APPELBLAUWZEEGROEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPELBLAUWZEEGROEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.836.291

Publication

03/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-12-2014

Griffie

*14311701*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505836291

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

appelblauwzeegroen

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Steenaardestraat 32 9051 Gent

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Byttebier te Nevele op 18 november 2014 dat met onbepaalde duur werd opgericht de BVBA  APPELBLAUWZEEGROEN met zetel te 9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem), Steenaardestraat 32, door:

De heer dE VREESE Steven René, geboren te Gent op 14 april 1974, rijksregisternummer 74.04.14033.62, ongehuwd, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Steenaardestraat 32

Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter schrijft in op alle aandelen, in geld en volstort deze volledig.

Bankattest

De inbreng in geld ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00EUR) werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE21 7380 4179 5403 bij KBC Bank agentschap Sint-Denijs-Westrem zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 november 2014 afgeleverd bankattest, dat door de notaris in zijn dossier zal bewaard blijven. De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, gedeeltelijk volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

In de statuten staat onder meer vermeld:

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het ontwerpen, het ontwikkelen, het vervaardigen en commercialiseren in de meeste brede zin van

het woord voor particulieren, bedrijven of overheid.

-Fotografie en videoproducties voor particulieren, bedrijven of overheid.

-Standenbouw voor particulieren, bedrijven of overheid.

-Het ontwikkelen van websites en software voor particulieren, bedrijven of overheid.

-het uitvoeren van alle studies en onderzoek zoals marktonderzoek, promotie, raadgeving,

prospectie, marketing.

-Het organiseren van evenementen voor particulieren, bedrijven of overheid.

-Het geven van communicatieadvies aan particulieren, bedrijven of overheid.

-Het geven van communicatietrainingen en coaching aan particulieren, bedrijven of overheid.

-De aan- en verkoop van drukwerk in naam van de klant.

-Het beheer van roerende en onroerende goederen toebehorende aan de vennootschap of die de

vennootschap gedurende haar activiteit in de ruimste zin van het woord verwerft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het beheer van de genoten opbrengsten alsmede het verrichten en beheren van alle roerende en onroerende beleggingen.

-Het uitvoeren van alle onroerende verrichten: zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie en afbraak verrichten alsmede alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimalisering van een onroerend patrimonium in bezit in huur of leasing, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen; de handel in eigen onroerend goed.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze nog rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hem eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Ter uitvoering van haar opdracht kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

Artikel 11  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van december om 17 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

Artikel 12  Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, per fax of per e-mail vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13  Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14  Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, per e-mail ofenig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek, volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen of zonder beperking van duur.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1o van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27  Ontbinding en vereffening

§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling. §2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Artikel 33  Zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 36  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Benoeming nietstatutair zaakvoerders

Vervolgens wordt beslist de oprichter zichzelf te benoemen tot eerste, nietstatutaire zaakvoerder. Aan de zaakvoerder mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overname verbintenissen

De oprichter van de vennootschap verklaart dat voor rekening van de vennootschap overeenkomsten

werden gesloten vanaf 1 oktober 2014.

Hij verklaart te zullen instaan voor de nodige bekrachtigingen.

Slot en overgangsbepalingen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 oktober 2014 en eindigt op 30 juni 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van december 2016.

Benoeming van een commissaris

De oprichter beslist geen commissaris te benoemen.

Volmacht formaliteiten kruispuntenbank voor ondernemingen  ondernemingsloket  sociale en fiscale administraties

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Luc Van den Broeck, kantoorhoudend te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214/2, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de kruispuntenbank, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Jan BYTTEBIER, Nevele

Coordonnées
APPELBLAUWZEEGROEN

Adresse
STEENAARDESTRAAT 32 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande