ANMIC GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANMIC GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.631.127

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 30.08.2013 13505-0047-009
06/08/2013
ÿþMotl POP 11.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~`~~...~...

i NEF RG,ï;t.ECO~j

' 2 53 MU a33

,._

J s 0 ~~ i~,

0p ,.

Ondernemingsnr : 0837 631 127

Benaming (voluit) : Anmic Group

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Walbosstraat 38, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijzondere algemene vergadering van 2/07/2013

Vermits alle aandelen aanwezig zijn kan geldig beraadslaagd worden

Met algemeenheid van stemmen wordt het volgende beslist:

De maatschappelijke zetel te verplaatsten naar Vossenberglaan 9a, 9070 Destelbergen en dit vanaf 1/07/2013.

Van Der Vorst Jo

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd ' verslag bijzondere algemene vergadering'

Bi~Tagén bîj lliéfBélgisc1i Srtaatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 03.07.2012 12241-0248-009
18/07/2011
ÿþ mod 2.1



I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

; i;'.~~".,~~,~.'~. -6 -076 20'fi

RECHTBANK VAN ~ O~OOPHAND rgiE GENT

Illeill19118111f1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Q$3-. lz:13-4. .3.2

Benaming : ANMIC GROUP Bvba

1; (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Walbosstraat 38

9070 Desteibergen

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

1

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straaten, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P. MOULIN & N.. ;; VAN DER STRAETEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Destelbergen, Denderrnondesteenweg 432, op ;, negenentwintig juni tweeduizend en elf, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht; ;; als volgt :

Naam : ANMJC GROUP Bvba

' Zetel : 9070 Destelbergen Walbosstraat 38

': Duur: Onbepaald.

Vennoot : De Heer Van der Vorst, Jozef Guido Paul wonende te 9070 Destelbergen, Walbosstraat 38.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de oprichter, de Heer Van der Vorst Jozef, voornoemd.

:: De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope, van honderd procent (100 %).

<; Kapitaal : Het kapitaal bedraagt zeshonderdvijftigduizend euro (E 650.000,00) en wordt vertegenwoordigd door, zesduizend vijfhonderd (6.500) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag : zeshonderdvijftigduizend euro (E .i 650.000,00).

l; Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld.

,

Boekjaar : van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

,e Reserves  winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf' :< ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de; ,< wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de, :1 netto-winst.

< Bij ontbinding / vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering <j anders beslist.

,, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door;

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

,; De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, 1; bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering; ii van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

li Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van; ;; openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden' :; en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde; ;; vertegenwoordiger.

'< Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt : Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot; :< van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot; ;: zaakvoerder benoemd worden. Doel

t< De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

1; 1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,; ;i deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door] Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschap, administratiekantoren,: I; instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waamemen vara ; bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten: 1; die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en, in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

1%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

4. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

5. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

6. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

7. de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf;

8. de planning, de ontwikkeling en de coordinatie van bouwprojecten in de breedste betekenis van het woord, en zij kan alle daden stellen welke daartoe noodzakelijk zijn, met inbegrip van aanneming of onderaanneming en alle activiteiten die behoren tot het bedrijf van aannemer van bouwwerken, aldus het bouwen, verbouwen, afbreken, herstellen en afwerken van alle publieke en private gebouwen en het uitvoeren van alle openbare werken met aile materialen en voor alle bestemmingen, met inbegrip van alle bouw- en technische disciplines, zoals sanitair, verwarming, koeling, elektriciteit, en alle andere;

9. de handel in het groot en in het klein in alle bouwmaterialen, bouwelementen en uitrustingsonderdelen voor alle soorten gebouwen, dit zowel in binnen al buitenland met inbegrip van import en export, als hoofdaannemer, onderaannemer, hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar in andere vennootschappen en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijnde verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering : de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op negenentwintig juni tweeduizend en elf, om af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Eerste jaarvergadering : in het jaar tweeduizend en twaalf.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 16 mei 2010 tot op heden.

Deze bekrachtiging en overname geldt In het bijzonder voor volgende rechtshandelingen en/of overeenkomsten:

a. De aankoop van tien procent (10 %) van de aandelen ter gelegenheid van een kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap ALENCO, met zetel te 9200 Dendermonde, (Rechtspersonenregister Dendermonde, ondernemingsnummer 0817.031.988), blijkens akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op datum van 17 mei 2010, en verschenen in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad op 09 juni 2010 onder nummer 10082892.

b. De aankoop, bij akte van notaris Pierre MOULIN te Destelbergen de dato 14 februari 2011, van vijf procent (5,00 %)

in volle eigendom van een perceel bouwgrond gelegen te Destelbergen, Vossen berglaan, gekadastreerd volgens titel sectie B deel van nummer 641g, en volgens recent kadastraal uittreksel deel van nummer 64/S voor een oppervlakte volgens aan de akte van aankoop gehecht metingsplan van tweeduizend negenentwintig komma negenennegentig (2.029,99) vierkante meter (lot 42 B van de verkaveling aldaar). Zelfde akte aankoop overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent onderformaliteit nummer 67-T-16-02-2011-02716.

c. De aanvaarding van het mandaat van bestuurder en tevens gedelegeerd bestuurder in de naamloze vennootschap

Buitthings, met zetel te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 333 B/001 (Rechtspersonenregister Gent, Ondememingsnummer 0863.771.736), bij algemene vergadering van 02 mei 2011, nog te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na

verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De Heer Van der Vorst, Jozef Guido Paul geboren te Kortrijk op 24 september 1964, [Rijksregister nummer. 64.09.24-223.761, wonende te 9070 Destelbergen, Walbosstraat 38.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

Deze opdracht is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET  SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Anne ROCOURT, wonende te 9111 Belsele, Roggeveld 11, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Teaeliik hiermede neergelegd:

- expeditie akte oprichting Niek Van der Straeten

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.03.2016, NGL 17.08.2016 16455-0245-010

Coordonnées
ANMIC GROUP

Adresse
VOSSENBERGLAAN 9A 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande