APOTHEEK NOE - DEINZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK NOE - DEINZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.003.424

Publication

18/09/2014
ÿþ ModWord11.1

Blij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

II

*14171950*

NEERGELEGD

0 9 SEP. 2011t

RECFfttleK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0845.003.424

Benaming (voluit) APOTHEEK NOË DEINZE

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Tolpoortstraat 74 - 9800 Deinze

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 26 augustus 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met bepertke aansprakelijkheid "APOTHEEK NOË DEINZE" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar, dat thans aanvangt op 1 oktober en afloopt per 30 september, te wijzigen om het voortaan te doen aanvangen op één januari en af te sluiten op eenendertig december van hetzelfde jaar.

De vergadering besluit  mede ingevolge voormeld besluit - de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen en voortaan e houden op de laatste vrijdag van de maand juni om 10.00 uur. Overgangsbepalingen

De vergadering besluit het huidig maatschappelijk boekjaar te verlengen tot eenendertig december' tweeduizend veertien. Het huidig boekjaar loopt derhalve van één oktober tweeduizend dertien en zal afsluiten per eenendertig december tweeduizend veertien,

De eerstvolgende algemene vergadering zal dan plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2015.

De vergadering besluit de statuten aan te passen als volgt:

De eerste alinea van artikel 21 wordt herschreven als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 10 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden."

De eerste zin van artikel 28 wordt herschreven als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar."

De vergadering besluit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING TOLPOORT met zetel te 9800 Deinze, Tolpoortstraat 74, ondernemingsnummer 0543.726,075 RPR GENT, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang van heden, voor de duur van de vennootschap.

Tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat wordt de mevrouw Virginie Noë aangesteld,

Zij verklaart alhier uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 26 augustus 2014

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2014
ÿþ raoav ora lm

'r i m In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0845.003.424

Benaming (voluit) : HOLDING NOE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Wijnstraat 54 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Fusie door overname van NV APOTHEEK NOË-DEINZE

Er blijkt uit een akte, verleden voor Frank Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op achttien december 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING NOP met maatschappelijke zetel te 9600 Ronce, Wijnstraat, 54 volgende besluiten heeft genomen:

Besluiten tot fusie

A. FUSIEVOORSTEL

De vergadering keurt het fusievoorstel goed.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de raad van bestuur van de over te

nemen vennootschap hebben zich ervan vergewist dat er zich sedert de opmaak van het fusievoorstel, tot op datum van heden, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, waaromtrent zij elkaar alsnog zouden moeten informeren.

B. PRINCIPIEEL BESLUIT TOT FUSIE

1. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING NOP, overnemende vennootschap, besluit tot goedkeuring van de fusie en besluit dal het gehele vermogen van de nv "APOTHEEK NO)w  DEINZE" zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan op de bvba "HOLDING NOE", die houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap, en dit zonder verhoging van het maatschappelijk kapitaal maar met vernietiging van de aandelen van de overgenomen vennootschap.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 augustus 2013.

C. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING FUSIE EN GEVOLGEN

1. Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap "APOTHEEK NOË DEINZE" vanaf heden op te bestaan, zonder te warden vereffend.

2. Ais gevolg van de goedgekeurde fusie gaat gans het vermogen van de nv "APOTHEEK NOE  DEINZEn, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap de bvba "HOLDING NOP.

De aandelen van de nv "APOTHEEK NOE -- DEINZE" in het bezit van de overnemende vennootschap de bvba "HOLDING NOË", zullen door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

3. Deze overgang wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 Juli 2013 .

4. Alle verrichtingen sedert 1 augustus 2013 door de vennootschap "APOTHEEK NOË --DEINZE" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap de bvba "HOLDING NOÈ", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

5. De overgang van het geheel eermagen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activitelten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, entaf het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam,

Op de laatste blz. van ).uik F3 vermelden : recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14 11997*

Oudenaarde

3 i DEC.om

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de merken en logo's van de overgenomen vennootschappen te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, ..,).  alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschappen partij zouden kunnen zijn, als huurder of verhuurder;

 alle gebeurlijk bestaande intellectuele rechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende

vennootschap bewaard,

-de schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschappen en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschappen, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

-de zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overdracht van het vermogen van de nv "Apotheek Noë Deinze" omvat tevens volgende onroerende goederen:

STAD DEINZE  1° afdeling :

In een appartementsgebouw op en met grond, genaamd residentie "De Mortier" gelegen aan de Tolpoortstraat, 74, er gekadastreerd sectie B nummer 305/R voor een oppervlakte van 15a25ca

1) Het appartement met apotheek gelegen op het gelijkvloers, en omvattend ; groot te

-in privatieve en uitsluitende eigendom :

De eigenlijke apotheek, bureel, reserveplaats, gang, toilet, douche, slaapkamer, woonkamer

en keuken, en in de kelderverdieping de kelder op het aan de statuten gehechte plan beschreven als

"Technieken" en "CV".

-in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Driehonderd en zestienlduizensten -316/1.000°- der gemeenschappelijke gedeelten

waaronder de grond.

2) Het onbebouwd deel van het vroeger perceel sectie B nummer 305/L, zoals uitvoerig beschreven in de statuten waarvan hierna sprake, zijnde tuin met acht parkeerplaatsen genummerd één tot en met acht, en een bewegingsruimte voor voertuigen, zoals afgebeeld op het

inplantingsplan opgemaakt door Christian, Kieckens architect, te Brussel, op 10 september 2001, aangehechtg aan voormelde statuten.

STATUTEN:

De statuten van de Residentie "De Mortier" met het algemeen reglement van medeeigendom werden opgemaakt door notaris Angélique Vandaele te Sint-Amandsberg (Gent) op 8 mei 2002, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 17 juni daarna referte 68-T17/06/2002-05645, en gewijzigd in pagemelde verkoopakte van vier september 2003.

6. Boekhoudkundige bewerkingen

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel, geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

D. KWIJTING.

De vergadering die kennis heeft van alle cijfers verleent kwijting aan de bestuurders van de

overgenomen vennootschap, voor het door hen gevoerde beleid.

E. NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist de naam van de ovememende vennootschap te wijzigen in

"APOTHEEK NOË - DEINZE".

F. ZETELVERPLAATSING.

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9800 Deinze,

Tolpoortstraat 74.

G. DOELSUITBREIDING.

Na voorlezing en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder gedagtekend op 2 december 2013 en verwijzing naar de staat van actief en passief opgenomen in het eerder neergelegde fusievoorstel, beslist de vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden om

r f

à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

het in overeenstemming te brengen met de werkelijk uitgevoerde activiteiten van de vennootschap en het volledig te herschrijven alsvolgt

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

* Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, fabricatie van geneesmiddelen in de meest uitgebreide zin van het woord; het vervaardigen van magistrale bereidingen,

De aan- en verkoop van chemicaliën, likeurextracten, parfumerieartikelen, pharmaceutische en diergeneeskundige specialiteiten, specifieke voedingsmiddelen, socialiteiten, toiletartikelen, drogisterijartikelen, verbandstoffen, orthopedische artikelen, medische en geneeskundige instrumenten en apparaten, pesticiden (geen giftige en geen zwaar giftige) en, in het algemeen alle artikelen die door een apotheek gewoonlijk verkocht worden.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

* Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

* Het doen van aile handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatïeondernmingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen,

* De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

* Het verlenen van managementadvies.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

* De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

* Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op elke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle zetel van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen."

Het origineel van het verslag van de zaakvoerder wordt neergelegd in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel,

H. BENOEMING.

De vergadering benoemt mevrouw Teirlinck Marie-Claire hier aanwezig en aanvaardend, tot tweede niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

7. KOSTEN: De voorzitter deelt mede dat het bedrag van de kosten, uitgaven of lasten onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of ten hare laste worden gebracht, ongeveer de som belopen van zesduizend euro en dat deze kosten integraal ten laste komen van de overnemende vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

*uitgifte van het proces-verbaal

*coördinatie van de statuten

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2013
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 _.__

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : WIJNSTRAAT 54

9600 RONSE

} Oudenaarde

1 0 SEP, 1013

Griffie

ll!II1

bol a: Br: Sta

111111

Ondernernirigsnr : 0845.003.424 Benaming

(voluit) : HOLDING NOË (verkort)

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 29/08/2013

A. De BVBA "HOLDING NOË", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9600 Ronse, Wijnstraat,

54,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Floris Ghys te Kluisbergen op 22 maart 2012, bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 april 2012 onder nummer 20120417/0075031, sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Oudenaarde BE 0845.003.424. BTW nummer: niet van toepassing

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdzestigduizend eur ( 360.000,00 EUR). Het is verdeeld in vierduizend honderdendertien (4.113) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van éénlvierduizend honderdendertiende (1/4.113de) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig deoprichtingsakte van, 22 maart 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 april 2012.

1.Mevrouw Virginie NOË, wonende te 9688 Maarkedal, Bosgatstraat 2;

hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De NV "APOTHEEK NOË  DEINZE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Tolpoortstraat 74,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Ghys te Kluisbergen op 22 september; 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 1992 onder nummer 921020-! 416 voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank Ghys te Kluisbergen op 5 april 2005,; bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 april 2005 onder nummer 20050421/0058862 ,

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0448.306.581 BTW nummer` BE 0448.306.581

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënnegentigduizend negenhonderdzestig eur zeven eurocent (92.960,07 EUR). Het is verdeeld in driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen zonder, aanduiding van nominale waarde,.doch met een fractiewaarde van één/driehonderdvijfenzeventigste (11375ste)' van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur; overeenkomstig haar benoeming ingevolge de jaarvergadering van 26 juni 2010 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 september 2010 onder nummer 20100906/0130911:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

, , .

1.De heer Henri NOG, wonende te 9880 Aalter, Malsemstraat 7 bus A000, gedelegeerd bestuurder;

2.Mevrouw Marie-Claire TEIRLINCK, wonende te 9880 Aalter, Malsemstraat 7 bus A000, bestuurder; 3.Mevrouw Virginie NOË, wonende te 9688 Maarkedal, Bosgatstraat 2, bestuurder',

4.De Comm.VA FARMINVEST, met zetel te 9600 Ronse, Wijnstraat 54, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Claire TEIRLINCK, voornoemd, bestuurder.

ne ,ohaen

t aan het

l eigisch

Ste etsblad

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676-1 W. Venn, dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijKgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennoot-schappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV "APOTHEEK NOË - DEINZE overgaat naar de BVBA "HOLDING NOË" voormeld.

Alle aandelen van de NV "APOTHEEK NOË  DEINZE" verenigen zich nu reeds, 'sinds 29 juli 2013 in handen van de BVBA "HOLDING NOË".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en hetzelfde doel nastreeft, dient het doel aangepast te worden.

Artikel 2; Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 29 juli 2013 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetbcek " van Vennootschappen).

Artikel 3; Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 augustus 2013.

VIRGINIE NOE

ZAAKVOERDER



tegelijk hiermee neergelegd; fusievoorstel

Op oe laatste biz, van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.03.2013, NGL 29.03.2013 13082-0225-013
17/04/2012
ÿþ ~.-~---. Niod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

APR. 2012

Griffie

111111

*iaoMosi*

A

bel ai BE sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : $Zj5 CO3 ÿe/

E3enaming

(voluit) : HOLDING NOE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wijnstraat 54 - 9600 Ronse

Onderwerp akte Oprichting door partiële splitsing

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen "FARMINVEST' is bijeengekomen en met éénparigheid van stemmen de volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

Omtrent de formaliteiten die voor de onderhavige partiële splitsing moeten worden vervuld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, stelt de voorzitter van de vergadering het volgende vast:

1, De zaakvoerders van de vennootschap hebben op 14 juli 2011 het splitsingsvoorstel opgesteld, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743, alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde neergelegd op 19 december 2011, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 december daarna onder het nummer 11197322.

2, De zaakvoerders van de vennootschap hebben op 14 juli 2011 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld dat de mededelingen bevat zoals opgesomd in artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wemmel-Kaekel eke-Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K werd het verslag overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld, dat alle mededelingen bevat zoals opgesomd door voormeld artikel,

De conclusies van dit verslag opgemaakt op 27 december 2011 luiden als volgt:

"Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v,v. BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, brengt overeenkomstig de bepaling van het artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit over de voorgenomen partiële splitsing van de BV o.v.v, Comm. VA "FARMINVEST" door enerzijds de oprichting van de BVBA °HOLDING NOË" en anderzijds het behoud van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST".

Ondergetekende verklaart op basis van de door ondergetekende uitgevoerde en de in het onderhavig controleverslag beschreven controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat:

1) door de zaakvoerders van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST" wordt gesteld dat de voorgenomen verrichting van de partiële splitsing aanleiding geeft tot het toekennen aan de aandeelhouders van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST" van één aandeel van de BVBA "HOLDING NOË" voor één aandeel van de BV o.v.v. Comm, VA FARMINVEST' waarbij gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de BV o.v.v. Comm. VA FARMINVEST" van één aandeel in de BVBA "HOLDING NOË" voor één aandeel van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST" wordt voorgesteld;

2) er geen bijzonder moeilijkheden zijn geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van het partieel splitsingsvoorstel omtrent de partiële splitsing van de BV o.v.v. Comm. VA FARMINVEST' door enerzijds de oprichting van de BVBA "HOLDING NOË" en anderzijds het behoud van de BV o.v.v. Comm. VA "FARMINVEST;

Ondergetekende wenst er tenslotte de nadruk op te leggen dat huidig verslag voor geen andere doeleinden mag gebruikt worden."

4. De heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, voornoemd, heeft op datum van 27 december 2011 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap,

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

"Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v, BVBA Van Wemmel  Kaekebeke -- Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen, 26 VWK, werd aangesteld op 14 juli 2011 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742, 745 en 746, verwijzend naar het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passiva-bestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "HOLDING NOS" is gebleken dat

1. de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "HOLDING NOÉ" aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2010 weergegeven netto-boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekeninghoudend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in "going concern -optiek;

3, de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding drrehonderdtweeënzestigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro vierentwintig eurocent (362.222,24 EUR) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifre van 4.113 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/4.1l3de van het maatschappelijk kapitaal.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vennogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering, overeenkomstig het con finuïteitsprincipe aan de netto- boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde, heeft geleid komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, BV o.v.v, Comm. VA "FARMINVEST , toe te kennen 4.113 aandelen.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet ira een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "faimess opinion"

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA "HOLDING NOË" onder de opsehortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BV o.v.v. Comm. VA 'FARMINVESï" en het huidige controleverslag mag niet voor andefe doeleinden gebruikt of aangewend worden."

5. Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder 1) en de verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor (zoals vermeld onder de nummers 2 en 3), alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om van deze documenten kosteloos een afschrift te bekomen, werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld.

6. Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 748, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand vôôr de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de vennoten: het splitsingsvoorstel;

 de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen;

 de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de vennootschap;

 de verslagen over de laatste drie boekjaren.

Iedere vennoot kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

BERAADSLAG1NG.

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de documenten en verslagen bedoeld onder de punten 1 tot 4 op de agenda, en verklaart kennis te hebben genomen van de inhoud van deze documenten.

Een afschrift van het splitsingsvoorstel met datum van neerlegging op de rechtbank van koophandel, een afschrift van het verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen worden bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

De zaakvoerders verklaren overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap,

Tweede besluit

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit die bestanddelen van het vermogen van de onderhavige vennootschap die verband houden met het houden van een participatie in de NV "APOTHEEK NOË-DEINZE", te 9800 Deinze, Tolpoortstraat 74, in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar het voormeld splitsingsvoorstel en de voormelde verslagen van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva van de betreffende bedrijfstak uitvoerig

worden beschreven.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te

richten vennootschap,

Kosten

De vergadering besluit dat de kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn

van de beide betrokken vennootschappen, naar evenredigheid van hun aandeel,

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering besluit dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden

vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn

gebleven, in de onderhavige vennootschap "FARMINVESlT" blijven, middels algemene kwijting ten gunste

van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te

richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst

deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben

gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf één januari tweeduizend en elf, voor rekening van de op te richten

vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen vanaf één januari tweeduizend en elf uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft

het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te

zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Derde besluit

A. Vaststelling eigen vermogen van de nieuw op te richten vennootschap

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van

de partiële splitsing, als volgt is samengesteld:

- kapitaal: driehonderdtweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 352.500,00);

- uitgiftepremies: elfduizend driehonderdvierennegentig euro zevenenzestig cent (¬ 11.394,67);

- wettelijke reserve: twintigduizend vijfhonderdvijfenveertig euro tweeënnegentig cent (¬ 20.545,92);

zoals dit onder meer blijkt uit het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

B. Incorporatie van uitgiftepremies

De vergadering besluit tot incorporatie in het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap van uitgiftepremies ten belope van zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00), zodat het kapitaal gebracht wordt van driehonderdtweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 352.500,00) op driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00).

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de nieuw op te richten vennootschap

De vergadering besluit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING NOË" op te richten, en de statuten ervan vast te leggen als volgt (bij uittreksel):

VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

De vennootschap is opgericht onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "HOLDING NOË".

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9600 Ronse, Wijnstraat 54.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

* Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

* Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatreondememingen, het stellen van aile raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en erop eender welke wijze aan deelnemen.

* De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

* Het verlenen van managementadvies,

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

* De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

r " * Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenljking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen,

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks b1 het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend honderddertien (4.113) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

G. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen,

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

E. ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om 14 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de

a ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het randschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voorde datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek), De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen, Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voorde vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het dee! van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING,

ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken,

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening

door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen."

Vierde besluit

Onmiddellijk volgend op de vaststelling van de statuten van de nieuw opgerichte vennootschap bepaalt de

vergadering:

het eerste boekjaar van de nieuwe vennootschap neemt een aanvang op heden en eindigt op 30

september 2012;

- de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013;

tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap:

mevrouw NOË, Virginie Henri Georgine Frans, geboren te Oudenaarde op éénendertig december negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.12.31-044.06, wonende te 9688 Maarkedaf, Bosgatstraat 2, ter aanvaarding waarvoor de comparanten aandeelhouders zich uitdrukkelijk sterk maken.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht, overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 22 maart 2012, inbegrepen de bijzondere onderhandse volmacht

verleend door de heer Piet NOË aan de heer Henri NOË, tot uitoefening van het stemrecht verbonden aan zijn

aandeel op de buitengewone algemene vergadering;

verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura;

- verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen;

verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

w r Voor-

bwhoddeti aan het Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APOTHEEK NOE - DEINZE

Adresse
TOLPOORTSTRAAT 74 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande