APOTHEEK BLONDEEL NELLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK BLONDEEL NELLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.224.666

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.05.2014, NGL 26.08.2014 14467-0558-011
13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 08.08.2013 13409-0525-012
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 11.06.2012 12163-0402-015
17/04/2012
ÿþMod Word 11,1

Ondernemingsnr

Benaming (voluit):

(verkort) :

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.- Oudenaarde

U 4 APR. 2012

Griffie

9

0864.224.666

APOTHEEK BLONDEEL NELLY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Zuidstraat 61B - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : DOELSUITBREIDtNG - STATUTENW1JZ1GING

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van notaris Philippe Flamant te Ronse zaakvoerder van de BVBA "Notaris, FLAIANT Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde, op 22 maart 2012, neergelegd v66r registratie, werden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

1) Doelsu.itbreiding:

Verslag van de zaakvoerder met verantwoording van het voorstel tot wijziging van het doel met in bijlage staat van activa en passiva per 31 december 2011;

Uitbreiding van de tekst van de statuten met betrekking tot het doel door invoeging van de hierna vermelde tekst na punt d):

"e) het verlenen van adviezen van juridische, technische of commerciële of administratieve aard. Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en verkoop, productie en algemeen bestuur;

f) het verstrekken van commercieel advies, verkoopstrainingen en onderricht inzake algemene, beroeps- of technische vorming met betrekking tot financiële, handels- en sociale aangelegenheden;

g) het waarnemen van alle bestuurders- en zaakvoerdersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

h) het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben; zij mag in dit verband alle participaties valoriseren, evenals bestuurders- en vereffeningsmandaten uitoefenen;

i) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

j) het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

k)het beheer van een onroerend goed patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium, meer in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aankoop en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen; l) het te leen opnemen of te leen geven van gelden, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, in de mate

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti ó

toegelaten door de wet en onder voorwaarde van het bekomen van de

eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

m) alle leasingoperaties, zowel roerende als onroerende."

2) aanpassing van artikel 14 van de statuten aan het ontslag als? zaakvoerder van mevrouw Nelly BLONDEEL De vergadering bevestigt de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 2 januari 2012 waarbij ontslag werd verleend aan mevrouw Plondeel Nelly als statutair zaakvoerder met ingang van 31 december 2011; beslissing die werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2012 onder het nummer 12048566.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 14 van de statuten aangepast door de volgende tekst: "De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Pe zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger".

3) aanpassing van de statuten aan de huidige vennootschapswetgeving.

De vergadering beslist rekeninghoudend met recente wijzigingen van de vennootschapswetgeving over te gaan tot vervanging van artikel 26 van de statuten door de volgende tekst: "Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen".

4) De vergadering gelast de notaris met de aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen besluiten en gelast tevens de notaris met de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

hierbij neergelegd:

- Een expeditie van de akte;

- Het verslag van de zaakvoerders;

-- De balans afgesloten op 31/05/2011;

- De gecoordineerde statuten;

e

Vof r-

biid~~ aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2012
ÿþ(V: Mod Word 11.1

I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

# l FEB. 2012

Griffie

Il1i 11 1 1Iti tIl l 1 I1 IlI 1ll tI

*12048566*

a

B~

Sta

Ondememingsnr : 0864.224.666

Benaming

(voluit) : APOTHEEK BLONDEEL NELLY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZUIDSTRAAT 6B, 9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 2 januari 2012 blijkt` dat de vergadering akte heeft genomen van het ontslag als zaakvoerder aangeboden door mevrouw Nelly BLONDEEL, wonende te 7912 FRASNES-LES ANVAING, Rue Déflière 36 met ingang van 31 december 2011. De vergadering heeft met éénparigheid van stemmen besloten om het ontslag als zaakvoerder aangeboden door mevrouw Nelly BLONDEEL, wonende te 7912 FRASNES-LES-ANVAING, Rue Déflière 36 met ingang van 31 december 2011 te aanvaarden.

De vergadering heeft vervolgens met éénparigheid van stemmen besloten heeft om de hierna vernielde, rechtspersoon voor onbepaalde duur te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap: de naamloze vennootschap GYSMAN, met zetel te 9700 OUDENAARDE, Nestor De Tièrestraat 207, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde onder het ondememingsnummer 0478.396.080, waarvoor de heer Christophe MANDERICK, wonende te 9700 OUDENAARDE, Nestor De Tièrestraat 207, aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger om haar, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen te vertegenwoordigen bij de uitoefening van haar zaakvoerdersmandaat in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK NELLY BLONDEEL, met zetel te 9600 RONSE, Zuidstraat 6B. Het mandaat van vaste vertegenwoordiger geldt voor de termijn van voormeld zaakvoerdersmandaat en wordt onbezoldigd uitgeoefend. Voormeld zaakvoerdersmandaat neemt ingang op 1 januari 2012.

Voor éénsluidend uittreksel,

GYSMAN nv, zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Christophe MANDERICK, vaste vertegenwoordiger

gtaatsbYicT= O1I0372M =Ânnëxès diï WTóiiiteur belge

m)Tagen bij liefRelgisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.07.2011 11298-0023-014
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 25.06.2010 10235-0459-014
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 17.07.2009 09443-0137-015
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 18.08.2008 08571-0192-015
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 13.07.2007 07410-0154-014
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 26.07.2006 06558-3236-015
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 26.08.2016 16488-0102-012

Coordonnées
APOTHEEK BLONDEEL NELLY

Adresse
ZUIDSTRAAT 6B 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande