APOTHEEK KAREN PIETERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK KAREN PIETERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.898.191

Publication

10/02/2014
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111~~uuu~~~u~~u

" 14036 5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 JAN. 2014

RECHT AN KOOPHANDEL T1GENTnimrt

is

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) : Apotheek Karen Pieters

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geraardsbergsesteenweg 66

9090 Melle

Onderwerp akte : BVBA: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 20 januari 2014 voor meester Fabienne CLAEYS BOÛÛAERT, geassocieerd; notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA "Claeys Bouuaert &; Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent: 898.902.364), geregistreerd te GENT 2, op 21 januari 2014, boek 250, blad 99, vak 20, dat:

Mevrouw PIETERS, Karen Lut Jacky, apotheker, geboren te Dendermonde op 19 december 1984, wonende te 9000 Gent, Papegaaistraat 93, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met= _; de naam: "Apotheek Karen Pieters".

ZETEL: 9090 Melle, Geraardsbergsesteenweg 66.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in; deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België of in; het buitenland, alle verrichtingen te ondernemen die verband houden met:

- Het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apotheek toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks; verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve ondermeer, de magistrale bereiding van en kleinhandel in= geneesmiddelen, allo- of homeopatisch; de aflevering van farmaceutische, parafarmaceutische en homeopatische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten, en de eraan verbonden zorgen-; verstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek, dit alles in de meest ruime zin:: voorgaande opsomming is slechts exhaustief en niet limitatief.

De verhuur, de terbeschikkingsstelling, de uitleendienst, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de distributie: van alle materialen voor de thuisverzorging, ter bevordering van het fysisch, psychisch en sociaal welzijn van; patiënten. Dit houdt ondermeer in (niet limitatieve opsomming):

* de verhuur, de ter beschikkingsstelling, uitleendienst aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van: thuiszorgmateriaal: elektrische bedden, matrassen, aangepast meubilair, rolstoelen, rollators,...

* de verhuur, de ter beschikkingsstelling, uitleendienst aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van medisch en: verpleegkundig materiaal, verzorgingsproducten en kledij,

- De verkoop en verhuur van voormelde producten via het internet (web-shop).

- Het voorzien van vervangingen in of voor één of meer apotheken;

- ledere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen; Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- Het geven en organiseren van opleiding, cursussen, seminaries, lessen;

- Het waarnemen van bestuursmandaten, begeleiding, management en consultancy in de geneesmiddelen- en; apotheeksector;

- Het ontwerpen en wijzigen van logo's, websites, affiches, posters en ander drukwerk;

- Beheer in de meest ruime zin van eigen onroerende goederen zoals aankoop, verkoop, verhuur en dergelijke; meer,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard :; zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng in, fusie, inschrijving of op gelijke welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Zij mag zich borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

DUUR: Onbepaald.

KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door 1.200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/12008 van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort ten belope van twee derden (2/3), zodat de som van 12.400,00 EUR ter beschikking is van de vennootschap.

Mevrouw Karen PIETERS dient op haar inbreng nog ¬ 6.200,00 te volstorten.

Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : speciën.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis.

BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN:

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

BOEKJAAR: van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om 19 uur, De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt

op 31 december 2014.

2, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

SLOTBEPALINGEN

a. Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één;

b. Mevrouw Karen PIETERS, voornoemd, werd benoemd tot zaakvoerder;

c. De heer Frank Omer André MARTENS, wonende te 9000 Gent, Papegaaistraat 93, werd benoemd tot vervangend zaakvoerder in het geval van overlijden of vacature van de functie van voornoemde zaakvoerder; c. Het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur;

d. Er werd beslist het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden;

e. Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fabienne Claeys Botíéaert, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon terg aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en. handtekening

Coordonnées
APOTHEEK KAREN PIETERS

Adresse
GERAARDSBERGSESTEENWEG 66 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande