ANNO-NINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNO-NINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.260.790

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 29.01.2014 14018-0591-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 22.12.2014, NGL 15.01.2015 15015-0563-013
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 30.01.2013 13023-0151-012
14/10/2011
ÿþ~

(

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11155296*

Ondernemingsnr : 0832.260.790

Benaming

(voluit) : ANNO-NINE

GFOFFi

VAN KOOPHANDEL

DENDERMONDE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9270 Laarne, Veldweg 9

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laarne op 30 september 2011, neergelegd ter registratie, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNO-NINE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laare, Veldweg 9.

Welke met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen nam:

EERSTE RESOLUTIE

De voorzitter legt ter tafel neer het verslag van de zaakvoerders naar aanleiding van de doelwijziging alsmede de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2011.

Het verslag van de zaakvoerders en de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht om er samen mee te worden geregistreerd.

De vergadering beslist met algemene stemmen om het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

"Het vervaardigen, leveren en/of plaatsen, in roerende en onroerende staat, het herstellen, reinigen, onderhouden en afbreken geheel of ten dele van alle binnen- en buitenschrijnwerk voor gebouwen, alsook het' uitvoeren van de nodige aanpassingswerken voor het kunnen plaatsen of herstellen van binnen- en buitenschrijnwerk;

Het plaatsen van binnendeuren; afwerken van ramen met hout; plaatsen van laminaat vloeren, leggen van roosteringen, plaatsen van planchetplafonds, plaatsen van tussen- en voorzetwanden, plaatsen van gyproc,' bekleden van dragers, muren en plafonds en de herstelling ervan in gipsplaten, isoleren van daken,' tussenwanden, daktimmerwerken, renovatiewerken. Deze opsomming is louter indicatief en geenszins limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

De aan- en verkoop van, de groot- en kleinhandel in, het vervaardigen, leveren en/of plaatsen, herstellen en

" onderhouden van trappen, deuren, ramen en vensters, kozijnen, meubelen en allerhande schrijnwerk in hout, kunststof, metaal en andere materialen, met inbegrip van alle inrichting en meubilair voor slaapkamers, badkamers en keukens en alle daarbij horende producten, electrotoestefen, kranen, verwarmingstoestellen, garnituren, garagepoorten, luiken, alle vloer- en wandbekleding, parketvloeren, terrassen en afsluitingen, alle. binnenhuis- en winkelinrichting, met inbegrip van advies en planning in de ruimste zin, plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds, schoorsteenmantels, warmte- en geluidsisolatie, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas en alle doorschijnende en doorzichtige materialen;

De bouw, constructie en montage, leveren en/of plaatsen, het herstellen, reinigen, onderhouden en afbreken geheel of ten dele van veranda's, tuinhuisjes, carports, serres, hokken en stallingen;

Het geven van advies inzake interieurvormgeving, inrichting en decoratie, alsook de organisatie en planning van de inrichtingswerken;"

TWEEDE RESOLUTIE

De vergadering bevestigt met eenparigheid dat de heer DICK Fernand Leopold Alice, rijksregistemummer 42.10.28-289-17, geboren te Gent op 28 oktober 1942, wonende te 9820 Merelbeke, Ringvaartstraat 49, sedert 20 september 2011 de technische leiding heeft over de schrijnwerkerij activiteiten.

DERDE RESOLUTIE

Toekenning aan de zaakvoerders van de machten om boven aangehaalde beslissingen uit te voeren. VIERDE RESOLUTIE

Machtiging aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VIJFDE RESOLUTIE

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een ' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR PIETERS-DICK & CO", met Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

* \

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Triestlaan 37, BTW BE 0459.893.529, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers en aan mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144, elk met recht alleen op treden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Bernard Van Steenberge

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-eensluidend afschrift van de akte.

-verslag van de zaakvoerders nopens de doeiswijziging met staat van actief en passief afgesloten per 30

juni 2011.

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2011
ÿþM°E 2.1

1 tJi} 3 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behouder aan het Belgisch Staats blac 1111 1111111111101111111

*11077885*





Ondernerningsnr : 0832.260.790

Benaming

" (voluil) : ANNO-NINE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Veldweg 9 - 9270 Laarne

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 29/03/2011 en het controleverslag van de bedrijfsrevisor bij de quasi-inbreng overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 24/03/2011.

" Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Marc Hoogewijs Ann Dick

Zaakvoerder Zaakvoerder

~àNII t i~ Ri=C1-1 I k3FIlVK

VAN KOOPHANDEL

DEt\DE~i~ifi.ONDC

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Nearn cn handtekening.

06/01/2011
ÿþ.1r

Ondernemingsnr: /6o. 190

Benaming

(voluit) : ANNO-NINE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Veldweg 9

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laame op 23 december 2010, neergelegd ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNO-NINE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laarne, Veldweg 9.

Oprichters:

1) Mevrouw DICK Ann Yvette Clementine, geboren te Sint-Amandsberg op 12 augustus 1970, ongehuwd, wonende te 9270 Laame, Veldweg 9.

2) De heer HOOGEW IJS Marc Gilbert Elza, geboren te Kalken op 31 juli 1964, ongehuwd, wonende te 9270 Laame, Veldweg 9:

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap wordt opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als

maatschappelijke naam "ANNO-NINE".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9270 Laame, Veldweg 9.

Hij mag, mits inachtneming van de taalwetgeving, elders worden overgebracht krachtens eenvoudige

beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionaris of tussenpersoon :

De import- en export, de aan- en verkoop, het vervoeren, het houden, het fokken en africhten van paarden. Het verlenen van advies en bijstand inzake het fokken en opvoeden van paarden en alles wat daarmee verband houdt.

Kunstmatige inseminatie.

Activiteiten in verband met sportwedstrijden met dieren.

Het uitbaten en exploiteren van een pensionstal en het verhuren van stallingen.

Studie, advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van parken, boomgaarden, tuinen en alle private en openbare groene ruimten ; landschapsverzorging, aanleg en onderhoud van openbaar groen, speelterreinen, parking zowel privé als openbaar, van fietspaden, voetpaden en straten, van zwembaden en zwemvijvers.

Maaien van graskanten en bermen. Afvoer en verwerking van tuinafval.

Tuinbouw, kwekerij van bloemen, planten en bomen. Ontbossing, vellen en snoeien van bomen, evenals boomverzorging, bosbouw en exploitatie van bossen, verkoop van brandhout, aanmaakhout, pellets, briketten Landbouw, teelt van gewassen en loonwerk voor land en tuinbouwer.

De aankoop en verkoop, het leveren en plaatsen van : alle bloemen, planten, bomen, heesters, struiken, coniferen, bloembollen, gazons en alle andere tuinbouwproducten; samengestelde en organische meststoffen, onkruidbestrijdingsmiddelen, teelaarde, compost, grind en alle andere aanverwante producten en grondstoffen, alle siervoorwerpen en tuinaccessoires; alle soorten tuinmeubelen vervaardigd in hout, houtachtige, imitatie- of kunststofproducten, alle soorten tuinberegening en  verlichting, pergola's, houtvlonders en steigers, blokhutten en tuinhuizen, ...

Kleine bouw en metselwerken zoals tuinmuurtjes, vijvers en zwembaden.

Het plaatsen, herstellen en onderhouden van afsluitingen en afrasteringen in eender welk materiaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

Lüik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

h

m

Voc behot aan I Belgi Staats

*11003038"

GRIFFIE .

N KOOPHAh`U 1-. _ 1

2.8. 12. 2010 DENJDf&?lv;f:.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

{ ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge Waterwerken: graven en uitkuisen van grachten en vijvers, beschoeien van grachten en vijvers, aanleggen van vijvers en grachten, verdiepen en uitbaggeren van grachten en vijvers.

Betonwerken: gieten van vloerplaten, funderingen, bekistingtechnieken, plaatsen van bekistingen.

Grondwerken, slopen en bouwrijp maken van terreinen, plaatsen van regenwaterputten en septische putten, uitgraven van funderingen, kelders en garages. Plaatsen van drainage, draineren van terreinen. Leveren van steenpuin, aanvulgrond en teelaarde.

Lasergestuurd nivelleren. Plaatsen van afvoer en rioleringsbuizen, plaatsen van rioleringen.

Aanleg van paardenpistes voor binnen en buiten.

Transport van materiaal, planten, bomen en grondstoffen voor tuinaanleg en  onderhoud. Machines vervoeren.

Verhuren van machines, tuingereedschappen en  accessoires.

De uitoefening van elektrotechnisch werk, namelijk het plaatsen van elektrische bedrading en toebehoren, domotica, elektrische verwarming, verlichting en dit zowel voor particulieren als industrieel, nieuwbouw of renovatie.

Het plaatsen van luchtventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen.

Aan- en verkoop van elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal en overige elektrische delen en benodigdheden.

De levering, plaatsing, integratie en beheer, zowel bij particulieren als bedrijven, zowel autonome als netgekoppelde systemen, van niet-elektrische, fotovolta'ische en elektrische panelen, inclusief schakel- en verdeelinrichtingen voor het opvangen en omzetten van zonne-energie.

Onderneming voorde installatie van hulpvoedingssystemen, bewakingssystemen en alarminstallaties. Werken in onderaanneming.

Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer.

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen,

verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

4. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen laten bouwen verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegen-

woordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van

één honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

1) Mevrouw DICK Ann heeft ingeschreven op drieënnegentig aandelen en betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

2) De heer HOOGEWIJS Marc heeft ingeschreven op drieënnegentig aandelen en betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Ingevolge voormelde stortingen is in totaal een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing

neemt.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders van de vennootschap :

1) mevrouw DICK Ann, voornoemd, die verklaart haar mandaat te aanvaarden;

2) de heer HOOGEWIJS Marc, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De duur van dit ambt is niet beperkt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Echter voor het kopen, verkopen en hypothekeren van alle onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen en kredietopeningen moeten alle zaakvoerders gezamenlijk optreden.

Indien er meerdere vennoten zijn, moet de enige zaakvoerder, vooraleer één van de handelingen vermeld in de voorgaande alinea te verrichten, een algemene vergadering samenroepen die hem een speciale volmacht dient te verstrekken om genoemde handelingen geldig te kunnen verrichten.

Beperkingen inzake bevoegdheden kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen en gelden niet voor de statutaire zaakvoerder.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op In en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde maandag van de maand december om negentien uur op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Boekjaar  inventaris  resultaatverdeling:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf procent voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestem m i ng.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding  vereffening:

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Overgangs- en slotbepalingen

1. EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf zodat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend en twaalf.

2. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van Vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeen-komstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3. VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigden worden aangesteld :

Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144, elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, aan wie volmacht wordt verleend teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaal-rechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

4. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld sedert één december tweeduizend en tien.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard Van Steenberge,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 19.12.2016, NGL 27.01.2017 17027-0532-013

Coordonnées
ANNO-NINE

Adresse
VELDWEG 9 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande