AONQ MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AONQ MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.718.578

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 11.06.2013 13162-0439-012
25/01/2012
ÿþ F n" rkr.i Mal wordn^

In de billagen b- hetBe|gischStma*sblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

~~. ` ` _`  ^ ~

~.~~--; ~~_ `~ ~~

.-~_' ~

~-_~____~~_-- ____~~. ~

LI î 3 0M 2U~~ U

P. ~~ ~

. .~.~~..

~ ~~~.~

« ~~-_-..n~

~{~(~~~~~~`~._ .''~ !~~~~~-._.

.

I~ ~~!

~=~~«~~

Vo( behot

aan

Belgi Staatz

IlijlagenlifTiet-Welgiséh-Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernamingsnr: tt,92 '-np

Benaming

(voluit) AonQ Management

i

(verkort) :

Rechbsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aan 'hhnid

Zetel 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Beelbroekhof 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 11 januari 2012 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichter:

De heer FURQUIM 0'A-MG]DAA&ex Claude Manoël Stéphan, projectmanager, geboren te Sint-' Anoond$beng op veertien april negentienhonderd oevanbg, nationaal nummer 70.04.14 025-88.! identiteitskaart nummer 590 8801528 68, echtgenootvan mevrouw HOSTE Myriam Irma

-,-_~ geboren te Gent op acht december negentienhonderd zevonÓo, wonende te 8040 Gent (Sint-~ Amandebeng).Boe|bpookhof121. Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden. ; De oprichter heeft z-minbreng volstort ten beJope van twee I derden.

Maatschappelijke mn ~ ~!

n zijn

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: i beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: 'AonQ Management'. Maatschappelijke zetel:

| Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd 9040 Gent (Sint-Ammandnberg).; Beelbroekhof 121 ~ Dovænnoobschopszmte|vvordtinorn het even vvo|ko~aatsbinnen het \Haonnsonh~Brussels Gewest! }gevestigd door een besluit van dæ meerderheid van dezeakxoerder(a). Doel : De vennootschap heeft, zowel in België als in het buü$n|and, voor eigen rekening of voor rekening; van dmndmn, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

" Het verlenen van adviezen van technische,financiële,commerciële of~drninim~oaUeve aard en het verrichten van management ten behoeve van investeringsprojecten, alsmede ten! behoeve van het beheer van faciliteiten en voorzieningen, alsmede hetvonioht~n van aile werkzaamheden die met een en ander verband houden;

" Het geven van op|e|ding, sessies en consultancy in bad'ven, onderwijs en management-i scholen;

"

Het deelnemen |n, het financieren van, het samenwerken met, het besturen van vennoot-:

schappen en andere ondernemingen en het verlenen van adviezen en andere diensten;

" Het mærkr'gen, exploiteren en vervreemden van industriële en intellectuele eigendomsrechten, o|smeda registergoederen

" De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig bmheor, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een: eigen roerend en onroerend patrimonium.

" Het verwerven, beharen, aan- en vmrkopen, bouwen en vorbouvvæn, renoveren en rmobsuno'i

ren, huren en verhuren van onroerende goederen in de meeste ruime betekenis van heti

woord. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard. De vennootschap mag aile roerende, onroonmnda, finanoi8|e, indu$th8|e, commerciële of bunQorH

Op de laatste blz. van Luik Bve,mmWen Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)a(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullen of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder de meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600). Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur:

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijkse algemene vergadering :

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorge-

schreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige

meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke

volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de laatste dinsdag van de maand mei om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

1n voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op elf januari tweeduizend en elf en zal afgesloten worden op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer FLIRQIJIM d'ALMEIDA Alex, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Beelbroekhof 121, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, tenzij de vergadering anders beslist

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Bijzondere Volmacht

De zaakvoerder geeft volmacht, met recht van indeplaatstelling, aan DPO  Accountancy Noord burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap (RPR Gent 0422.265.843), met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker (Gent), Kleemstraat 84, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, bij de administratie der

Y'

Luik B - Vervolg

directe belastingen en bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

: Notaris

12/1/2012

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;





Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 01.06.2015 15136-0086-012

Coordonnées
AONQ MANAGEMENT

Adresse
BEELBROEKHOF 121 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande