ANMIRU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANMIRU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.665.719

Publication

31/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-03-2015

Griffie

*15305414*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627665719

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ANMIRU

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Roger De Neefstraat 23 9160 Lokeren

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte, verleden op 26 maart 2015 voor Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris te Sint-Niklaas, standplaats Sinaai, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

- De heer ROGIEST Andy Maurice Zulma, geboren te Sint-Amandsberg op 27 maart 1973, en zijn

echtgenote

- mevrouw VAN DEN BROECK Micheline Claudette Etienne, geboren te Lokeren op 13 december

1968, beiden wonende te 9160 Lokeren, Roger De Neefstraat 23.

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

met als benaming "ANMIRU".

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 9160 Lokeren, Roger De Neefstraat 23.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Elke dienstverlening op het gebied van management, in de ruimste zin bijstand, advies en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, incasso, productie en algemeen bestuur aan bedrijven, personen en vennootschappen;

Het aanleren van managementtechnieken, het geven van commerciële en managementtrainingen, het organiseren van cursussen en seminaries op het gebied van management;

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten;

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties;

Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten;

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook zaakvoerder(s)opdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven in speciën en wel als volgt : - de heer Rogiest Andy, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen door inbreng van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100 EUR).

- Mevrouw Van den Broeck Micheline, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen door inbreng van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100 EUR).

Welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene

vergadering vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te

treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering

der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in

rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan

elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur:

- de Heer Rogiest Andy, voornoemd.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar. Het

eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2016.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald. Indien deze dag een feestdag is, zal de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Staatsblad

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffenings­voet zullen gebracht zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan vanaf 1 maart 2015. Van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Volmacht

De oprichters verlenen een volmacht, met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten betreffende rechtspersonenregister, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloket, de BTW en de fiscale administraties ingevolge de oprichting van huidige vennootschap : aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VM Consult, RPR Dendermonde 0543.592.750, met maatschappelijke zetel te Sint-Niklaas (Sinaai), Zwaanaardestraat 40B, en al haar aangestelden.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Coordonnées
ANMIRU

Adresse
ROGER DE NEEFSTRAAT 23 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande