ANTHON B NILSEN BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANTHON B NILSEN BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.289.645

Publication

20/10/2011
ÿþMal ? 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

~ II~I~IWNu~~NNUIfl~~lu

'11158973+

G R I F F eEl' H T5.áN" K VAN KOOPHANQEL~

10. 10. 2011

DENDERtVI::ONDE

r;,...i: ~ , i" , t,r" . 0460.289.645

OF! ANTHON B NILSEN BENELUX in vereffening

~" . i~..l~

RCctit~+.Urin Naamloze vennootschap

Zetel Kerkskenhoek 72, 9450 Haaltert, België

Onderwelp akte = Afsluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op 9 mei 201 1.

laWerd verzocht om verslag te doen over het beheer van de vereffenaar(s): de heer Moreau Philippe Yves Christian

2°Beslissing tot gehele en volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar Moreau Philippe Yves Christian, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

3°Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de N.V. ANTI-ION B NILSEN BENELUX definitief opgehouden heeft te bestaan.

4°De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de heer Moreau Philippe Yves Christian.

5°Volmacht werd verleend aan AXIS N.V. BTW BE 0439.913.806, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij het rechtspersonenregister.

Moreau Philippe Yves Chrislian

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belg

Op de iaatsle blz van Luik H vernieler i1 Recto faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotointenl hevoegd de rechlspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

07/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 31.12.2010, DPT 05.07.2011 11256-0228-013
07/04/2011
ÿþ.ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G~tlrl-lt HtliM t e~.~;~v:~ VAN KOOPHANDEL

2 8. 03. 2011

DENDERMONDE Griffie

ik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

*11052481*

Ondernemingsnr : 0460.289.645

Benaming : ANTHON B NILSEN BENELUX

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kerkskenhoek 72

9450 Haaltert

Onderwerp akte :ONTBINDING  AANSTELLING VAN VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 28.01.2011, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 01.02.12011, boek 924, blad 27, vak 15, blijkt dat volgende volgende beslissingen werden genomen:

Verslag van de accountant.

Verslag de dato 7 januari 2011 van de accountant, mevrouw Sandrine Bostyn, accountant, met kantoor te 9600 Ronse, Rozenaaksesteenweg 13, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van actief en passief, met vermelding dat daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de accountant luiden als volgt:

"Dit verslag werd opgesteld in het kader van de procedure die voorzien wordt door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bij vereffening van een vennootschap.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de norm van het Instituut Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten.

De boekhoudkundige staat van activa en passiva op datum van 31 december 2010, die mij door de Raad van Bestuur werd overhandigd was niet ouder dan drie maanden voor de datum van de geplande buitengewone algemene vergadering, die wordt bijeengeroepen om zich uit te spreken over de beslissing om de vennootschap al dan niet te ontbinden. Het balanstotaal van de staat van activa en passiva, opgesteld door de Raad van Bestuur, bedraagt ¬ 9.004, 71 euro en geeft een netto-actief (na correcties) van ¬ 2.154, 71.

De waarderingsregels, die door de Raad van Bestuur zijn opgesteld in discontinuïteit zijn aangepast aan de omstandigheden van de vereffening van deze vennotschap. De Raad van Bestuur heeft getracht de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorziening n.a.v. de vereffening te voorzien.

Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat deze boekhoudkundige staat volledig en getrouw op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Aangezien het geleden verlies van de vennootschap (¬ 66.595, 29) zullen de aandeelhouders maar een heel kleine fractie krijgen van het door hen bij de oprichting gestort kapitaal terugkrijgen (geschat op E. 2.154, 71).

Er zijn geen gebeurtenissen na de opstelling van de boekhoudkundige staat gemeld of er werden er ook geen waargenomen.

Er zijn geen inlichtingen die ondertekende onontbeerlijk acht, om de buitengewone algemene vergadering voor te lichten en die niet in het verslag van de Raad van Bestuur of in dit besluit zijn opgenomen."

EERSTE BESLISSING: Vervroegde Ontbinding.

De Naamloze Vennootschap "ANTHON B NILSEN BENELUX" wordt vervroegd ontbonden vanaf heden, en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING: Aanstelling van vereffenaar.

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen de heer MOREAU Philippe Yves Christian, geboren te Champagné (Frankrijk) op 15 september 1948 wonende te 75016 Parijs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.ti

Luik B - Vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(Frankrijk), 8, Rue de la Pompe, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

DERDE BESLISSING: Ontslag van bestuurders & Décharge

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de voltallige raad van bestuur.

De vergadering verleent tevens décharge aan de bestuurders voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur.

VIERDE BESLISSING: Wijzkiinq & Coordinatie van de statuten

ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel met betrekking tot het doel worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, is in " vereffening. Haar benaming luidt: "ANTHON B NILSEN BENELUX".

Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.-

De vennootschap heeft tot doel

Alle nationale en internationale handel aangaande nieuw papier, papierrollen van gedegradeerd papier, pulp van papier voor recyclage en plastiek voor recyclage.

Ze mag alle activiteiten uitoefenen dewelke verband houdt met de realisatie van het maatschappelijk doel van de vennootschap en deelnemen aan alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan deelnemen in, samenwerken met, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met het bovenvermelde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Dit is niet beperkt enkel indicatief

Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (61.973,38¬ ) en is verdeeld in 250 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

i Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening. in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een

commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard. "

Volmacht

Als bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld : de heer Tom Callewaert, accountant, met kantoor te 9450 Haaltert, Kerkskenhoek 72, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL:- afschrift van de akte ontbinding; verslag bestuurders en bedrijsfsrevisor; coordinatie  beschikking tot bevestiging aanstelling vereffenaar.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

17/05/2010 : NA072546
17/03/2010 : NA072546
08/09/2009 : NA072546
24/10/2008 : NA072546
12/06/2008 : NA072546
19/06/2007 : NA072546
08/06/2005 : NA072546
11/05/2005 : NA072546
11/02/2005 : NA072546
01/07/2004 : NA072546
08/07/2003 : NA072546
03/07/2003 : NA072546
19/07/2000 : NA072546
17/07/1999 : NA072546
23/08/1997 : NA72546
05/04/1997 : NA72546

Coordonnées
ANTHON B NILSEN BENELUX

Adresse
KERKSKENHOEK 72 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande