APOTHEEK PIJCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK PIJCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.652.303

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14233-0351-019
25/09/2014
ÿþmod11,1

,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

6 SEP, 2014

RECHTLIMWAN

KOOPHANDEL TE OMM-F.

II 111111.! JR 1 JO Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0870.652.303

Benaming (voluit) :APOTHEEK PIJCKE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel': Frans van Ryhovelaan 221

9000 Gent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke , vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE, GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op één september tweeduizend veertien, te registeren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

' KAPITAALVERHOGING IN NATURA

- Verslag van de zaakvoerder - artikel 313 W. Ven n.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder, de dato 5 augustus 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de, inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap.

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Ven n.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, de dato 5 augustus 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

" Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in nature, op de toegepaste methoden van

" waardering en op de vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"6 Besluit

De inbreng in natura door GIMAR IN VEST BVBA betreft een gedeelte van £ 238.400,00 van de vordering die zij

bezit per 30 april 2014 op APOTHEEK PIJCKE BVBA ten belope van ¬ 239.116,09.

Deze vorderingen op de Vennootschap worden door de inbrenger gewaardeerd aan nominale waarde, hetgeen:

door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bi] het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bednifseconomisch' verantwoord is in de mate dat de BVBA APOTHEEK PIJCKE erin slaagt haar rentabiliteit en solvabiliteit te , verbeteren en bijgevolg haar continuileit te garanderen;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 2.384 nieuwe kapitaalaandelen van de Vennootschap met een fractiewaarde van ¬ 100,00 per aandeel. De inbrenger aanvaardt het gegeven dat de eigen vermogenswaarde overeenkomstig de niet geauditeerde financiële staten per 31 december 2013 van de BVBA APOTHEEK PIJCKE, negatief is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 5 augustus 2014

Peter BOGAERT burg, bvba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Votr-

hehouden am het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

vertegenwoordigd door

Peter Bogaert

Bedriffsrevise

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op de staat van activa en passive en op voormelde verslagen geen ' opmerkingen worden gemaakt door de vennoot.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderd achtendertigduizend vierhonderd euro (E 238.400,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) naar tweehonderdzevenenvijftigduizend euro (E 257,000,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van een gedeelte van de schuldvordering van de enige vennoot op de vennootschap, hetzij voor een bedrag van tweehonderd achtendertigduizend vierhonderd euro (E 238.400,00).

; Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van tweeduizend driehonderdvierentachtig (2.384) nieuwe , aandelen zonder nominale waarde die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

Vergoeding van de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering volledig op de hoogte verklaart te zijn, worden aan de enige vennoot tweeduizend driehonderdvierentachtig (2.384) nieuwe aandelen zonder nominale waarde toegekend.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in nature daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd zevenenvijftigduizend euro (E 257.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderdzeventig (2.570) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

, WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om de vennootschap in één akte te ontbinden, dit alles in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering«

' De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten en het wetboek van Vennootschappen:

De tekst van artiket 5 wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdzevenenvijftigduizend euro (E 257.000,00). Het is verdeeld ; in tweeduizend vijfhonderdzeventig (2.570) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,"

De tekst van artikel 24 wordt vervangen als volgt:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan,.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

ln afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.'

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal;

De gecoördineerde statuten;

Het verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen;

Het verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/10/2013
ÿþMod Word 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i 19,VE



Ondernemingsnr : 0870.652.303

Benaming

(volut) : APOTHEEK X. DEMAITRE

(verkort) -

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwanebloemstraat 15, 9032 Gent (Wondelgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op dertig september

tweeduizenddertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone vergadering van hierboven genoemde,

vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste besluit

De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire

zaakvoerder, de heer Xavier Demaître voornoemd.

De vergadering beslist tevens met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van:

zaakvoerder-opvolger, mevrouw Lucrèce Prophete voornoemd.

Tweede besluit

De vergadering beslist het statutair zaakvoerderschap te vervangen door het gewoon zaakvoerderschap.

Derde besluit

De vergadering beslist te benoemen als nieuwe gewone zaakvoerder voor de onbepaalde duur, de besloten;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GIMAR 1NVEST, met zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg',

382, ondernemingsnummer 0538.896.960, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Martine'

Josepha Maria PIJCKE, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 382.

Vierde besluit

De vergadering beslist met ingang van heden de naam van de vennootschap te wijzigen in "APOTHEEK

PIJCKE".

Vijfde besluit

De vergadering beslist met ingang van heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar het adres: Frans van Ryhovelaan 221 te 9000 Gent.

Zesde besluit

De vergadering beslist om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en

dientengevolge aanpassing van artikel 1, artikel 3 en artikel 13 door te voeren.

Enkel uitgereikt met het oog op neerlegging ter griffie voor de publicatie

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

gelijktijdig neergelegd:

- uitgifte van de akte

- historiek en gecoördineerde statuten

Isabelle MOSTAERT

Geassocieerd notaris te Leuven

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2013
ÿþ Mod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- u 111111111110 ll1i IA

behoude 91

aan het

Belgiscl 5taatsbl2





andernemingsnr : 0870.652.303

Benaming

(voluit) : Apotheek X. Demaître

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwanebloemstraat 15, 9032 (Wondelgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Deponering verslag van de zaakvoerder van de bvba Apotheek X. Demaitre inzake de Quasi Inbreng

Verslag van de commissaris-revisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke bestanddelen van één van haar oprichters-zaakvoerders wordt neergelegd.

Demaître Xavier

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van t_ulk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.07.2012, NGL 10.07.2012 12285-0109-016
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.07.2011, NGL 26.07.2011 11336-0396-016
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 30.06.2010 10247-0070-016
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 18.06.2009 09252-0098-015
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 27.06.2008 08310-0093-015
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 22.06.2007 07271-0235-016
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0129-017

Coordonnées
APOTHEEK PIJCKE

Adresse
FRANS VAN RYHOVELAAN 221 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande