ANTONIUS RE DEVELOPMENT, AFGEKORT ANTONIUS R.E.D.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTONIUS RE DEVELOPMENT, AFGEKORT ANTONIUS R.E.D.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.293.681

Publication

30/01/2014
ÿþ 14. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE







1IIIid*14030iiuh~iWi

~ni~~ 6*

2 3 -tu- 2inii

I S OZ 2013

BELGISCH





RE". VANKOOP' Teè GENT





Ondernemingsar: 0818.293.681

Benaming

(voluit) : Antonius RE Development

(verkort) : Antonius R.E.D.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : industrieweg 76, 9032 Gent (Wondelgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslagen - benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der vennoten gehouden op 27 november 2011

De algemene vergadering beslist unaniem Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Moutstraat 54 en met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Marleen Mannekens te benoemen ais commissaris van de vennootschap.

De commissaris zal controle verrichten over drie boekjaren, namelijk van de boekjaren eindigend op 31 december 2013, 31 december 2014 en 31 december 2015. Zijn mandaat zal, behoudens herverkiezing, eindigen op de jaarvergadering van het jaar 2016.

JM de Buck van Overstraeten

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2014
ÿþVoorbehoud

aan he Balgist Staatsbh

mod94.4

j~ T1 In de bijlagen bij het Belgisch Staafisblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va i ' - akte

*190179

-8 JAN. 2014

RiLcil i 13A\Iÿ, }'AN KOO>tiHA:`i;<1E1.'t'E CENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0818.293.681

Benaming (voluit) : Antonius RE Development

(verkort) : Antonius R.E.D.

s£ Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 76

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - INBRENG IN NATURA

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten

:: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antonius RE Development", afgekort "Antonius R.E.D." met zetel te 9032 Gent (Wondelgem), lndustrieweg 76 (opgericht blijkens akte verleden voor; notaris Jan Bael te Gent op 3 september 2009), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent; op twintig december tweeduizend dertien, hetgeen volgt:

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een bijzonder verslag door de zaakvoerders werd opgesteld =3 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen waarin wordt uiteengezet; waarom de voorgenomen inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn; voor de vennootschap.

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een verslag door de commissaris de col peratieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit"! vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Mannekens, Bedrijfsrevisor  Vennoot, werd opgesteld:

il overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dat betrekking heeft op de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de ais; tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

" De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ten bedrage van 500.000, 00 EUR, bestaat uit de. inbreng van een openstaande schuldvordering op naam van de vennootschap Aclagro Projects NV, !3 Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der;; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van;; 3`s het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van,; nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering:

bedrijfseconomisch verantwoord zijn. Als tegenprestatie voor de inbreng worden nieuwe aandelen;

uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 500 aandelen van de vennootschap Antonius;;

Re Development BVBA en dit zonder vermelding van nominale waarde,

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen,,

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 13 december 2013,

Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Marleen Mannekens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bedrijfsrevisor"

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) door middel van de hierna beschreven inbreng in natura, om het te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op zeshonderd duizend euro (¬ 600.000,00), door de uitgifte van vijfhonderd (500) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een uitgifteprijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, wat hoger ligt dan de huidige fractiewaarde van de aandelen die ongeveer negentien euro vierentachtig cent (¬ 19,84) per aandeel bedraagt.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden voor de rekening kapitaal en in het kapitaal opgenomen worden.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen en zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar.

* De vergadering heeft beslist tot de kapitaalverhoging door inbreng door de naamloze vennootschap Aclagro Projects van een openstaande schuldvordering jegens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antonius RE Development", afgekort "Antonius R.E.D.", ten bedrage van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) en dat de vijfhonderd (500) nieuwe aandelen, aldus zullen worden toegekend aan de naamloze vennootschap Aclagro Projects.

* de naamloze vennootschap Aclagro Projects aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd, heeft verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en heeft verklaard inbreng te doen van voormelde schuldvordering, welke schuldvordering aan haar toebehoort.

Uitgifte van aandelen

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng, zoals deze ook is beschreven in het aangehechte verslag van het bestuursorgaan en het aangehechte verslag van de commissaris werden aan de naamloze vennootschap Aclagro Projects die heeft aanvaard, vijfhonderd (500) nieuwe aandelen toegekend van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antonius RE Development", afgekort "Antonius R.E.D.", zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar,

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort,

* De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdduizend euro (600.000,00 EUR),

Het is verdeeld in vijfduizend vijfhonderd veertig (5.540) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vijfduizend vijfhonderd veertigste (1/5540ste) van het kapitaal."

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 2011212013;

2, Coürdinatie van de statuten van 23/12/2013.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 05.07.2013 13284-0194-020
19/01/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-7 JAN, 2015

RECHTBANK('IA~ltie

KOOPHANDEL ï GENT

111111111111111 fl1111 II

*1500863*

11

Ondememingsnr : 0818.293.681

Benaming (voluit) : Antonius RE Development

(verkort) : Antonius R.E.D.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ~ Industrieweg 76

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - INBRENG IN NATURA -

KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten;' ; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antonius RE Development", afgekort "Antonius;; R.E.D." met zetel te 9032 Gent (Wondelgem), Industrieweg 76 (opgericht blijkens akte verleden voor,; notaris Jan Bael te Gent op 3 september 2009), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester;; Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op achttien december tweeduizend veertien, hetgeen volgt:

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een bijzonder verslag door de zaakvoerders werd opgesteld;; overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen waarin wordt uiteengezet,, waarom de voorgenomen inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn,; voor de vennootschap.

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een verslag door de commissaris de cooperatieve;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit",; vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Mannekens, Bedrijfsrevisor  Vennoot, werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dat betrekking heeft op de;, beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als;; tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ten bedrage van 1.000.000 EUR, bestaat uit de; inbreng van een openstaande schuldvordering op naam van de vennootschap Aclagro Projects NV. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

e) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut dei Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap;; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van;

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; ;3

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van;; nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering;; bedrijfseconomisch verantwoord zijn. Als tegenprestatie voor de inbreng worden nieuwe aandelen; uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen van de vennootschap; Antonius Re Development BVBA en dit zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen;' betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 15 december 2094."

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met een miljoen euro (¬ 1,000.000,00):! door middel van de hierna beschreven inbreng in natura, om het te brengen van zeshonderd duizend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

euro (¬ 800.000,00) op een miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 1.600.000,00), door de uitgifte van duizend (1000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een uitgifteprijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, wat hoger ligt dan de huidige fractiewaarde van de aandelen die ongeveer honderd en acht euro dertig cent (¬ 108,30) per aandeel bedraagt.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden voor de rekening kapitaal en in het kapitaal opgenomen worden.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen en zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar.

* De vergadering heeft beslist tot de kapitaalverhoging door inbreng door de naamloze vennootschap Aclagro Projects van een openstaande schuldvordering jegens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antonius RE Development", afgekort "Antonius R.E.D.", ten bedrage van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) en dat de duizend (1000) nieuwe aandelen, aldus zullen worden toegekend aan de naamloze vennootschap Aclagro Projects.

* de naamloze vennootschap Aclagro Projects aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, heeft verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en heeft verklaard inbreng te doen van voormelde schuldvordering, welke schuldvordering aan haar toebehoort.

Uitgifte van aandelen

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng, zoals deze ook is beschreven in het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris werden aan de naamloze vennootschap Aclagro Projects die heeft aanvaard, duizend (1000) nieuwe aandelen toegekend van de besláten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antonius RE Development", afgekort "Antonius R.E.D.", zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar.

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort.

* De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen zeshonderdduizend euro (1.600.000,00 EUR).

Het is verdeeld in 6.540 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zesduizend vijfhonderd veertigste (1/6540ste) van het kapitaal."

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met zeshonderd vijftigduizend vijfhonderd negentien euro (¬ 650.519,00), zodat het kapitaal wordt herleid van een miljoen zeshonderdduizend euro (1.600.000,00 EUR) tot negenhonderd negenenveertigduizend vierhonderd eenentachtig euro (¬ 949.481,00) door aanzuivering van de geleden verliezen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen, en zal gebeuren ter aanzuivering van de geleden verliezen overeenkomstig artikel 318 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij wordt aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

* De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd negenenveertigduizend vierhonderd eenentachtig euro (¬ 949.481,00).

Het is verdeeld in 6.540 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zesduizend vijfhonderd veertigste (1/6540ste) van het kapitaal."

* De vergadering heeft elke machtiging en volmacht verleend aan de zaakvoerders, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de belasting over de toegevoegde waarde.

* De vergadering heeft beslist om volmacht te geven aan de zaakvoerders, aan elk van hen met

de bevoegdheid om afzonderlijk en alleen te handelen, met recht van indeplaatsstelling, voor de

uitvoering van de genomen beslissingen en voor de coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 18/12/2014;

2. Coördinatie van de statuten van 30/12/2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 11.06.2012 12165-0500-013
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 07.06.2011 11156-0367-014
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 31.08.2015 15555-0029-028

Coordonnées
ANTONIUS RE DEVELOPMENT, AFGEKORT ANTONIUS R…

Adresse
INDUSTRIEWEG 76 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande