ANRI

Société en commandite simple


Dénomination : ANRI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 867.255.521

Publication

07/01/2014
ÿþRechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9240 Zele, Cederlaan 16

(volledig adres)

Onderwerp akte BAV

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap «Anti» met zetel van de vennootschap te 9240 Zete, Cederlaan 16, gehouden voor Notaris; Christiane Denys, te Zele, op 16 december 2013, Geregistreerd 3 bladen, geen verzendingen, te Dendermonde 1 op 19 december 2013, reg. 05, boek 126, blad 98, vak 19, Ontvangen 50 euro. Getekend E.A. Inspecteur M. Kindermans, blijkt het volgende:

- Na lezing van het verslag van de zaakvoerders de dato 18 november 2013 met in bijlage een staat van activa en passiva de dato 30 september 2013 inzake voorstel tot voortijdige ontbinding van de vennootschap, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek Vennootschappen, werd besloten dat ANR1 GCV, met zetel 9240 Zele, Cederlaan 16 wordt ontbonden en dit vanaf 16 december 2011

- De vergadering stelde vast de vennootschap de facto werd vereffend.

- De vergadering beslist de zaakvoerder van de vennootschap, te weten,Rik Vehent, wonende te Zele, Cederlaan 16, vanaf 16 december 2013 te ontslagen.De vergadering verleende de zaakvoerder kwijting voor: het voorbije en het huidige boekjaar,

- De vereffening werd als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende zeven jaar neergelegd en bewaard worden op de zetel van de vennootschap,

- De vergadering verleende bijzondere volmacht aan Baker Tilly Belgium, Kerkveld 17 - 9290 Berlare of aan één van haar bedienden met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

De vergadering verleende machtiging aan ondergetekende Notaris tot neerlegging van onderhavig procesverbaal op de bevoegde rechtbank van koophandel tot publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

- De vergadering verklaarde ten slotte dat de vennootschap eigenares is van het hierna vermeld onroerend= goed

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

GEMEENTE ZELE(tweede afdeling)

ln een appartementsgebouw, genaamd "Residentie Ruiveld", gebouwd op een terrein gelegen ter plaatse; Ruyveld, aan de Dendermondebaan 234-236-238, kadastraal bekend volgens titel en op heden onder sectie C, ¬ deel van nummer 1977 voor een oppervlakte volgens meting van 18a92ca:

het appartement genummerd "234-W1", gelegen in de eerste wooneenheid rechts, wanneer men het: gebouw van op de straat bekijkt, aan de linkerkant van de ingang omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom:

" -het appartement zelf omvattende inkomhall met tevens toegang tot de garage, wc, zithoek-eethoek met; terras en open keuken, nachthall, twee slaapkamers, badkamer, douchekamer en tuin. De tuin die behoort het appartement 234-W1 ligt in het verlengde achter dit appartement tot 15 meter uit de achtergevellijn en naast; het gebouw aan de rechterzijde tot aan de perceelsgrens rechts gevormd door de as van de beek en tot aan de: voorgevel van het gebouw, als men het gebouw vanop de straat bekijkt.

-de garage nummer 234-GW1 gelegen in de eerste wooneenheid rechts wanneer men het gebouw van op; de straat bekijkt, aan de linkerkant van de ingang van deze wooneenheid;

-de parkeerplaats nummer 234-PW1, gelegen vooraan het gebouw, de derde van links als men de parkeerplaatsen van op de oprit bekijkt,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd negenhonderdsten in de gemene delen van het gebouw en de grond.

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE ïia44iTk7MfS

VAN Ot±~~IFâI~DBk.

2 6 ÜEL: 2013

Ea~ -.,....~..~

~Nrl~mo !iq~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0867.255.521 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Anri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden zen het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormeld goed en het gebouw staan beschreven in een basisakte met regrement van medeëigendom, verleden voor ondergetekende Notaris Christiane Denys op negenentwintig oktober tweeduizend en negen, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op vier november daarna, onder referte 54-T04.11.2009-12954.

De vergadering verklaarde dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap afgifte wordt gedaan van het voormeld onroerend goed aan de voorvermelde vennoten, de heer Rik Vehent en mevrouw Annie Hoogewys elk voor 1/2. De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

Voor eensluidend afschrift

Notaris Christiane Denys

tegelijk hiermee neergelegd:

* proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

* verslag van de zaakvoerder

* staat van activa en passiva de dato 30/09/2013

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANRI

Adresse
CEDERLAAN 16 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande