, bouwen, construeren en plaatsen van brandwerende isolatiematerialen

en de groot-en kleinhandel hierin;

- het nemen van patenten en octrooien op allerhande producten en ontwerpen;

- de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop van onderdelen en afgewerkte producten

in verband met brandwerende producten;

- de productie van onderdelen en afgewerkte producten in verband met brandwerende

producten;

- de verwerving en de uitbating van brevetten en concessies;

- tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige,

handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

-de invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, half-fabrikaten en fabrikaten;

- het verstrekken van leningen aan derden, zich borg stellen voor derden met hypotheekstelling en inpandgeving van alle roerende en onroerende goederen;

- de handel in eigen onroerende goederen;

- het nemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide zin, behalve deze welke wettelijk beperkt zijn. De vennootschap mag haar doel nastreven zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, hetzij door aanhechting, hetzij bij wijze van deelneming.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of handelingen stellen die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. de echtgenoten FLEURY Albert-MARAS Monique, beiden voornoemd, voor achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), waarvoor hen honderd vijfentachtig aandelen worden toegekend; zij verklaren op de door hen beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën met gemeenschappelijke gelden zoals zij beiden erkennen: zesduizend honderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 6.166,67). De comparanten komen overeen dat de stemrechten met betrekking tot deze gemeenschappelijke aandelen zullen worden uitgeoefend door de heer FLEURY Albert.

2. mevrouw MARAS Monique, voornoemd, voor honderd euro (¬ 100,00), waarvoor haar één aandeel wordt toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33).

Mevrouw MARAS Monique verklaart in te schrijven op deze aandelen in eigen naam en voor eigen rekening, ten titel van wederbelegging van eigen gelden als bepaald in artikel 1402 van het Burgerlijk Wetboek. Zij verklaart dat de gelden waarmee zij de inbreng betaald heeft, aan haar eigen zijn, hetzij door ze uit schenking of erfenis ten persoonlijken titel gekregen te hebben, hetzij doordat zij er reeds eigenaar van was voorafgaand aan het huwelijk, hetzij door ze verkregen te hebben uit een verkoop van een goed dat haar persoonlijk toebehoorde, hetzij op enige andere wijze aan haar eigen zijn, hetgeen de heer FLEURY Albert uitdrukkelijk bevestigt.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank met nummer BE90 3631 2195 7332.

Luik B - Vervolg

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op één juli tweeduizend dertien.

8. Bestuur en benoemingen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd, de heer FLEURY Albert, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn en zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

9. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan Fisco-Consult BVBA, Kautershoek 21/1 te 3290 Diest en haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale en sociale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

10. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig

december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op

éénendertig december tweeduizend veertien.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE VRIJDAG VAN DE MAAND JUNI OM NEGENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend vijftien.

12. Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd via e-depot ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: uittreksel akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ANGO

Adresse
DENNENLAAN 82 9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : Haasdonk
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande