ANTWERP BOUW CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTWERP BOUW CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.274.246

Publication

03/09/2014
ÿþ n

n,G\ MOd Wo,d 7tr

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblat

*14164199*

11111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 5 AUG 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.274.246

Benaming

(voluit) : Antwerp Cleaning Center

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal Drubbelstraat 113, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 30 juni 2014

De zitting wordt geopend te 11.00 uur onder voorzitterschap van mevrouw Bouzambou Abida, zaakvoerder.

Zijn aanwezig en vertegenwoordigd door de eigenaars van het hierna vermeld aantal aandelen: Bouzambou Abida, houdster van 186 aandelen op 186 aandelen

Alle aandeelhouders zijn aanwezig alsook het volledige maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd.

Als voorzitter wordt benoemd Bouzambou Abida

De voorzitter zet uiteen en verzoekt te acteren wat volgt

A. De vergadering is samengeroepen met volgende punten op de agenda:

" Ontslag van de zaakvoerder Bouzambou Abida wegens aanhoudende gezondheidsproblemen

" Benoeming nieuwe zaakvoerder Sonakalan Sureyya

" Decharge aan oude zaakvoerder

" Toestemming aan de besloten vennootschap Sur Express bvba met ondernemingsnummer 9478.631.850 om de naam " Antwerp Cleaning Center te dragen en op te nemen als uithangbord

B. Daar alle aandelen die de algeheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen, op de algemene vergadering tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, moet geen verrechtvaardiging voor het a! dan niet vervullen van de oproepingsformaliteiten verstrekt worden.

De vergadering gaat de uiteenzetting van de voorzitter na, en erkent dat de vergadering regelmatig is samengesteld en geldig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

Vervolgens stelt de voorzitter de hiernavolgende beslissingen afzonderlijk ter stemming:

" Mevrouw Abida Bouzambou wordt per 30 juni 2014 ontslaan als zaakvoerder en er wordt haar decharge verleend voor haar uitgeoefend mandaat.

" De heer Sureyya Sonakalan (nn. 69100525745) wordt benoemd als enige en nieuwe zaakvoerder.

" De vennootschap Sur Express met ondernemingsnummer 0478.631.850 mag de naam Antwerp Cleaning Center opnemen als uithangbord en bijkomende benaming

Alle punten worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd en daar er geen andere punten op de agenda staan, wordt de vergadering geheven te 12.35 uur.

Zaakvoerder

Sonakalan Sureyy

~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 OKT. 2014

afdeligenty,terpen



Voo behou aan Belgi: Staats) In I~IJIIflIIVI i u

ICI



BijlagenTüj Tiét gëlgisch S{ àatsbIc7 =-07/11T2614 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerrnngsnr O8S5.274.24S

Benaming

(voluit) : Antwerp Cleaning Center

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Generaal Drubbelstraat 113, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder, wijziging maatschappelijke zetel,volmacht.

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 13 oktober 2014 blijkt dat de volgende beslissingen zijn genomen:

De heer Karabulut Davut (NN 81.04.17-547.90), wonende te 9220 Hamme, Heihoekstraat 19 bus 1 te 9100 Sint-Niklaas wordt benoemd als niet statutair zaakvoerder. Zijn mandaat kan al dan niet bezoldigd worden, dit vanaf 13 oktober 2014.

De heer Sureyya Sonakalan (NN 69.10.05-257.45), wordt ontslaan als niet-statutair zaakvoerder. Kwijting werd hem verleend voor het uitgeoefend mandaat, met ingang vanaf 13 oktober 2014.

De totaliteit van 186 aandelen wordt vanaf 13 oktober 2014 door Sureyya Sonakalan overgelaten aan de heer Karabulut Davut.

De maatschappelijke zetel wordt met ingang vanaf 13 oktober 2014 verplaatst van Generaal Drubbelstraat 113 te 2600 Antwerpen naar Geemstraat 28 bus 1 te 9220 Hamme.

Volmacht wordt verleend aan BVBA VDS Consulting, te 9220 Hamme, Kleinhulst 12, evenals aan haar bedienden en aangestelden, teneinde de nodige verplichtingen te stellen voor de inschrijving en aile latere wijzigingen van het vestigingseenheidsnummer en het ondememingsnummer van de vennootschap bij de kruispuntbank voor ondernemingen of bij een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wijzigingen van het ondernemingsnummer als B7W nummer bij de administratie van de ondernemings- en inkomensfiscaliteit.

Karabulut Davut

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/11/2014
ÿþfi

mod 11.1

ln cie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beu IMR

aa Bel Stag



1111

*14214733*

is Ondernemingsnr : 0865.274.246

Benaming (voluit) : Antwerp Cleaning Center

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geemstraat 28 bus 1

9220 Hamme

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING - UITBREIDING DOEL

Uittrekset vdôr registratie: Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Sarah De Jonghe te.! _; Hamme, op 7 november 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de,; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antwerp Cleaning Center", met zetel te 9220 Hamme, Geemstraat 28 bus 1, met ondernemingsnummer 0865.274.246 de volgende besluiten met eenparigheid van;; .; stemmen heeft genomen:

1.Wijziging van de naam van de vennootschap in "Antwerp Bouw Center",

2. Na lezing van het verslag van de zaakvoerder van negenentwintig oktober tweeduizend veertien nopens de wijziging van het doel, aan welk verslag de staat van activa en passiva afgesloten op dertig september, tweeduizend veertien is gehecht, te beslissen het doel te uit te breiden als volgt :

- "Klein-en groothandel in bouwmaterialen

Sleutel op de deur bouwwerken

Algemene Bouwwerken"

3. Wijziging der statuten ten einde deze in overeenstemming te brengen met de besluiten die aangaande hoger,; vermelde agendapunten zullen genomen worden, alsmede aan de nieuwe bepaling van het Wetboek Vennootschappen waarbij de verwijzingen naar de oude vennootschapswet worden vervangen, waarvan de te publiceren gewijzigde bepalingen de volgende zijn: - De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "Antwerps; Bouw Center".

- De vennootschap heeft tot doel:

Het onderhouden en het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, zoals kantoren, fabrieken, winkels, scholen, de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen, privé-eigendommen, enzoverder, evenals;. het lappen van ramen.

Klein-en groothandel in bouwmaterialen.

Sleutel op de deur bouwwerken.

Algemene Bouwwerken.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerend en onroerende handelingen;; mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met,; dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in anderel: vennootschappen.

(-let maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde;; van elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

-de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan nietii

vennoten,- l`

-de zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,-

,; - Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen!, verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de;: vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

:F

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

KOOPHANDEL GENT

19 NOV, 2014

AFDELING DENDERMONDE

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven ....... of meer

van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

-de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennoten wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om veertien uur ter maatschappelijke zetel of op elke, andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

-Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten " of hun vertegenwoordigers -- uiterlijk vijf dagen véór de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de'vergadering deel le nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit ken niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

-elk aandeel geeft recht op één stem,-

-het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,-

-het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit,-

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van Kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

4, Machtiging aan de zaakvoerder, om de hierboven genomen beslissingen uit te voeren.

5. Machtiging aan de geassocieerde notarissen Ellen Flies en Sarah De Jonghe, afzonderlijk handelend, tot coördinatie van de statuten, tot ondertekening en neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. Volmacht aan de BVBA VDS Consulting, zetel te 9220 Hamme, Kleinhulst 12, bedienden of aangestelden,

om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren onder meer bij het ondernemingsloket, de

administratie van de belastingen en de BTW.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Sarah De Jonghe

Geassocieerd Notaris te Hamme

1Toor-behouden aarihet Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 7 november 2014.

- de gecoördineerde statuten



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 30.07.2013 13374-0485-009
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 31.07.2012 12367-0227-009
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 29.07.2011 11360-0478-009
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 23.07.2010 10338-0495-009
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 29.07.2009 09503-0214-009
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 08.07.2008 08377-0166-009
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 19.07.2007 07446-0137-016
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 29.06.2006 06361-0516-018
18/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANTWERP BOUW CENTER

Adresse
GEEMSTRAAT 28, BUS 1 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande