ANPA


Dénomination : ANPA
Forme juridique :
N° entreprise : 453.592.784

Publication

15/04/2014
ÿþ Mo d Word 11.1

P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111M111.11111111111



NEERGELEGD

- 'IN- 2814

RECHTBANIW,ffl

KOOPHANDELTFGENT

Ondememingsnr: 0453.592.784

Benaming

(voluit) : ANPA

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: STATIONSSTRAAT 134, 9950 WAARSCHOOT

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel

Voorstel tot fusie door overneming van NV ANPA en de NV DE WILDE JUNIORS door NV CREVE DRINKS

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna fusie) in overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen (hierna W. Venn.) zijn de bestuurders van de naamloze vennootschap CREVE DRINKS NV, de bestuurders van de naamloze vennootschap ANPA en de bestuurders van de naamloze vennootschap DE WILDE JUNIORS op datum van 2 april 2014 samengekomen met het oog op het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijk algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing van de Wet van 8 januari 2012.

Zijn hier bijeengekomen:

1,0e raad van bestuur van de naamloze vennootschap "CREVE DRINKS", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot , Stationsstraat 134, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met als ondernemingsnummer 0453.593.081.

Volgende bestuurders zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

-De heer Andre De Wilde, wonende te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, gedelegeerd bestuurder;

-Mevrouw Catherine Creve, wonende te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, bestuurder,

-Mevrouw Sabine De Wilde, wonende te 9950 Waarschoot, Pdorijstraat 11, bestuurder,

Voornoemde naamloze vennootschap "CREVE DRINKS" wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap".

2,De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ANPA", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot , Stationsstraat 134, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout, met als ondernemingsnummer 0453.592.784.

Volgende bestuurders zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

-De heer Ardre De Wilde, wonende te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, gedelegeerd bestuurder; -Mevrouw Catherine Creve, wonende te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, bestuurder,

Voornoemde naamloze vennootschap "ANPA" wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 2",

3.0e raad van bestuur van de naamloze vennootschap "DE WILDE JUNIORS", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0453.592,883.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volgende bestuurders zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

-De heer Andre De Wilde, wonende te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, gedelegeerd bestuurder; -Mevrouw Catherine Creve, wonende te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, bestuurder.

Voornoemde naamloze vennootschap "DE WILDE JUNIORS" wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 3".

Comparanten verklaren een voorstel te doen betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna; fusie), waarbij het gehele vermogen van de NV "AN PA", over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 2, en het gehele vermogen van de NV "DE WILDE JUNIORS NV", over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 3, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan op de NV "CREVE DRINKS", die reeds houdster is van aile -1250 aandelen (100%) van de NV "ANPA" en aile 31.250 aandelen (100%) van de NV" DE WILDE JUNIORS".

Om te voldoen aan artikel 719 van het W. Venn., leggen ondergetekenden volgend FUSIEVOORSTEL neer dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing kan worden gemaakt van de Wet van 8 januari 2012 waarin werd opgenomen dat onder vastgelegde voorwaarden een naamloze vennootschap kan overgaan tot een geruisloze fusie zonder uitdrukkelijke goedkeuring van de algemene vergadering.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds cm alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarde en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

A. Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd door:

1.De overnemende venncotschap, zijnde de naamloze vennootschap 'CREVE DRINKS", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0453.693.081.

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Handel in bieren, waters, limonades, fruitsappen, frisdranken en alle andere dranken.

Het uitbaten van aile drank- en eetgelegenheden alsook de koop en verkoop van alle uitrustingen voor deze eet- en drankgelegenheden, alsmede het inrichten van deze en eventuele verhuur ervan. De vennootschap heeft eveneens als doel de aankoop, verkoop, het huren en verhuren van horeca-en ontspanningstoestellen, automatische en andere.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op aile plaatsen, op alle wijzen en overeenkomstig de modaliteiten die haar het meest gepast ljken

Zij mag, onder andere, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met derden, in België of in het buitenland, alle verrichtingen, industriële, financiële, roerende, onroerende, en handelsondernemingen doen, welke onmiddellijk voor het geheel of voor een deel betrekking geb ben op haar voorwerp.

Zij mag aile onderzoekingen en studies doen, nemen, verkopen, uitbaten, afstaan of verlenen van vergunningen, brevetten, methode van fabricatie.

Zij mag deel hebben, door middel van ondertekening, inbrengsten, deelname of elke andere tussenkomst in ondernemingen van gelijkaardige vennootschappen of waarvan het voorwerp van aard, is bij te dragen tot haar verwezenlijking of haar uitbreiding op te drijven.

Zij mag werknemers in dienst nemen,

2.De over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 2, zijnde de naamloze vennootschap "ANPA", met zetel te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0453.592.784.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel: In België en in het buitenland:

1.De aankoop, de verkoop, de verhuring, het beheer en de exploitatie in het algemeen van onroerende

goederen en gedeelten ervan, alsmede aile aanverwante activiteiten in de meeste ruime zin.

2.Het patrimonium, gevormd door de opbrengsten en verervingen, zowel onroerende als roerende

goederen, te behouden, te beheren , te belegen en oordeelkundig uit te breiden.

3.Het optreden als bestuurder of zaakvoerder in vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal al deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van derden, onder meer in hoedanigheid van onderaannemer, commissionair, of vereniging met derden. Zij zal bijhuizen en/of agentschappen mogen oprichten en vertegenwoordiging van andere firma's aangaan en/of aanvaarden.

Zij mag ook alle financiële, nijverheids, handels, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met één of andere branche van haar doek, en belangen nemen bij middel van participatie, inschrijving, inbreng , deelneming, fusie of op andere wijze in zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen aile handelingen verrichten en/of overeenkomsten te sluiten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen, of haar werking kunnen vergemakkelijken.

Zij mag werknemers in dienst nemen.

3.0e over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 3, zijnde de naamloze vennootschap "DE WILDE JUNIORS", met zetel te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondememingsnum mer 0453.592.883.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel: ln België en in het buitenland:

1.De aankoop, de verkoop, de verhuring, het beheer en de exploitatie in het algemeen van onroerende goederen en gedeelten ervan, alsmede alle aanverwante activiteiten in de meeste ruime

2.Het patrimonium, gevormd door de opbrengsten en verervingen, zowel onroerende als roerende goederen, te behouden, te beheren , te beleg en en oordeelkundig uit te breiden.

3.1-let optreden als bestuurder of zaakvoerder in vennootschappen.

De vennootschap zal al deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van derden, onder meer in hoedanigheid van onderaannemer, commissionair, of vereniging met derden. Zij zal bijhuizen en/of agentschappen mogen oprichten en vertegenwoordiging van andere firma's aangaan en/of aanvaarden.

Zij mag ook aile financiële, nijverheids, handels, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met één of andere branche van haar doek, en belangen nemen bij middel van participatie, inschrijving, inbreng , deelneming, fusie of op andere wijze in zaken, ondernemingen " of vennootschappen met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen alle handelingen verrichten en/of overeenkomsten te sluiten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen, of haar werking kunnen vergemakkelijken.

Zij mag werknemers in dienst nemen,

B. Juridisch kader

De geruisloze fusie (de overnemende vennootschap heeft reeds 100% van de aandelen van de overgenomen vennootschappen) wordt gelijkgesteld met een fusie door overneming en zal plaatsvinden overeenkomstig de artikelen 719-727 W. Venn, en overeenkomstig artikel 211 e.v. Wetboek Inkomstenbelasting. Aangezien de overnemende vennootschap alle aandelen van de overgenomen vennootschappen reeds in haar bezit had, worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgereikt en worden deze n.a.v. de fusie ingetrokken (art. 703,§2, 1D Men en 78,§8 KB W.Venn.). De fusie is aangewezen voor de praktische afwikkeling van de vereffeningsprocedure. De procedure wordt hierdoor immers sterk vereenvoudigd: aanstelling van één vereffenaar, wegvallen van interne verrichtingen en liquidatieuitkeringen, twee boekhoudingen en twee jaarrekeningen minder, minder verslagen, enz. Bovendien biedt de centralisatie van het onroerend goed belangrijke voordelen: eenheid van beleid bij de verkoop, duidelijke structuur binnen één geheel, drukken van kosten, enz. De fusie beoogt geen fiscale voordelen of fiscale optimalisatie,

C. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "CREVE DINKS", wordt met retroactieve werking vastgesteld op 1 Januari 2014 (art. 719,2' W.Venn.).

Vanaf 1 januari 2014 worden verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschappen, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. De sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. Diverse bepalingen

1.Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden (art. 719,3° W.Venn.).

2.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (art, 719,4° W.Venn.),

E. Bodemsaneringsdecreet

Overeenkomstig het Bodemsaneringsdecreet worden terreinen, begrepen in een fusie door overneming, beschouwd als een overdacht van terreinen waarvoor door de overdragers van deze terreinen (i.e. de over te nemen vennootschappen) bij Ovam een bodemattest dient te worden verkregen. De overdragers zijn verplicht de inhoud van dit bodemattest mee te delen aan de ovememende vennootschap.

De overgenomen vennootschap 2 is eigenaar van onroerende goederen. Ingevolge de fusie zullen deze onroerende goederen overgaan naar de overnemende vennootschap. Dit betekent dat een boctemattest van OVAM vereist is. De inhoud van het bodemattest van OVAM dient integraal opgenomen te worden in het fusievoorstel.

Over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 2 is eigenaar van volgende onroerende goederen:

1.Een café-feestzaal, op een met grond, gestaan en gelegen te Lochristi-Zaffelare, zaffelare-dorp 73, gekadastreerd tweede kadastrale afdeling, sectie F, nummer 26/R/ex met een oppervlakte volgens meting van duizend vijfhonderddertien vierkante meter(1.513m2)

Op datum van 06,12.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

2.Een handelshuis met alle aanhorigheden, op een met grond, gelegen te Gent-Ledeberg, Ledebergplein 39, bekend ten kadaster volgens de huidige kadastrale bescheiden sectie A, nummer 222/A/4 ( volgens titel van eigendom nummer 222/K/3, met een oppervlakte van honderddrieëndertig vierkante meter (143m2).

Op datum van 27,02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten,"

3.Een handels- en woonhuis op en met grond en met aanhorigheden, gelegen te Gent-Zwijnaarde, Grote steenweg ei, bekend ten kadaster sektie A, nummer 95/Y, groot volgens kadaster driehonderd en vier vierkante meter (304m2).

Op datum van 10.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

4.Een handelseigendom, thans uitgebaat als herberg, met grote feestzaal, aile aanhorigheden en medegaande grand, staande en gelegen te Dentergem, Drave 1 (de hoek vormend tussen Dreve en Statiestraat), bekend volgens titel en kadaster onder Dentergem/eerste afdeling, sectie C, nummer 321/D, voor een grootte van vierhonderd drieentwintig vierkante meter (423m2)

Op datum van 28.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.Een handelshuis met alle aanhorigheden op en met grond gelegen te Gent, Korenmarkt 22, bekend of bekend geweest ten kadaster Gent, derde afdeling, blijkens recent kadastraal uitreksel sectie C, nummer 47/B, groot volgens kadaster honderd zestig vierkante meter (160m2).

Op datum van 03.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

6.Een handelshuis met aanhoren op en met grond gelegen te Gent, Hoog poort 32, er volgens titel en huidig kadaster bekend Gent derde afdeling sectie c nummer 368 D, met een oppervlakte volgens titel en huidig kadaster drie aren éenentachtig centiaren (381m2)..

Op datum van 04.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

7,Een handelseigendom met oprit, stallingen, en tuin, thans uitgebaat ais herberg, staande en gelegen te Assenede-Boekhoute, Boekhoutedorp 16, gekend ten kadaster volgens titel en eigendom in de sektie B nummer 674/A, 675/B en 675/C, met een totale oppervlakte volgens titel en kadaster van negenhonderd en tien vierkante meter (910 m2).

Op datum van 23.01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

8.Een handelspand, zijnde thans een herberg, zijnde een woonhuis, met gelagzaal, garage en bijhorende parking, op en met grond, gestaan en gelegen te Kaprijke, Plein 54, gekend ten kadaster volgens titel van eigendom in de sektie C, nummer 567/02P/7, met een grootte volgens titel van vier are achtenzestig centiare (468m2).

Op datum van 10.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

9.Een handelshuis zijnde een café met feestzaal, gestaan en gelegen te Evergem, Kapellestraat 54, gekend ten kadaster volgens titel in de sektie D nummer 693/S, groot volgens titel en kadaster vier aren tweeëndertig centiaren (432m2).

Op datum van 23.01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

10.Een opbrengsteigendom bestaande op het gelijkvloers uit een herberg en acht appartementen, gelegen te Gent, korenmarkt 23-31, gekend ten kadaster volgens titel in de sectie C nummer 46/B met een grootte volgens titel van tweehonderd vierentwintig vierkante meter (224m2).

Op datum van 04.03.2014 werd een bcdemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkweliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

11.Een woon-en handelshuis met aile aanhorigheden gelegen te Beervelde, thans Lochristi, Beerveldedorp 75, gekend ten kadaster volgens titel in de sectie B nummer 553/L, groot vijfhonderd drieëntachtig vierkante meter (583m2).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op datum van 23.01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

12.Een handelshuis met alle afhangen en erve, gestaan en gelegen te Eeklo, kerkplein 6, gekend ten huidige kadaster en volgens laatste titel Eeklo, tweede afdeling, Sectie E nummer 653/G, met een oppervlakte volgens kadaster, laatste titel en vroegere titels van vijf are zestig centiare (560m2).

Op datum van 10.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

13.Een handelseigendom, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen te Zelzate, Grote markt, nummer 33, belast met uitweg, gekend ten kadaster volgens titel in de sectie B, nummer 657/H, groot volgens titel: drie are vierennegentig centiaren (394m2).

Op datum van 10.022014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

14.Een woonhuis met zaal op en met grond, en afhangen en medegaande erve, staande en gelegen te Beernem, gemeenteafdelig Sint-Joris, Lattenklieversstraat 1, gekend ten kadaster volgens titel inde sektie B nummer 1, gekend ten kadaster volgens titel inde sektie B nummer 477/F/3 en een woonhuis op en met grond, en afhangen en medegaande erve, staanden en gelegen te Beemem gemeenteafdeling Sint-Joris, Lattenklieversstraat 3, gekend ten kadaster volgens titel in de Sektie B nummer 477/E/3, met een totale oppervlakte volgens titel van eigendom van vijf aren drieënvijftig centiaren (553m2).

Op datum van 23,01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

Dit zowel voor de percelen 477/F/3 en 477/E/3.

15,Twee woonhuizen op en met grond, en afhangen en medegaande erve, staande en geregen te Beemem gemeenteafdeling Sint-Joris, Lattenklieversstraat 5 en 7, bekend ten kadaster volgens titel in de Sektie B nummers 477/G/3 en 477/H/3, voor een totale oppervlakte volgens titel van twee aren en zeven centiaren (207m2).

Op datum van 23.01,2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM besohikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

Dit zowel voor de percelen 477/G/3 en 477/H13.

16.Een handelseigendom bestaande uit een woning, garage en tuin en gelagzaal gestaan en gelegen te Gent-Gentbrugge, Brusselsesteenweg 693, gekend ten kadaster volgens titel onder de sektie B nummers 193/0/3, met een grootte volgens titel van zevenhonderd zesenzestig vierkante meter (766m2).

Op datum van 05.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodernkwaliteit

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

17.Een handelshuis met alle afhankelijkheden gelegen te Gent, Sint-Baafsplein ,23 gekend ten kadaster volgens titel, onder Gent, derde afdeling, sectie C, nummer 512/E, voor een oppervlakte volgens titel van veertig vierkante meter (40m2).

Op datum van 03.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

IDe OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

18.Een handelshuis met bijgebouwen en medegaande grond gelegen in Zulte aan de Staatsbaan nummer 213, thans gekadastreerd in de sectie C nummer 13/A/6, groot volgens titel vijf aren zevenentwintig centiaren (527m2).

Op datum van 28.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

De overgenomen vennootschap 3 is eigenaar van onroerende goederen. Ingevolge de fusie zullen deze onroerende goederen overgaan naar de overnemende vennootschap. Dit betekent dat een bodemattest van OVAM vereist is. De inhoud van het bodemattest van OVAM dient integraal opgenomen te worden in het fusievoorstel..

Over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 3 is eigenaar van volgende onroerende goederen:

1,Een handelshuis met alle aanhorigheden, medegaande grond en koer, staande en gelegen te Knokke-Heist, Alfred Verweeplein 24, bekend volgens titel en kadaster onder Knokke  Heist tweede afdeling /Knokke 2, Sectie F, nummer 11, voor een grootte volgens titel en kadaster van honderd vijftig vierkante meter (150m2).

Op datum van 03.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

2.Een woon- en handelshuis op en met grond, gestaan en gelegen te gent, Sint-Amandstraat ,98, bekend ten kadaster onder Gent, vijfde afdeling, Sectie E, nummer 699/L, Hebbende een oppervlakte van honderd achtenvijftig vierkante meter (158m2).

Op datum van 23.01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

3.Een handelshuis, gemeente Navale, eerste afdeling, aan en nabij de Cyriel Buyssestraat 3, bekend ten kadaster, sectie C, nummer 234/F, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van vijf aren veertig centiaren (540m2).

Op datum van 27,02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,"

4.Een woon-en handelshuis met afhangen op en met grond, gestaan en gelegen te Zele, Molenstraat 2 (de hoek vormend van de heikant en de molenstraat), gekadastreerd sektie p, nummer 372/C/ex groot volgens meting zeshonderd negennegentig vierkante meter zes vierkante decimeter (699,06m2).

Op datum van 05.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud: "2 Inhoud van het bodemattest

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

5.Een handelshuis, thans uitgebaat ais herberg, met woongelegenheid, aile aanhorigheden, medegaande grand en koer staande en gelegen te Gent, Muinkkaal 120, bekend volgens titel en kadaster onder GentNierde afdeling, Sectie D, nummer 2718N/26, voor een grootte volgens titel en kadaster van tachtig vierkante meter (80m2).

Op datum van 03.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud;

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

6.Een handelshuis met aanhoren, op en met grond, gelegen te Gent(Ledeberg), Ledebergplein 4, en ten kadaster bekend Gent, Twintigste afdeling/Ledeberg/, sectie A, nummer 227/X/3, groot twee aren tien centiaren (210m2).

Op datum van 27.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

7.Een handelseigendom op en met grond en garage, gestaan en gelegen te gemeente Maldegem, 2 de afdeling, stationsstraat 79, gekadastreerd in de sectie C nummer 190/C, met een oppervlakte van twee aren zes centiaren (206m2).

Op datum van 23.01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

8.Handelseigendom bestaande uit café, feestzaal, woonappartement, tien garageboxen, winkel met woonappartement, voorheen twee aan een palende woonhuizen met aanhoren op en met grond, staande en gelegen te Waarschoot, Stationsstraat 82 en 84 ( voorheen volgens titel politienummer 86 en 88), volgens huidig kadaster en titel gekadastreerd sectie C nummers 1727/N, 1730/H en 1730/K, voor een grootte van 14are tien centiaren (1410m2).

Op datum van 23.01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

Dit zowel voor de percelen 1727/N, 1730/FI en 1730/K.

9.Een handelseigendom met afhangen op en met grond, en aanpalend perceel bouwland, staande en gelegen te Zele, Heikant 255, gekadastreerd volgens huidig kadaster sectie D nummer 416/NI2 en nummer 416/C/2, groot volgens huidig kadaster achthonderd vijftig vierkante meter voor de handelswoning en duizend honderd vijftig vierkante meter voor het perceel bouwland.

Op datum van 17.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

10.Een handelshuis op en met grond en aanhorigheden gelegen aan de grote markt 66, Zelzate gekadastreerd of het geweest, sectie A, volgens titel nummer 516/R en volgens kadaster nummer 516/Al2, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van één are zeventig centiare (170m2).

Op datum van 05.03.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud: "2 Inhoud van het bodemattest

" N

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

11.Een handelshuis, staande en gelegen te Aalst, Koolstraat 121, bekend ten kadaster onder Aalst/tweede afdeling, Sectie C, nummer 1072/U11, voor een grootte van drienhonderd éénenderig vierkante meter (331m2) en volgens titel deel van nummer 1072/13/11, voor een grootte volgens titel en vroegere opmeting van driehonderd eenendertig vierkante meter, tweeëntwintig vierkante decimeter (331,22 m2).

Op datum van 17,02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten,"

12.Een handelshuis met aanhangen en medegaande grond, staande en gelegen te Gent, Sint-Pieternieuwstraat 188, bekend ten kadaster onder de vijfde afdeling, Sektie C, nummer 1536/D, voor een grootte van twee are elf centiare (211m2).

Op datum van 23.01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge "2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

13.Een handelshuis, zijnde een herberg, op en met grond gelegen aan de stationsstraat 44, 9950 Waarschoot, thans gekadastreerd sectie C nummer 1693/E voor een oppervlakte van twee aren twintig centiaren (220m2).

Op datum van 17.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

14.Een handelshuis, zijnde een kapsalon, op en met grond gelegen aan de stationsstraat 46, thans gekadastreerd 1694/L voor een oppervlakte van een are veertig centiaren (140m2).

Op datum van 17.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

15.Een herberg met feestzaal met alle aanhorigheden op en met grond, gestaan en gelegen te Lochristi, beerveldedobr 80, gekend ten kadaster volgens laatste titel van eigendom Lochristi, vierde afdeling, Beervekie, in de sectie B, nummers 5541X/ex en 5541Y/ex, groot volgens vroegere meting zeshonderd zesennegentig vierkante meter drieënnegentig vierkante decimeter.

Op datum van 22.01.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

16.Een eigendom bestaande uit een herberg en de handelszaak gestaan en gelegen te Oosterzele, Geraardsbergessteenweg 78, gekadastreerd of het geweest zijnde, in de sectie C deel van nummer 971/W, groot volgens bij titel vastgestelde meting zevenhonderd en vijftien vierkante meter (715m2).

Op datum van 01.04.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

17.Een handelseigendom met aanhorigheden op en met grond, gelegen te Blankenberge, Grote Markt 26, en uitgevende op de Van Mullemstraat, volgens huidig kadaster en volgens titel gekadastreerd Blankenberge, eerste afdeling, Sectie A nummer 797/T/8, groot volgens dezelve zevennegentig vierkante meter.

Op datum van 17.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

18.Een handelshuis met aanhorigheden en grond, gelegen te Schellebelie, dorp17, volgens huidig kadaster en volgens titel gekadastreerd Wichelen, 3de afdeling Schellebelle, A 525N, groot volgens titel zeven en negentig vierkante meter (97m2).

Op datum van 17.02.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

19.Een perceel grond gelegen in een zone voor inrichting van kleine en middelgrote ondernemingen en complementaire functies te waarschoot , aan de Priorijstraat 9, gekadastreerd volgens titel Waarschoot, Sectie E, deel van nummers 202/A, 222/A, nummer 208/B, groot volgens bij titel vastgestelde meting vijftienduizend tweehonderd zesenzestig vierkante meter elf vierkante decimeter.

Op datum van 01.04.2014 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd,

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van27.02.2014L

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

22.1 Extra informatie

DATUM: 11.01.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Rapport oriënterend bodemonderzoek Drankencentrale De Wilde, Priorijstraat 9 te 9950 Waarschoot

(ref. 4647)

AUTEUR: Esher BVBA

DATUM: 27.02.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Rapport oriënterend bodemonderzoek NV De Wilde Juniors, Priorijstraat 9 te 9950 Waarschoot

AUTEUR: Esher BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

F. Statutenwijziging

Ter gelegenheid van de fusie zullen de statuten van de overnemende vennootschap "CREVE DRINKS NV" aangepast worden aan de vigerende wetgeving en meer in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en de wijzigingen hieraan aangebracht.

G. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_ ., __..

*ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan , verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste worden genomen.

"In de veronderstelling dat onderhevig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

H. Verbintenissen

De ondergetekende verbinden zich onderlingen en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van i dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in dit kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een invenataris.

L Slotverklaring

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn, om, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergadering van aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van elke der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Opgemaakt in negen exemplaren te Waarschoot op datum van 2 april 2014.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd en een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap. Een laatste zal aan de notaris worden afgegeven.

Andre De Wilde

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergefegd: fusievoorstel

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2014
ÿþ 1,1a3P6F 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van de akte





*1A119060*

NEERGELEGD

Z8 MEI 20t4

RECH K VAN

KOOPHA i STE GENT

Ondernemingsnr :0453.592.784

Benaming (volut) :

Anpa

P

(verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm :

Stationsstraat 134

Zetei ;

9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 19 mei 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Anpa beslist heeft de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de met fusie door overname gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap Creve Drinks, met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0453.593.081 rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent.

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap CREVE DRINKS heeft beslist tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van het vermogen van de naamloze vennootschap ANPA en de naamloze vennootschap DE WILDE JUNIORS, met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 134, Belasting over de Toegevoegde. Waarde nummer BE 0453.592.883 rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent, over te gaan.

Ten gevolge van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschappen ANPA en DE WILDE JUNIORS, met alle rechten en plichten, oven op de naamloze vennootschap CREVE DRINKS.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap CREVE DRINKS.

Vervolgens stellen de algemene vergaderingen vast dat enerzijds de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de naamloze vennootschappen ANPA en DE WILDE JUNIORS door de naamloze vennootschap ;CREVE DRINKS verwezenlijkt werd en dat anderzijds de naamloze :vennootschappen ANPA en DE WILDE JUNIORS, definitief opgehouden hebben te :bestaan.

:Ondergetekende notaris François Blontrock heeft vastgesteld dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de naamloze vennootschappen ANPA en DE WILDE JUNIORS door de naamloze vennootschap CREVE DRINKS, verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemden vennootschappen definitief opgehouden hebben te bestaan.

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de Heer Lemahieu, Marc Joseph Emiel Marie Firmin, voornoemd, wonende te 8200 Brugge, Kooidreef 11, aan wie de machten worden verleend om alle formaliteiten te vervullen voor de schrapping van de inschrijving van de overgenomen vennootschappen bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede tot aangifte van de stopzetting van de activiteiten bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

;Voor beredeneerd uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 01.07.2013, GGK 03.12.2013, NGL 06.01.2014 14002-0509-014
12/11/2013 : GE175066
07/10/2013 : GE175066
27/09/2013 : GE175066
20/09/2013 : GE175066
30/01/2012 : GE175066
15/02/2011 : GE175066
19/02/2010 : GE175066
04/01/2010 : GE175066
30/01/2009 : GE175066
13/03/2008 : GE175066
28/02/2008 : GE175066
02/01/2007 : GE175066
29/12/2005 : GE175066
19/01/2005 : GE175066
23/02/2004 : GE175066
06/01/2004 : GE175066
03/01/2003 : GE175066
12/12/2000 : GE175066
12/02/2000 : GE175066
25/02/1999 : GE175066
01/01/1997 : GE175066
15/03/1996 : GE175066
04/11/1994 : GE175066

Coordonnées
ANPA

Adresse
STATIONSSTRAAT 134 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande