ANUBHUTI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANUBHUTI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.636.718

Publication

24/12/2013
ÿþ~

Mod PDF 11.1

Crefi+3" S fi Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

~ ~ Triii,LU{, D co:iUu.tZ1C

i 1 -12- 2013

NIVELLES

OïcfFc - --. .4

, ....,.1

I1I IlH I I1H lIIIl 11UlII ui

*13194997*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Mox enr_heJge.

N° d'entreprise : 0821.636.718

Dénomination (en entier) : ANUBHUTI

(en abrégé)

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Boulevard de France 9a, 1420 Braine-l'Alleud, Belgique

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte : Changement du siège social sur décision des gérants Texte :

Rapport de l'administration en date du 21/11/2013:

Qu 01/01/2014, est le siège social s'installe à:.

Fortstraat 4, 9180 Moerbeke-Waas.

Pour certifié,

Peeters Helga

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représentera personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature.

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.08.2013 13429-0021-012
27/11/2012
ÿþedr,

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

11111111111111 I

*12191982*

IN

I I I

NEERGELEGD1 6 NOV. 2012

RECH-1Ci.!'! : q; VAN

Le clnnw , ~ J T~n~F GFNm

t

Ondernemingsnr : 0821.636.718

Benaming (voluit) : ANUBHUTI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Fortstraat 4, 9180 Moerbeke-Waas, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Verslag van de zaakvoerders de dato 18/10/2012:

Vanaf heden wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar:

Boulevard de France 9a, 1420 Braine-l'Alleud

Voor eensluidend,

Peeters Helga

zaakvoerder

Op de laatste blï: ir rilüik5t vermelden : 1;Fecto : fiiaam eii hóeááni"liérd van dielnstrumenterend'e notaris, fietzl -ván dë efSk o n en """

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2012
ÿþ mod 11.1

Ikit != ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0821.636.718

Benaming (voluit) ; SARRA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Fortstraat 4

9180 Moerbeke-Waas

Onderwerp akte :BVBA: omzetting

Uit een akte op 29 maart 2012 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd zes bladen nul verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 10 april 2012; Boek 187,; brad 64 vak 82; Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, BLIJKT DAT:

De vergadering besloot de naam van de vennootschap te wijzigen in "ANUBHUTI",

De vergadering besloot het kapitaal te verhogen met veertigduizend euro (¬ 40.000,-) door inbreng; i! in geld waarover een bewijs van storting ING, om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,-) naar ;` eenenveertigduizend euro (¬ ¬ 41.000,-), en uitgifte van vierduizend (4.000) nieuwe aandelen tegen, pariwaarde, van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de thans bestaande, en die deelnemen; in de winst vanaf 29 maart 2012.

De vergadering besloot tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door; toevoeging van de volgende tekst aan het desbetreffende artikel;

Het organiseren van reizen en alle aanverwante activiteiten.

De vergadering besloot verder om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de; vennootschap om te zetten in een van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,; waarvan de tekst van omzetting letterlijk luidt:

``Verslagen:

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de; zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het voormelde verslag van Verslag van de : heer Daniël De Voogt, bedrijfsrevisor, betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap op; 31 december 2011, betreffende de voornoemde vermogenstoestand van de vennootschap, vermitsi elke vennoot erkent er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

De controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de algemene; : controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, laten ons toe in het raam van de: voorgenomen verrichtingen het volgende te verklaren;

- dat wij zijn overgegaan tot een beperkt nazicht van de staat van actief en passief van d& vennootschap SARRA, per 31 december 2011, met een balanstotaal van 21,420,81 ¬ en een; resultaat over de periode van 1 januari tot 31 december 2011 van 3.265,44 ¬ , Onze opdracht werd uitgevoerd in het kader van een omvorming in een besloten vennootschap met beperkte; :; aansprakelijkheid. Bijgevolg bestond onze opdracht voornamelijk in de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie en werd ze uitgevoerd in overeenstemming met de' centrale-aanbeveling van het Instituut der Revisoren i.v.m. het beperkt nazicht. Het was dan ooki minder diepgaand dan een volkomen controle van de jaarrekening,

- dat de staat in bijlage gehecht aan dit verslag, op niet-materiële posten na volledig, getrouw en juist de positie van de vennootschap per 31,12.2011 weergeeft ; wij wijzen er op dat wij de waarde van een participatie van 1.116 ¬ niet konden nagaan; wij wijzen er op dat het eigen vermogen negatief is ten bedrage van -14.552,53 ¬ , dus 15.552,53 ¬ minder dan het kapitaal.

Er wordt evenwel voor de omvorming een kapitaalsverhoging voorzien van 40.000 ¬ , waardoor het kapitaal van de BVBA op41.000¬ komt, maar het eigenvermogen nog steeds aangetast is door de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*iaoee~9s"

RECHTI3 A{?IiftRN

KOOPHA~ DFI TF C>;1VT

NEERGELEGD

0 2 MEI 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verliezen, en slechts 25.447,47 ¬ zal bedragen.

- dat wij geen andere inlichtingen verkregen hebben die onontbeerlijk zijn ter voorlichting van de vennoten en derden in het kader van de omvorming van uw vennootschap, behalve de voorgenomen kapitaalsverhoging.

Voorwaarden van de omzetting:

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat de activiteit van de venncotschap gewijzigd wordt. Zo ook blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden zal voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer bij het rechtspersonenregister en dit van de Btw.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011 worden alle verrichtingen sedertdien door de gewone commanditaire vennootschap gesteld, geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt."

De vergadering keurde vervolgens artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de belangrijkste zaken als volgt luiden: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Het bcekjaar valt samen met het kalenderjaar. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste maandag van de maand juni om 19.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Met eenparigheid van stemmen werd het mandaat van de voormalige zaakvoerder mevrouw Helga Karla PEETERS, geboren te Brasschaat op 6 april 1967, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Berlaarbaan 2081A, als zaakvoerder bevestigd, die deze aanstelling aanvaardde.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vergadering machtigde de heer Ivan Mermans van Factum Fiscalis en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel, f 5

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met historiek, verslagen n volmacht.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0225-012

Coordonnées
ANUBHUTI

Adresse
FORTSTRAAT 4 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande