ANNIE CROKAERT, TANDARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNIE CROKAERT, TANDARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.414.523

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 13.08.2013 13421-0181-014
19/03/2013
ÿþMod W órd 71.1

In de belagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13111,11110111 VIU

~--GRIFFÎtr r;Et.:Ï ; ic ~:::-,,-

KOOPHANDEL VAN KOORHAN~! ~

-7 MAT 2013

DEN DEB,MQNDE



Qrlder; îefiill e,~rt"

Benaming

(V01Uit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0841.414.523

ANNIE CROKAERT, TANDARTS

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Oudenaardsesteenweg 835, 9420 Erpe-Mere

Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art, 220 W. Venn.

Annie CROKAERT

Zaakvoerder

-2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaatste blz van Luik B vermeiden " Recto Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso Naarts en handtekening.

12/12/2011
ÿþ" Y ~ T e a ~. f& .

.iH cH'a'-á

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

*1118632Q

Ondernemingsnr: $y/1. . Si-.

mod 2.1

3 0. 11. ?011

DENDER MON DE --Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I(i. JY .Ante

IL i iiv

VAN KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Annie Crokaert, tandarts

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardsesteenweg 835

9420 E=rpe;Mere (Burst)

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN

.? Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES, geassocieerde notarissen", met zetel te;i Sint-Jans-Molenbeek, op zeventien november tweeduizend en elf en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van:'. Koophandel van Dendermonde vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat Mevrouw Annie Marie Louise', Crokaert, wonende te 9420 Erpe-Mere (Burst), Oudenaardsesteenweg 835, een burgerlijke vennootschap onder dej: :' rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de naam : `Annie Crokaert,: tandarts'.

ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9420 Erpe-Mere (Burst), Oudenaardsesteenweg 835.

DOEL. De vennootschap heeft als doel:

- de uitbating van een tandheelkundige inrichting, tandverzorging, prothese, radiografie, orthodontie, kleine mondheelkunde, vertegenwoordiging en consignatie;

- de uitoefening van de beroepsactiviteit door de venno(o)t(en) in alle mogelijke vormen van tandheelkunde, in naam en ;: voor rekening van de vennootschap, met inaehtneming van de regels van de plichtenleer van het beroep van tandarts. De:' activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de voor rekening van de vennootschap geleverde prestaties;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de tandarts(en)-venno(o)t(en);

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van?; voornoemde activiteiten;

- de aankoop, het huren en invoeren van alle mogelijke apparatuur en begeleidende accommodaties voor voomoemde: activiteiten;

- het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparatuur en onroerende goederen) te verwerven; i - de mogelijkheden scheppen om de tandarts(en)-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen en bij te scholen. Zij kan optreden als consultant aangaande deze handelingen en aan prospectie doen.

Zij kan zich borg stellen voor haar zaakvoerder(s).

jj [n het algemeen mag de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van;' haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en zakelijke rechten hierop verwerven en beheren als een goed;: jj huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen met respect voor het burgerlijke karakter van de vennootschap. DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00). Het vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk` kapitaal vertegenwoordigen.

j, De aandelen werden tegen pari in geld onderschreven door mevrouw Annie Marie Louise Crokaert, voormeld. Ieder:' aandeel werd volgestort ten belope van twee/derde.

+' Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap:: werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de bank Dexia, waarvan een attest de dato 28 oktober 2011 aan de notaris werd overhandigd.

if BESTUUR. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of i :; rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders,; bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en' voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten; die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt:,

aan de algemene-vergadering: _ ....- :,. -.y : -: --: _ -:..

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

----- ------- - _ _ ." _ ----- _

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder ; bevoegdheidsoverdrachten doen. ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden warden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproep ing.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2012.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN.

De enige verschijner, in vergadering, heeft besloten mevrouw Annie Crokaert, wonende te 9420 Erpe-Mere (Burst), Oudenaardsesteenweg 835, tot zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder zal worden vergoed.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEFOORT  VINCKEN & Co, met zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Belgicalaan 35, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0441.368.311, werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteitcn te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie en de Sociale Kas.VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

I.RAES, geassocieerd notaris.

is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 30.08.2016 16551-0391-015

Coordonnées
ANNIE CROKAERT, TANDARTS

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 835 9420 BURST

Code postal : 9420
Localité : Burst
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande