APPELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.006.870

Publication

28/03/2014
ÿþ1;

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

C- RiFFli=, Fii.tfI

VAN KOOPHANDEL

17 MART 201ti~

DENDEeritfiDNDE

111111111110111111

Ondernemingsnr ; 0405.006.870

Benaming (voluit) : INGENIEURSBUREAU BRUNO VERBEKE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nobels-Peelmanstraat 9

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL 

BENOEMING ZAAKVOERDER  AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op tien maart tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1

daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

, Nobels-Peelmanstraat 9, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement De

1.: de naam van de vennootschap te wijzigen in "APPELS BVBA".

2.: de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Belsele, Lokerse Baan 30.

3.: ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato achttien februari tweeduizend en veertien, waarin deze de hierna door te voeren wijziging van het doel verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van eenendertig december tweeduizend en dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van het doel integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 3 van het agenda.

4.: de heer Duymelinck Mark, voormeld, te willen aanstellen als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De heer Duymelinck Mark, is alhier aanwezig en verklaart dit mandaat te aanvaarden.

5.: het boekjaar te verlengen tot dertig september tweeduizend en vijftien zodat het boekjaar in de toekomst zal lopen van één oktober tot dertig september.

6.: de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste dinsdag van de maand december om tien uur.

7.: de tekst van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door nagemelde tekst.

De statuten zullen voortaan luiden als volgt:

STATUTEN

ARTIKEL EEN : BENAMING :

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "APPELS BVBA".

ARTIKEL TWEE : DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

~De vennootschap.heeft. tot doel:..- M. _~~. = _____ _________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Uitbating van een verbruiksalon, restaurant en spijshuis. Het uitbaten van een koffieshop, tearoom en ijssalon, het bereiden en verkopen van gerechten, traiteurdienst.

Café-taverne, verkoop aan de toog of via telefoon,fax, internet van eetwaren en dranken. Organiseren en verzorgen van bruiloften,banketten,cocktails,lunches,recepties,feesten,enz... Discotheek,dancings en dergelijke

Tussenpersoon in de handel.

Het ontwerpen van juwelen, de groot- en kleinhandel in juwelen

Het organiseren van tentoonstellingen, verkoop van schilderijen en andere kunstwerken.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële -roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

ARTIKEL DRIE : ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer'der(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staats-iblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennoot-'schappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER : DUUR :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbin-Iding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND NEGENHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO, vertegen-'woordigd door honderd vijfenzestig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénlhonderd vijfenzestigste van het kapitaal.

ARTIKEL ZES : AANDELEN :

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VEN-NOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT :

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aande-+len.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefe-'hing van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKEL ACHT : OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOT-'SCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT :

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overge-'dragen wegens overlijden, dan met toestem-'ming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze.

Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt

aan de medevennoten.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoer'der(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangebonden aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgeno-men, kan door de zaak-'voerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De vennoot-'schap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Ven-mootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze over-idracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfge-inamen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

ARTIKEL NEGEN :

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandel-hen. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begun-istigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennoot-'schap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld regis-Iter.

ARTIKEL TIEN :

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder leven-'den zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF :

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren be-ipaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennoot-schap.

ARTIKEL TWAALF :

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtge-ibruiker.

ARTIKEL DERTIEN :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten,

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoer-'ders steeds hun handteke-ming moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL VIJFTIEN :

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-dijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-Igenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ppVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 19,9

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarverga-idering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

ARTIKEL ZESTIEN : ALGEMENE VERGADERINGEN :

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE DINSDAG VAN DE MAAND DECEMBER OM TIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespre-iking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN :

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden

voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL ACHTTIEN : INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en ein-'digt op dertig september daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der ven-nootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande

uit balans, resultantenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kos-gen, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reserve-ifonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG :

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG :

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelf-ide vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG :

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte statutenwijziging en de gecoördineerde --- statuten

Dirk Smet, notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2014
ÿþ(DD Mac' Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 J121111 J1113 0 4)111111

Ondernemingsnr : 0405.006.870 Benaming

(voluit) : APPELS

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

13 OKT. 2014

AFDELgragNDERmonnm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Lokerse Baan 30, 9111 Belsele

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel 14.08.2014 blijkt wat volgt

, -De heer Mark Duymelinck neemt ontslag als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 15,

" augustus 2014. Hem wordt décharge verleend voor zijn mandaat tot op die datum.

adevoeiet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 01.10.2013, NGL 27.11.2013 13671-0187-009
07/01/2013
ÿþ Mod wortd f f.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, (2.

o2 üige~~

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 0 3645

Ondernemingsnr : 0405006870

Benaming

(voluit) : INGENIEURSBUREAU BRUNO VERBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Smisstraat 56, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 12 december 2012 blijkt wat volgt :

-De vergadering neemt nota van het overlijden van haar zaakvoerder, de heer Bruno Verbeke. In zijn plaats wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden 12 december 2012, mevrouw Sotie De Nys.

-De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met ingang van heden 12 december 2012 verplaatst naar 9100 Sint-Niklaas, Nobels-Peelmanstraat 9.

~ `siF1=11= RI;CI-i f[3lál`!K VAN KOOPHANDEL

2 4 DEC, 2012

º%._.. rr~~1DERMaI~aG=

r

04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 02.10.2012, NGL 28.11.2012 12650-0282-010
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 04.10.2011, NGL 21.12.2011 11645-0240-010
06/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0405.006.870

Benaming

(voluit) ; ETABLISSEMENT BONNE ET VERBEKE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Nobels-Peelmanstraat 9

Onderwerp akte : Statutenwijziging; wijziging doel, zetel en naam

Uit een akte verleden het jaar tweeduizend en elf, op tweeëntwintig juni, voor notaris Henri Meert te Sint-: Niklaas, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid ETABLISSEMENT BONNE ET VERBEKE, met zetel te Sint-Niklaas, Nobels-Peelmanstraat 9; de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING :

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen : na het voorbrengen door de zaakvoerder van zijn verslag van 20 juni 2011 waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd per 20 juni 2011,: overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt het doel gewijzigd als volgt :

"Het maken van studies, ontwerpen, schrijven van de lastenboeken en opvolgen van de werken op het: gebied van de speciale technieken (electriciteit, netwerken, verwarming, koeling, sanitair, riolering).

Het ontwerpen en bouwen van automatische en niet-automatische machines en gereedschappen.

Het uitvoeren van bedrijfskundige studies (investeringsrendementen, kostprijzen, productcoderingen).

Groot- en kleinhandel in, vervaardiging van, aan- en verkoop van artikelen voor tooi en opschik, versieringen: en aanverwante artikelen.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze op-somming beperkend weze, alle commerciële, Industriële, financiële en burgerrechtelijke roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of: onrecht-streeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van; te bevorderen en onder meer aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, octrooien, vergunningen, fabrieksmerken, aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit of. van aard is het doel van deze vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht."

Dienovereenkomstig beslist de vergadering de omschrijving van het doel in artikel 3 van de statuten te' vervangen door hiervoor voormelde omschrijving;

TWEEDE BESLISSING :

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in : ingenieursbureau Bruno Verbeke";

De vergadering beslist dan ook artikel 1 der statuten aan te passen en de naam te vervangen door` "Ingenieursbureau Bruno Verbeke";

DERDE BESLISSING :

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar : Sint-Niklaas, Smisstraat 56;

De vergadering beslist bijgevotg artikel 2 der statuten aan te passen en het adres daarin vermeld te vervan-; gen door : Sint-Niklaas, Smisstraat 56;

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ondertekend : Henri Meert, notaris te Sint-Niklaas

Worden tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte akte statutenwijziging

- gecoördineerde statuten, met lijst van oprichting en statutenwijzigingen

- bijzonder verslag zaakvoerder

- staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod20

Luik ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







nl0 dRI~ISIIVII~IIQII A GRÍFFIt'rrC~,TBAfi

*11101976* VAN K{OOPI;ANDL_

2 f. 06.2 J11

;

DEN DggfI~~jONDE







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 05.10.2010, NGL 17.11.2010 10607-0034-011
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 06.10.2009, NGL 24.11.2009 09858-0356-013
21/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 07.10.2008, NGL 14.11.2008 08814-0077-013
14/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.07.2007, GGK 02.10.2007, NGL 09.11.2007 07798-0257-013
25/05/2007 : DE019047
03/11/2006 : DE019047
14/11/2005 : SN019047
16/08/2005 : SN019047
05/11/2004 : SN019047
18/11/2002 : SN019047
10/11/1999 : SN019047
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.12.2015, NGL 29.01.2016 16034-0271-009
16/12/1989 : SN19047

Coordonnées
APPELS

Adresse
BAGONIESTRAATJE III, BUS 9 9170 SINT-PAUWELS

Code postal : 9170
Localité : Sint-Pauwels
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande