ANTOINE DOOLAEGE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTOINE DOOLAEGE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.606.422

Publication

14/07/2014
ÿþmod 11.1

be a

Sta

IIIRM1191111

;LAEt-,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

NE ERGELEGD

RECHUMNIC VAN

g OOPHAIYMPTE GENT

----------------

Ondernemingsnr : 0477.606.422

Benaming (voluit) : ANTOINE DOOLAEGE

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Coupure 623

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelles Wylleman, geassocieerd notaris In de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE  VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 30 juni 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTOINE DOOLAEGE" en dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: vaststelling van de belaste reserves

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd en vierduizend tweehonderdzeventig euro tweeënveertig cent (¬ 104.270,42) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2012.

TWEEDE BESLUIT: vaststelling van het uitkeerbaar bedraq

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen honderdvijfendertig duizend vierhonderd zeventig euro eénendertig cent (¬ 135.470,31) bedraagt.

DERDE BESLUIT: beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De vergadering heeft beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W1B onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits Inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLUIT: kapitaalverhoging door inbreng in nature

A. VERSLAGEN:

Voorafgaand aan de beslissing tot kapitaalsverhoging verleent de vergadering met éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de kapitaalsverhoging van 12 juni 2014 en van het verslag van de bedrijfsrevisor van 11 juni 2014

" opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELSWINDE DE DEYNE", vertegenwoordigd door mevrouw Eiswinde DE DEYNE, bedrijfsrevisor, met zetel te 9940 Lovendegem, Kort Eindeken 27, bevattende een beschrijving van de inbreng In nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen., Voornoemde aandeelhouder erkent een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er: kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met de,

uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Uit het verslag van de bedrijfsrevisor blijkt dat de inbreng in nature een werkelijk en, volwaardig activabezit _ vertegenwoordigt en dat. zijn beschrijving aan de vereisten van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

., }foot" behotelen aan het Belgisch Staatsblad

\;----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

P

rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt. Om te voldoen aan de voorschriften van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen wordt hier akte van genomen dat dit verslag in volgende termen besluit:

"6. Besluit

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

- In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

- In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537 W.LB. 1992 volgen, aan de nominale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- ln derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedreseconomisch verantwoord is en dat de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in nature van de schuldvordering van 93.600,00 EUR ontstaan uit de netto uitkering in het kader van art. 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds hoger aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art. 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap beslist tot een uitkering besluit op 30.06.2014 van in totaal 104.000,00 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 93.600,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 537 W.LB. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "faimess opinion" uitmaakt.

Lovende gem, 11 juni 2014

ELS WINDE DE DEYNE BV o.v.v. BVBA,

Vertegenwoordigd door Elswinde DE DEYNE

Bedriffsrevisor."

B. INBRENG

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en

bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal te verhogen met een bedrag van 90 procent van het tussentijds dividend van honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00), hetzij drieënnegentigduizend zeshonderd euro (¬ 93.600,00), om het van vierentwintigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 24.750,00) te brengen op honderd achttienduizend driehonderdvijftig euro (¬ 118.350,00), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door voornoemde enige vennoot, van negentig procent (90%) van de boven vermelde zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, hetzij negentig (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De voornoemde enige vennoot verklaart dat de kapitaalsverhoging volledig volstort wordt op heden.

C) VERGOEDING

De kapitaalverhoging door inbreng in natura gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIJFDE BESLUIT: vaststelling van de kapitaalsverhooine

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd achttienduizend driehonderdvijftig euro (¬ 118.350,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

ZESDE BESLUIT: wijzieing van de statuten

- Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achttienduizend driehonderdvijftig euro (¬ 118.350,00).

Op de laatgte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

tx VO Sr', Â behouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/ honderdste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. Aile aandelen zijn volstort."

- Teneinde de statuten aan te vullen en in overeenstemming te brengen overeenkomstig de huidige vennootschapswetgeving beslist de vergadering om artikel 7 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar; wanneer aandelen hetzij in voile eigendom, hetzij in vruchtgebruik, hetzij in blote eigendom aan meerdere deelgenoten toebehoren in onverdeeldheid, moeten zij zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten, die aan de aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik wordt het stemrecht uitsluitend uitgeoefend door de vruchtgebruiker"

ZEVENDE EN LAATSTE BESLUIT: machtioino van de raad van bestuur, opdracht tot coördinatie van de statuten en volmacht

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de notaris wordt gemachtigd tot coördinatie van de statuten.

Hierbij wordt tevens bijzondere volmacht verleend voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel voor het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuotbank voor Ondernemingen, door VERHOEYE JAN en/of DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920, Lovendegem, Kort Eindeken 25,

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

Annelies Wylleman

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- revisoraal verslag;

- verslag zaakvoerder;

coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2014 : GET001553
29/04/2013 : GET001553
29/03/2012 : GET001553
14/04/2011 : GET001553
29/04/2010 : GET001553
27/04/2009 : GET001553
03/04/2008 : GET001553
13/03/2007 : GET001553
28/03/2006 : GET001553
07/10/2005 : GET001553
15/03/2005 : GET001553
10/03/2004 : GET001553
23/09/2003 : GET001553
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 15.02.2016, NGL 29.02.2016 16055-0084-012

Coordonnées
ANTOINE DOOLAEGE

Adresse
COUPURE LINKS 623 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande