ANTOBCO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTOBCO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.636.669

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 28.02.2014 14057-0231-010
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 15.12.2014 14693-0389-010
13/02/2013
ÿþ4

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Luik_Bl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan he} 13elgisc Staatsbi iimegyjn Oudenaarde

o FEB. 2013

Griffie



Ondernemingsnr : 0837.636.669

Benaming (voluit) : ANTOBCO

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lepelstraat 45

9660 Brakel

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door Notaris; Michel Olemans te Brakel op achttien januari tweeduizend en dertien « geregistreerd te Oudenaarde op 23: januari 2013, één blad geen verzendingen. Boek 758 Blad 84 Vak 11. Ontvangen ; vijfentwintig euro (25,00: EUR). De ontvanger (get.), H. DE GREVE" dat volgende beslissingen werden genomen :

Eerste beslissing: verhoging van het kapitaal i

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten bedrage van zestienduizend` vijfhonderd vijftig euro (¬ 16.550,00) om het te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op achttienduizend: ;; vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) zonder creatie van nieuwe aandelen door incorporatie in het kapitaal van: ,; een som van zestienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 16.550,00) vooraf te nemen op de onbeschikbare: reserves der vennootschap zoals blijkt uit de balans afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf en; goedgekeurd door de enige vennoot.

Tweede beslissing

De enige vennoot verzoekt de Notaris, te akteren dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

,i Derde beslissing

Ij De enige vennoot beslist ingevolge de hiervoor genomen beslissingen de tekst van artikel 5 van de statuten te: vervangen door volgende tekst :

'Net maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550, 00)

:; vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één honderdste van het maatschappelijk kapitaal."

Hij beslist om de statuten te coördineren, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande; beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL ,

Notaris Michel Olemans

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van het PV van buitengewone algemene vergadering dd. 18/01/2013 ;

Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 04.01.2013 13004-0143-011
08/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304309*

Neergelegd

06-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ANTOBCO

0837636669

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) starter

Zetel: 9660 Brakel, Lepelstraat 45

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel OLEMANS te Brakel op vijf juli tweeduizend en elf, dat OPRICHTER

Mevrouw PENDERS Annik, geboren te Antwerpen op twintig mei negentienhonderd zesenzeventig, echtgenote van de heer De Croo Alexander Francis Herman, wonende te 9660 Brakel, Lepelstraat 45

VORM

een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid starter opgericht heeft

NAAM

onder de naam  ANTOBCO ,

ZETEL

waarvan de zetel gevestigd is te 9660 Brakel, Lepelstraat 45.

KAPITAAL - ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro (2.000 EUR), volledig volstort, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Alle aandelen zijn volstort en de som van tweeduizend euro (2.000 EUR) is thans ter vrije beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk deze, op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank op één juli tweeduizend en elf onder rekeningnummer BE80 4163 1044 7177. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden,

-het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten inzake financiële, handels-, sociale, informatica-, telecommunicatie en managementsaangelegenheden voor personen, ondernemingen en instellingen. Hieronder valt ondermeer de adviesverlening inzake fusies en overnames, de strategische adviesverlening en ondersteunende diensten aan ondernemingen en organisaties in ruime zin.

-het beheer, voor eigen rekening, van een patrimonium van roerende en onroerende waarden, hierin namelijk begrepen maar niet uitsluitend, Belgische of buitenlandse aandelen, op de beurs genoteerd of niet, ten tijdelijke of doorlopende titel ; obligaties, kasbons, warrants, opties en analoge titels, van edelmetalen, kunstwerken, schilderijen, meubels en snuisterijen ; van gronden en gebouwen inzonderheid de constructie, de aankoop, de verkoop, ruiling, verhuring, onroerende leasing, promotie, makelarij, het beheer, alsmede de uitbating op welke wijze ook van alle andere onroerende goederen ; in het algemeen alle roerende en onroerende waarden. - het nemen van participaties in, alsook het beheren en vereffenen van vennootschappen al dan niet met een verschillend doel.

De vennootschap mag zowel in binnen- als in buitenland haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder van de vennootschapvoor de duur van de vennootschap : mevrouw Annik Penders, comparante in deze, die hierbij haar mandaat aanvaardt.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder, zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegenstemmen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand december, om elf uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Het boekjaar neemt een aanvang op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar.

Op dertig juni van ieder jaar wordt een inventaris en jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgesloten. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, stelt het bestuur bovendien een verslag op,  jaarverslag genoemd, waarin het rekenschap geeft van haar beleid ; dit verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen.

De eventuele commissaris(sen) stellen met het oog op de jaarvergadering een omstandig schriftelijk verslag op;  controleverslag genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering meer geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-aktief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

a. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

b. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen, aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op vijf juli tweeduizend en elf om te eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

De verrichtingen door de comparante in naam van de vennootschap in oprichting gedaan en aangegaan, zullen aanzien worden als gedaan zijnde in naam en voor rekening van de vennootschap. De comparante verklaart bij deze die verrichtingen te bekrachtigen.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

3. De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of gebracht worden wegens haar oprichting, bedragen bij benadering achthonderd euro (800,00 EUR).

4. Aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Accountantskantoor Audoore , met zetel te Oudenaarde, Ronseweg 59-61, vertegenwoordigd door de heren Etienne en Geert Audoore, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde administratieve en fiscale instanties en het ondernemingsloket teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de kruispuntbank van ondernemingen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Oprichtingsakte dd. 5/07/2011

OVERGANGSBEPALINGEN

Notaris Michel OLEMANS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 09.12.2015 15688-0092-010

Coordonnées
ANTOBCO

Adresse
LEPELSTRAAT 45 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : Elst
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande