ANTRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANTRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 891.087.728

Publication

11/09/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblat



N'EER' GELEGD

. 0 2 -09- 2014

KociiifiuÀ.k.i'DefeTENT

111111IMIV(Gt1111

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0891.087.728

Benaming

(voluit) : ANTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING BENOEMINGEN/ONTSLAG ONTBINDING  IN VEREFFENINGSTELLING SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris,: zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel Elisabeth Desimper Ronny Van Eeckhout', geassocieerde notarissen',: ; met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van zevenentwintig augustus tweeduizend en veertien, dat' ; de vennoten van de naamloze vennootschap 'ANTRA', waarvan de maatschap-Ipelijke zetel gevestigd is te, 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de, vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

ERSTE BESLUIT:

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing door de algemene jaarvergadering de dato 25 april; 2014 van het ontslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VECT1S BEHEER",' ondeMemingsnummer 0864.885.454, als bestuurder en van de benoeming van de Coöperatieve Vennootschap "VECTIS PARTNERS", ondernemingsnummer 0548.714.548 als bestuurder, met ingang vanaf 1 april 2014.

TWEEDE BESLU1T:

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato juli 2014 van het ontslag van de gewone commanditaire vennootschap "Zygane", ondernemingsnummer 0890.878.583, en mevrouw Carmen Vanhaute, (nationaal nummer 71.11.05-122.35), als bestuurder en van de: benoeming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WARCELL",' ondeMemingsnummer 0555.707.060, en de heer Philip NICHELSON,(nationaal nummer 66.06.27-297.30), ais, bestuurder vanaf 4 juli 2014.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft stelt de voorzitter vrijgesteld van voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan de ; dato 20 augustus 2014 over het voorstel tot ontbinding opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passive gevoegd die op 20 augustus 2014 werd vastgesteld.

De vergadering heeft de voorzitter eveneens vrijgesteld van de lezing van het verslag van de de

bedrijfsrevisor, opgesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"BEDRUFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", vertegenwoordigd door de Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN', vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, op 25 augustus, 2014 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor brengt verslag uit over de staat van activa en passive opgesteld op e augustus 2014, die er aangehecht is.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende termen:

"5, BESLUIT

Het bestuursorgaan van de NV ANTRA heeft, ln het kader van de voorgenomen ontbinding, een: tussentijdse staat van actief en passief per 20 augustus 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 5.683.242,66 EUR en een ° netto-actief t.b.v. 5.683.242,65 EUR«

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de. controJes die withebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnomien van het 1BR, hebben wij vastgesteld. Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaakL

Het bestuursorgaan heeft ons overigens schriftelijk bevestigd dat er t.e.m. 20/08/2014 geen aankopen van goederen en / of diensten meer gebeurden die op heden nog onbetaald gebleven zilrb

lk dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles,

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders. Wij willen erop wijzen dat deze roerende voorheffing, geraamd op een bedrag van 468.324,27 EUR, niet geconsigneerd werd. De vennootschap beschikt, blijkens voormelde staat van actief en passief over voldoende financiële middelen om deze roerende voorheffing te betalen.

Voormelde staat geeft, onder voormelde voorbehouden, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 25 augustus 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin"

De vergadering heeft erkend volledig op de hoogte te zijn van deze verslagen en er reeds een kopie van te hebben ontvangen. De vergadering maakt geen enkele opmerking over deze verslagen en verklaart er zonder voorbehoud mee akkoord te gaan.

Een exemplaar van het verslag van bestuursorgaan met de staat van activa en passive en van de bedrijfsrevisor, zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffe van de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft uitdrukkelijk verwezen naar artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

"Art. 184, § 5, Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er le geen vereffenaar aangeduid;

20 aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

De aandeelhouders zijn op deze vergadering aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd. Na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van het bestuursorgaan stelt de vergadering vast dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden werden geconsigneerd om die te voldoen, alsook dat zich geen onroerend goed meer bevindt in de vennootschap.

De vergadering heeft aldus besloten om geen vereffenaar aan te duiden en om over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

En terstonds heeft ondergetekende Notaris de aandacht van de bestuurders gevestigd op de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, de bestuurders tegenover derden zullen beschouwd worden als vereffenaar.

Dientengevolge hebeen de bestuurders, hier aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd, aanvaard om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich te nemen.

ZESDE BESLUIT

Er werd verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparant verklaart voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

Het bestuursorgaan heeft verslag uitgebracht over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa. De aandeelhouders hebben verkalard kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dit te hebben uitgeoefend.

De vergadering heeft volledige kwijting gegeven aan het bestuursorgaan voor de uitoefening van hun mandaat.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief is opgehouden te bestaan.

De vergadering heeft vastgesteld dat de aandeelhouders gemachtigd zijn het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief en passief, te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaarden.

De aandeelhouders hebben verklaard zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventueel later opduikende passiva

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft verklaard dat de vereffening van de Naamloze Vennootschap "ANTRAe, hierbij

onmiddellijk en definitief gesloten is.

ACHTSTE BESLUIT

" De vergadering heeft beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 9880 Aalter, Stratem 11 bus

NEGENDE BESLUIT "

1 De vergadering heeft bovendien de heer Walter Frans Fernand BEYEN, nationaal nummer 62.10.07 401-82, thans wonend te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 168, aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervulien bij elle privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, aile akten en documenten mogen ondertekenen, aile verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 27/08/2014.

- verslag van de raad van bestuur d.d. 20/08/2014 met balans activa 8 passiva;

- verslag van de bedrijfrevisor d.d. 25/08/2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 24.06.2013 13213-0540-012
26/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0891.087.728

Benaming ANTRA

(voluit) : (verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm : Stratem 11 bus 2 - 9880 Aalter

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de jaarvergadering van aandeelhouders dd. 31 mei 2013

Aile mandaten van de huidige leden van de Raad van Bestuur vervallen op deze Jaarvergadering, evenals het mandaat van de commissaris,

Besluit:

Met unanimiteit van stemmen worden volgende bestuurders herbenoemd voor een periode van 6 jaar vanaf

heden (i.e. tot de jaarvergadering gehouden in 2019):

ZYGANE Comm.V, Schakelstraat 5 bus 1, 8790 Waregem (met als vaste vertegenwoordiger Philip

Nichelson)

- VECTIS BEHEER BVBA, Stratem 11 bus 2, 9880 Aaiter (met als vaste vertegenwoordiger Walter Beyen)

- Carmen VANHAUTE, Bruggestraat 627, 8930 Menen

- Sabine VAN DORPE, Keizerstraat 18, 8790 Waregem

- Stefaan VANQUAETHEM, Ter Beemden 37, 8870 Izegem

Vectis Beheer BVBA

Bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger

Walter Beyen

Stefaan Vanquaethem

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lied Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d? akte

---~ NEERGELLUD

17 JUN! 2013

RECHTBANK VAN KOOPliatilfin TE GENT

111111111M] JI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 05.06.2012 12152-0216-011
10/04/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

staatsblat

~ idod WOfd 11.1

DM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







11I 1'1 l'd 1l 11l 111 1li 1'l 1l 1l NEERGELEGD

" iaa~oss~*



2 8 MAART 2012

RECHTBAN KOOPI-1ANDPEENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891.087.728

Benaming

(voluit) : ANTRA

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stratem 11 bus 2 - 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd, 23 december 2011

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Philip Nichelson en de heer Christophe Vanhaute als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 31/12/11. De eerstvolgende Algemene Vergadering zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan deze bestuurders.

Besluit : Voor zover als nodig wordt het ontslag, aangeboden door de heer Philip Nichelson en de heer Christophe Vanhaute, aanvaard,

De voorzitter stelt voor om volgende bestuurders te benoemen vanaf 31/12/11 tot de jaarvergadering van 2013:

- op voordracht van de houders van aandelen categorie B:

- De Gewone Commanditaire vennootschap Zygane, ondernemingsnummer 0890.878.583+met maat-

schappelijke zetel te 8790 Waregem, Schakelstraat 5/01 (met als vaste vertegenwoordiger de heer

Philip Nichelson)

- mevrouw Carmen Vanhaute, wonende te 8930 Menen, Bruggestraat 627.

Besluit : Met éénparigheid van stemmen worden de benoemingen van Zygane GCV (met als vaste vertegenwoordiger de heer Philip Nichelson) en mevrouw Carmen Vanhaute tot bestuurder aanvaard. Deze mandaten komen te vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering gehouden in 2013.

Vectis Beheer BVBA

bestuurder

met ais vaste vertegenwoordiger

Walter Beyen

Stefaan Vanquaethem

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 21.06.2011 11201-0175-013
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 31.05.2010 10142-0236-013
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.04.2009, NGL 30.04.2009 09130-0344-011

Coordonnées
ANTRA

Adresse
STRATEM 11, BUS 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande