APEROLA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : APEROLA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 553.691.638

Publication

19/06/2014
ÿþVoor-behoude aan het Belgiscl Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 uRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

111111111e111Ï11111111111

na:

I 0 JUNI 201ii

AFDELIIIG DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Ondernemingsnr : S3,. G.e3 A .

Benaming

(voluit): APEROLA

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firme

Zetel: Karel Van Der Slotenstraat 27 te 9308 Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Volgende comparanten

1. De heer Bruyninckx Chris, geboren te Asse op 09/05/1969, wonende te 9300 Aalst  De Ridderstraat 16

, bus 13, uit de echt gescheiden,

en

2. De Heer Bruyninckx, Cliff, geboren te Aalst op 07/09/1981, wonende te 9308 Hofstade Karel Van Der Slotenstraat 27, gehuwd met mevr Van Melkebeke Mieke op 12/07/2013 zonder huwelijkscontract,

hebben besloten een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten waarvan de statuten hierna volgen:

Artikel 1 - naam en rechtsvorm.

De V.O.F. wordt opgericht onder de benaming "APEROLA".

Artikel 2 - zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9308 Hofstade  Karel Van Der Slotenstraat 27, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buiten-land op te richten.

Artikel 3- doel.

De V.O.F. heeft ais doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

* De ultbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van een hotel, bed & breakfast, drankgelegenheden, banketbakkerij, verbruikssalons, broodjeszaak, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, traiteurdiensten, alsook het inrichten van gastronomische weekends, banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

* De inrichting, het verhuur en de uitbating van een hotel, restaurant en Coungebar, de organisatie van cate-ring/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van aile eetwaren en dranken, alsmede aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd.

* De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin,

* De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in; allerhande goederen en diensten, in allerhande voedingswaren en toebehoren.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het. beheer of op het productief maken van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile inrichtingen niet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen. Dit alles met uitzondering van de activiteiten die onder de titel 'vastgoedmakelaar' vallen.

* Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

* De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen elle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 - duur.

De V.O.F. wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden.

Artikel 5 - inbreng.

De heer Bruyninckx Chi-1s brengt in de V.O.F. een som ter grootte van 750,00 (zevenhonderd en vijftig) euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas. Hij krijgt hiervoor 75 (vijfenzeventig) aandelen.

De heer Bruyninckx Cliff brengt in de V.O.F. een som ter grootte van 750,00 (zevenhonderd en vijftig) euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas. Hij krijgt hiervoor 75 (vijfenzeventig) aandelen.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op 1.500,00 (duizend vijfhonderd) euro, vertegenwoordigd door 160 (honderd en vijftig) aandelen.

Deze aandelen zijn niet vrij overdraagbaar en kunnen slechts worden overgedragen mits unanieme goedkeuring van aile houders van aandelen.

Er wordt tevens voorzien in een voorkooprecht dat mag uitgeoefend worden door elke vennoot jegens een andere vennoot, waaneer een van de vennoten zijn aandelen in de vennootschap wenst te verkopen, en dit tegen dezelfde voorwaarden dewelke eventueel bedongen zijn bij vreemde derde kopende partijen, voor zover deze voorwaarden marktconform en niet disproportioneel zijn met de eigen vermogenssituatie en waardering van de vennootschap.

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Artikel 8 - vertegenwoordiging.

Het bestuur van de V.O.F. wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de V.O.F. alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de V.O.F. De heer Bruyninckx Chris, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Artikel 10 - boekjaar.

Het boekjaar van de V.O.F. loopt gelijk met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal heden aanvangen en zal ten einde lopen op 31/12/2015. leder jaar zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt, die voor goedkeuring getekend dienen te worden door iedere vennoot op de algemene vergadering.

Artikel 11 - winst en winstverdeling.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De uitkering van de winsten op de aandelen zal gebeuren bij een algemene vergadering en het staat de vennoten vrij om een passende verdeling te kiezen tijdens die vergadering.

Artikel 12 - tenlasteneming van verliezen.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13 - algemene vergadering.

Op twintig juni van elk jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden ten maatschappelijke zetel. ledere vennoot heeft evenwel het recht op elk ander tijdstip een vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste tien dagen vddr de vergadering in de post afgegeven moet hebben en per email in kopij. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De algemene vergadering is bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van zaakvoerders, het goedkeuren van de jaarstaten, de verdeling van de winsten, het vrijwillig ontbinden van de vennootschap en alle taken die niet specifiek zijn toegewezen aan de zaakvoerders.

De algemene vergadering zal slechts geldig samengesteld zijn en zal slechts geldig kunnen beslissen indien tenminste de helft + 1 van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda, die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op een stem.

Beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid,

Artikel 14 - ontbinding.

De ontbinding van de V.O.F kan door elke vennoot aangevraagd worden na gemeenschappelijk overleg

met alle vennoten.

-t

4, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad











'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15 - overlijden.

De V.O.F, wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de" overleven-de vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vesifsr het overlijden enkel in speciân kunnen opeisen. ' Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de V.O.F. In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de V.O.F. hinderen op welke wijze ook.

Artikel 16- vereffening.

In geval van ontbinding van de V.O.F. zal een vereffenaar worden aangesteld. Op de netto-opbrengst van , de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de ' verhoudin-gen van de aandelen. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 17 aanvang en einde eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2015 (éénendertig december tweeduizend en vijftien) en vangt heden aan, met dien verstande dat de V.O.F. alle verrichtingen sedert 01/04/2014 (één april tweeduizend en veertien) namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Artikel 18 volmacht.

De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan mevrouw Stephanie Deprez, zaakvoerder van LEADSERVICE, Stationsstraat 173 te 8790 Waregem, Ondememingsnummer 0821.029.477, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indepiaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

Aldus overeengekomen te Aalst op 06/06/2014 (zes juni tweeduizend en veertien) en getekend in 4 (vier) exemplaren, waarvan één exemplaar ten maatschappelijke zetel zal bewaard worden.

Bruyninckx Chris Bruyninckx Cliff

oplichter - zaakvoerder oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/11/2014
ÿþ Mod word 11.1

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsbl

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

l NOV, 2014

AFr?>rl_Iefflér. c)NPI: :

" 14209 2*

I n

Ondernemingsnr : 0553.691.638

Benaming

(votuit) : APEROLA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Karel Van der Slotenstraat 27 te 9308 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders, vaststelling aandelenoverdracht

Uit het verstag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel op dd. 0111012014, blijkt volgende:

1. De vergadering beslist om het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden met ingang vanaf 30/09/2014 van

de heer Bruyninckx Chris. Kwijting wordt hem verleend voor de uitvoering van zijn mandaat tot op heden.

Daaropvolgend beslist de vergadering om te benoemen tot zaakvoerder met ingang vanaf 01/10/2014:

- De heer Bruyninckx Cliff;

- Mevrouw Van Melkebeke Mieke;

die bij deze hun mandaat aanvaarden.

2. De vergadering stelt vast dat de heer Bruyninckx Chris 75 aandelen heeft overgedragen aan Mieke Van',

Melkebeke op 30/09/2014. De aandelenstructuur is bijgevolg als volgt:

-Van Melkebeke Mieke: 75 aandelen

-Bruyninckx Chris: 75 aandelen

Totaal: 150 aandelen

Aldus opgemaakt te Aalst op 0111012014,

Bruyninckx Cliff,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
APEROLA

Adresse
KAREL VAN DER SLOTENSTRAAT 27 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande