APOTHEEK BULKMANS-RIJCKAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK BULKMANS-RIJCKAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.813.329

Publication

10/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 1 1.111j11j1M11,11,111111

ui

GRIFFIE RE 'CH rBANK VAN KOOPHANDEL GENT

 I DEC. 2014

AFDEL1NMfibDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : So S 1.1 , .12 9

Benaming

(voluit) : APOTHEEK BULKMANS-RiJCKAERT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9250 WAASMUNSTER, Lentelaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 27 november

2014 dat:

1/De Heer BULKMANS Marc Jan Ludovica, geboren te Mortsel op 7 augustus 1961, rijksregister 61.08.07-

351.97, identiteitskaart 591-5654351-32 en zijn echtgenote

2/Mevrouw RIJCKAERT Ann Georgette Simonne, geboren te Gent op 26 november 1961, rijksregister

61.11.26-016.77, identiteitskaart 591-0958965-28, samen wonende te 9250 Waasmunster, Lentelaan 9.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht,

-onder de naam APOTHEEK BULKMANS-RIJCKAERT, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent,

afdeling Dendemonde, te 9250 WAASMUNSTER, Lentelaan 9 met een onbeperkte duur;

-met ais doel:

-het oprichten, huren, overnemen en uitbaten van apotheken toegankelijk voor het publiek: de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en para farmaceutische artikelen;

-Alle activiteiten met betrekking tot vervangingen als apotheker in en voor elke andere vennootschap of

eenmanszaak.

-Het management en het bestuur van een apotheek al dan niet onder de vorm van een vennootschap;

-De handel in kruiden, drogisterij-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en

onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

-Het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

-Iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen; De vennootschap heeft tevens tot doel:

-zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te, houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert;

-het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen;

-het verlenen van technisch of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

-haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

-de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware;

-het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

-de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Voor-

*behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op 1 elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag ' haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zouden achten.

-waarvan het kapitaal:

*18.600,00 euro bedraagt;

*volledig in geld geplaatst werd;

*volledig volstort werd;

*verdeeld is in 186 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

1/voormelde heer BULKMANS Marc, die stort-te ten belope van 9.300,00 euro, waarvoor hem 93 volledig volstorte aandelen worden toegekend.

2/voormelde mevrouw RIJCKAERT Ann, die stortte ten belope van 9.300,00 euro, waarvoor haar 93 volledig volstorte aandelen worden toegekend.

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer BE76 1111 8152 5995 bij ABK bank zoals blijkt uit het bankat-test afgeleverd door deze instelling op 25 november 2014, dat aan de notaris werd overhandigd.

-met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar vangt aan de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en eindigt op 31 december 2015);

-met jaarvergadering op de voorlaatste maandag van juni om 20 uur in de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2016);

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de ven-'pootschap kunnen vertegenwoordigen; tot bezoldigde zaakvoerders werden aangesteld voornoemde heer BULKMANS Marc en mevrouw RIJCKAERT Ann.

met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen fastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Bijzondere volmacht

De heer SMITS Steven, wonende te 2531 Boechout, Begonialaan 18, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen ais lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/01/2015
ÿþit;

Mod Wpsd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0505.813.329

Benaming

(voluit) : APOTHEEK BULKMANS-RIJCKAERT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9250 WAASMUNSTER, Lentelaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart HUTSEBAUT, notaris te Lokeren, op 23 december 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' APOTHEEK BULKMANS-RIJCKAERT met zetel 9250 Waasmunster, Lentelaan 9, met eenparigheid van' stemmen:

na goedkeuring van:

-het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 23 december 2014 omtrent het belang voor de vennootschap van de quasi-inbreng;

-het revisoraal verslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W. Van den Keybus-E.Van der Jeught Bedrijfsrevisoren kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, vertegenwoordigd door de Heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, de dato 23 december 2014

beslist heeft de aankoop goed te keuren door de vennootschap jegens de vennoten-oprichters de echtgenoten BULKMANS-RIJCKAERT van het VRUCHTGEBRUIK voor een periode van vijftien jaar ingaande op 23 december 2014, van een onroerend goed gelegen te STEKENE, Heirweg 152,

Verder heeft de vergadering beslist als bijzondere lasthebber ad hoc van de venncotschap aan te stellen Mevrouw Ann Reynaert, wonende te 9160 Lokeren, Ward de Bockstraat 261C aan wie de macht verleend wordt om alles te doen wat nodig is ten einde voormelde aankoop door de vennootschap af te sluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Bart Hutsebaut

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, verslag zaakvoerders en verslag revisor;

r

Voor-

behoucii

aan he

Belgisc

Staatsb











*15009593*



FF1C REG T A VA KOOPHANDEL GENT

0 8 JAN. 2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0364-014

Coordonnées
APOTHEEK BULKMANS-RIJCKAERT

Adresse
LENTELAAN 9 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande