ANRON PP INNOVATION

Société en commandite simple


Dénomination : ANRON PP INNOVATION
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.570.058

Publication

19/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

i 0 JUNI 2013

RECH !`t3ANiC VAN

KOOPHAfflit TE GEINT



1

Vo behd aan Belg Staat

iu V



Ondernemingsnr : ©s 2 S i*O O E'

Benaming

(voluit) : ANRON PP INNOVATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Burgemeester Van Gansberghelaan 58, 9820 Merelbeke (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting  statuten  overgangsbepalingen

Uittreksel uit de onderhandse akte van oprichting d.d., 23 mei 2013

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap heeft als naam ANRON PP INNOVATION,

ZETEL

De zetel is gevestigd te Burgermeester Van Gansberghelaan 58, 9820 Merelbeke.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- zakelijke dienstverlening;

- het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan vennootschappen als aan individuele personen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar,

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende ais in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaars.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

DUUR

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT

- Mevrouw Anne GUSTIN, wonende te Burgemeester Van Gansberghelaan 58, 9820 Merelbeke,

KAPITAAL

- Mevrouw Anne GUSTIN doet een inbreng in speciën van EUR 1.980,00.

- De stille vennoot doet een inbreng in speciën van EUR 20,00.

Het totaal van de inbrengen, als kapitaal bijeengebracht bedraagt EUR 2.000,00,

Er worden door de vennootschap 100 aandelen uitgegeven, opgesplitst als volgt:

- 99 aandelen behoren toe aan Anne GUSTIN

- 1 aandeel behoort toe aan de stille vennoot.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten hiertoe benoemd, die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Indien er meerdere beherende vennoten - bestuurder zijn, zullen zij individueel bevoegd zijn om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen zij individueel optredend de vennootschap verbinden.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap voor zover de statutaire doelomschrijving bij uittreksel in de bijlagen het Belgisch Staatsblad gepubliceerd wordt. Afzetting of ontslag van een beherende vennoot  bestuurder is slechts mogelijk mits toestemming van de beherende vennoot.

Bij het wegvallen van de enige beherende vennoot  bestuurder is lager vermeld artikel 16 van toepassing. Het mandaat als bestuurder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

CONTROLE

iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant of bedrijfsrevisor, Zodra de vennootschap de wettelijke criteria overschrijdt, zullen één of meer commissarissen moeten worden aangesteld aan wie de controle wordt overgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

JAARVERGADERING

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur om te beraadslagen en te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening; over de winstverdeling en over het verlenen van kwijting aan de beherende vennoten,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, behoudens andersluidende beslissing.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na terugname van de inbrengen van de vennoten zal het saldo tussen de vennoten worden verdeeld in

verhouding tot hun aandelenbezit, behoudens andersluidende beslissing.

OVERGANGSBEPALINGEN

- De vennootschap wordt thans bestuurd door de enige beherende vennoot, zijnde Anne GUSTIN, aan wie de

exclusieve bevoegdheid toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die haar aanbelangen.

- De vennoten verklaren dat het eerste boekjaar van de vennootschap zal eindigen op 31 december 2014.

 Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOLMACHT

Aan Burg CVBA Baker Tilly Belgium Accountants en Belastingconsulenten, Kareelstraat 122  9300 Aalst, vertegenwoordigd door Wim Van De Walle, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, wordt hierbij volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingadministraties, waaronder de BTW, Registratie en Domeinen, alsook tegenover de administratie van het Belgisch Staatsblad, en van de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde aldaar alle registraties, aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

Anne Gustin Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANRON PP INNOVATION

Adresse
BURGEMEESTER VAN GANSBERGHELAAN 58 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande