ANSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.979.830

Publication

14/08/2014
ÿþ Mod Wonl 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Inm~~n~~m~~u~im~u

>19155130*

LmRIFFIE RECHTBANK AN KOOPHANDEL GENT

0 5 AUG. 20V4

AFDELINq.JD1 PERMONDE Yrt

Ondernemingsnr X30

Benaming

(voluit) : AnsA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Kortestraat, 13/Bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting van een nieuwe vennootschap ingevolge partiële splitsing

Er blijkt uit een akte verleden voor Caroline HEIREMANS, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline Heiremans 8( Steven Vandersnickt, geassocieerde notarissen" met zetel te Zefe., op achtentwintig juli tweeduizend veertien

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarin een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap 'DE VLIES', met zetel te 9240 Zele, Veldeken 44/B; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, Afdeling Dendermonde en met BTW-nummer BE 0440.801.850,

Werd ingebracht en waarvan de statuten luiden als volgt

TITEL 1: OPRICHTING

RECHTSVORM -- NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam 'AnsA'.

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9240 Zele, Kortestraat 13 bus 2.

KAPITAAL  AANDELEN  VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijftig duizend achthonderd negentig euro

zesenzestig cent (50.890,66 EUR).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd en twaalf (312) aandelen zonder nominale waarde, die elk één /

driehonderd en twaalfde (1/312de) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

A. Inbreng in natura uit splitsing

Driehonderd en twaalf (312) AANDELEN worden toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste

vennootschap 'DE VLIES', naar evenredigheid van hun huidig aandelenbezit.

Het kapitaal dat ingevolge de partiële splitsing wordt ingebracht bedraagt vijftig duizend achthonderd negentig euro zesenzestig cent (50.890,66 EUR).

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verheyden, Heyvaert en Co", kantoor houdende te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, vertegenwoordigd door de, Heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor.

. De besluiten van het verslag de dato 26 juni 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verheyden, Heyvaert en Co", kantoor houdende te' 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, vertegenwoordigd door de Heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, aangaande de inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA'AnsA', opgesteld overeenkomstig artikel 219 §1, tweede en derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen, luiden als volgt;

De inbreng in natura tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AnsA" gebeurt ingevolge een voorstel tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap 'DE VLIES", zowel de rechten als de verplichtingen, als:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur bêlge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

gevolg van de afsplitsing van het residentieel onroerend goed, gelegen te Zele, Stapstraat 30/32, naar een nieuw op te richten vennootschap, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AnsA", overgaat. Het af te splitsen netto-actief bedraagt 151.055,46 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b)De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)De voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd Is;

d)De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in driehonderd en twaalf (312) aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AnsA", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de oprichting door inbreng in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AnsA" ingevolge de partiële splitsing door overneming van de naamloze vennootschap "DE VLIES" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Dendermonde, 26 juni 2014.

Verheyden,Heyvaert & Co bvba

vertegenwoordigd door

Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer.

a) De aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng:

De aandeelhouders van de partieel te splitsen naamloze vennootschap 'DE VLIES' bekomen in ruil en als vergoeding voor de inbreng door de naamloze vennootschap 'DE VLIES' In de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap 'AnsA' driehonderd en twaalf (312) aandelen van de nieuwe BVBA 'AnsA'.

b) De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de nieuw op te richten BVBA 'AnsA'.

c) De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap 'DE VLIES', wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA 'AnsA', zoals hiervoor bepaald.

A.Beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en passiva

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap 'DE VLIES' overgaat op de nieuwe BVBA 'AnsA', die thans wordt opgericht.

Het deel van het vermogen dat ingebracht wordt in de nieuw op te richten vennootschap 'AnsA' is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verheyden, Heyvaert en Co", kantoor houdende te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, vertegenwoordigd door de Heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, dat aan deze akte gehecht blijft.

De overgang van een deel van het vermogen van de huidige naamloze vennootschap 'DE VUES' op de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'AnsA' geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

1.Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom ervan. De eigendom van het ingebracht/afgesplits onroerend goed gaar over vanaf heden.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke, van de partieel gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren, met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4.Er zijn in de vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan andelen.

Aan de bestuursorganen van de vennootachappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5.De archieven en de boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap worden bewaard op het volgend adres: 9240 Zele, Veldeken 44/B en zullen worden ter beschikking gehouden van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'AnsA' telkens wanneer deze daarom verzoekt.

6.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze partiële splitsing en de overgang van een deel van het vermogen, zullen door de verkrijgende vennootschap gedragen worden naar evenredigheid van het netto-actief dat aan ieder van de verkrijgende vennootschap in het splitsingsvoorstel is toebedeeld.

B.Beschrijving van het over te dragen onroerend goed

Het onroerend goed dat door de partieel te splitsen naamloze vennootschap 'DE VLIES' wordt ingebracht in de nieuwe BVBA 'AnsA' is het volgende:

Gemeente Zele  1 ° afdeling

Een appartementsgebouw, met afhangen en grond, bestaande uit 6 appartementen en 20 garages gelegen te Zele, Stapstraat 30/32, volgens titel gekend sectie B, nrs 839/W/5/ex, 839N/5/ex en 839/T/5/ex, thans ten kadaster gekend volgens kadastraal uittreksel de dato 28 juni 2013, sectie B, nummer 839/F/6, met een oppervlakte van 12a94ca.

TITEL 2; STATUTEN

TITEL I. NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid .

Zij draagt de benaming 'AnsA'.

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Kortestraat 13 bus 2.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder verplaatst worden in het

Vlaams Gewest of in het Brussels Gewest, mits bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad door

toedoen van de zaakvoerder.

De vennootschap kan door eenvoudig besluit van de zaakvoerder administratieve- en exploitatiezetels,

bijhuizen, agentschappen, kantoren en magazijnen oprichten.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel;

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c)De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d)Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

g) Interieurarchitectuur en aanverwante diensten.

h) Uitvoeren van studies en verlenen van advies i.v.m. stedebouwkundige planning en tuin- en landschapsarchitectuur.

i) Ontwerpen van tuinen, parken enz.

j) Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters).

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en de door de wet voorziene uitzonderingen, kan de vennootschap

slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten

voor statutenwijziging.

TITEL 11. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftig duizend achthonderd negentig euro zesenzestig cent

(50.890,66 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 312 (312) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde,

die elk één I driehonderd en twaalfde (1/312de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9, AANDELEN OP NAAM - REGISTER

De aandelen zijn steeds op naam en worden voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin warden aangetekend: 1.de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en de overgang en van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het reg ister van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Het register van aandelen en andere effecten op naam kan ook gehouden worden onder elektronische vorm van zodra de wet dit toelaat.

TITEL III. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11. BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd warden door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wordt benoemd tot zaakvoerder; de heer De Vlieger Robert René Christiane, geboren te Hamme op 1 februari 1952 (nummer rijksregister 520201-091-15), echtgenoot van mevrouw Nies Angeline, wonende te Zele, Veldeken 44,

Artikel 12. VERGOEDING

De opdracht wordt kosteloos vervuld behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door ieder der zaakvoerders alleen worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zolang de vennootschap evenwel voor het laatst en het voorlaatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria voorzien bij artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17, GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 15u.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 22. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornaam, de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 26. STEMRECHT

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder(s), dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding".

TITEL VI. INVENTARIS  JAARREKENING  WINSTVERDELING

Artikel 30, BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 31. WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Artikel 34. ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL 3: OVERGANGSBEPALINGEN

A.BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters in bijzondere vergadering samen

te komen, teneinde volgende besluiten te treffen, allen met éénparigheid van stemmen:

1.Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

k

f

Voorbehouden 2.De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015, overeenkomstig de bepalingen van voorgaande statuten.

An het 3.Benoemingen:

Belgisch Staatsblad Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Als statutair zaakvoerder werd aangesteld in voormelde statuten, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van deze akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zijnde de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, Afdeling Dendermonde, de Heer Robert René Christiane De Vlieger, wonende te 9240 Zele, Veldeken 44.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- verslag revirsor

- verslag oprichters.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Getekend

Caroline Heiremans

Geassocieerd notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANSA

Adresse
KORTESTRAAT 13, BUS 2 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande