APOTHEEK CAUWERBURG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK CAUWERBURG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.905.631

Publication

02/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 3 Ur 2015

AFDELING DENDFRM

Griffi

Ifwuu~iiuNiuu~n41uuM

" 150A85 *

Ondernemingsnr : roo'q 2 oS 6 3a

Benaming

(voluit) : APOTHEEK CAUWERBURG

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Cauwerburg 130

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Frank MULLER, notaris te Stekene, op 18 maart 2015, nog te registreren, blijkt dat:

1, De heer VAN HAUTEKERKE Philippe Eleutheer Jacqueline, geboren te Sint-Niklaas op 1 maart 1977, rijksregisternummer 77.03.01 221-29, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9140 Temse, Markt 9.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "APOTHEEK; CAUWERBURG"

I. STATUTEN

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt APOTHEEK CAUWERBURG.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de askorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de, rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook: van haar ondememingsnummer.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Cauwerburg 130.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in' het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

-Het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

-Handel in kruiden, drogisterij, parfumerie, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten en diensten;

-De handel in diergeneeskundige producten en medische apparatuur;

-Het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

-Administratieve taken;

-Iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen.

De vennootschap heeft bovendien tot doel, zowel in België als in het buitenland, het onroerende en roerende vermogen, dat zij door inbreng, aankopen of anderszins zal verwerven, beheren, verhuren, al dan niet gemeubeld leasen, leasen voor exploitatie en de financiering, zorg dragen. Zij mag bovendien gebouwen huren voor eigen rekening. Tevens mag zij alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, restauratie, inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verw : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien mag zij alle activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar of derden toebehoren en onder meer hiervoor alle taken op zich nemen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedmakelaars. Het is haar evenwel toegelaten haar onroerende goederen of delen ervan te verkopen indien die om economische redenen aangewezen is gelet op het verkrijgen van een beter rendement van haar investeringen. Het doen van roerende beleggingen in de ruimste zin, onder meer het beheer van effectenportefeuilles voor eigen rekening, het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en verenigingen. Zij mag de functie uitoefenen van bestuurder in andere vennootschappen en verenigingen. Zij mag de functie uitoefenen van bestuurder in andere vennootschappen.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriêle, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met merken, brevetten en anderen onlichamelijke rechten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stelten en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstekken. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Deze opsomming is geenszins beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel,

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig EURO (¬ 18.550).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders, Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechte één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrechten doem

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op laatste vrijdag van juni om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor

" gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit

door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

II. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt en eindigt het op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017, overeenkomstig de statuten,

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn,

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

!I!. SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Macau BVBA, met zetel te 9140 Temse, Markt 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder nummer 0890.055.667, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN HAUTEKERKE Philippe, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

o. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, A&T Consultancy De Backer BV BVBA, met zetel te 9170 Sint-Pauwels, Potterstraat 167/9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder nummer 0841.540.623, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Frank Muller te Stekene op 18 maart 2015

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APOTHEEK CAUWERBURG

Adresse
CAUWERBURG 130 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande