APRENTO


Dénomination : APRENTO
Forme juridique :
N° entreprise : 830.897.050

Publication

11/04/2014
ÿþ MØd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbla

NEERGELEGD

RECHYBANIC VAN

KOOPHANDEBirrieerr

Ondernemingsnr : 0830.897.060

Benaming

(voluit) Aprento

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Dendermondsesteenweg 48 (bus 101), 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel

A. Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 31 maart 2014:

De Raad van Bestuur heeft besloten het fusievoorstel, in billage, in gemeen overleg met de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap Vision met betrekking tot de fusie door overneming van de naamloze vennootschap Aprento door de naamloze vennootschap Vision, op te stellen en goed te keuren overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur heeft besloten hierbij een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Koen VANDAELE en/of de heer Wim VERGEYLEN, Bestuurders van de vennootschap, die elk alleen mogen, optreden, met recht van indeplaatstelling, om het fusievoorstel hierboven vermeld in naam van de Raad van Bestuur te ondertekenen.

De Raad van Bestuur heeft ook besloten een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Benedikte VERDEGEM en/of mevrouw Marie-Noëlle HAVELANGE en/of mevrouw Vicky KALUZA en/of de heer Pierre LUTTGENS en/of de heer Filip VAN ACOLEYEN, die elk alleen mogen optreden, die te dien einde allen' woonstkeuze doen op hun kantoor gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan, 8a, en met mogelijkheid tot: indeplaatsstelling, om (1) het formulier I op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de, Rechtbank van Koophandel te Gent voor de publicatie van het fusievoorstel in de Bijlagen tot het Belgisch, Staatsblad, alsook (H) het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent voor, de publicatie van het fusievoorstel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

B. Fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap Aprento door de naamloze vennootschap Vision overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen

INLEIDING

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Vision (hierna "VISION" of "Overnemende Vennootschap" genoemd) en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Aprento (hierna "APRENTO" of "Overgenomen Vennootschap" genoemd) (hierna gezamenlijk de le fuseren vennootschappen genoemd) zijn samengekomen teneinde een fusievoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de te fuseren vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze, vergaderingen, door elk van de te fuseren vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank: van Koophandel van Gent en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 en artikel 693 van het: Wetboek van vennootschappen.

De laatste boekjaren van VISION en APRENTO werden afgesloten op 31 december 2013, zodat het bijgevolg niet vereist is een financiële staat op te stellen van minder dan drie maanden voor de datum van onderhavig fusievoorstel.

*14079214*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De hier voorgestelde fusie door overneming van APRENTO door VISION is het gevolg van een operationele reorganisatie.

Bedrijfseconomisch is het inderdaad aangewezen om de complementaire activiteiten van deze twee vennootschappen bij eenzelfde rechtspersoon te centraliseren om synergismen tussen de betrokken vennootschappen te ontwikkelen en schaalvoordelen door te voeren.

II, IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De te fuseren vennootschappen zijn:

A. De Overnemende Vennootschap

Rechtsvorm, benaming, zetel en maatschappelijk doel

Vision (N1SION") is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 9000

Gent, Dendermondsesteenweg 48 (bus 201).

Ze is ingeschreven bij het Rechtspersonenregister (Gerechtelijke Arrondissement van

Gent) en is geregistreerd bij de B.T.W. administratie onder nummer BE 0468.090.227,

Het maatschappelijk doel van VISION luidt, overeenkomstig artikel 3 van de statuten, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

- De ontwikkeling, de aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, titels, hardware, software en aile aanverwanten, met inbegrip van aile goederen en diensten die ermee verband houden.

- Alle adviesactiviteiten inzake electronische en/of interactieve communicatievormen gericht op bedrijven en organisaties;

- Alle opleidingsactiviteiten inzake electronische en/of interactieve communicatievormen gericht op bedrijven en organisaties;

- Aile uitvoeringsactiviteiten inzake electronische en/of interactieve communicatievormen gericht op bedrijven en organisaties;

- Net vestigen, uitgeven, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband met hogervermelde activiteiten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn haar verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, versmelting, of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen, economische samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke bepalingen."

B. De Overgenomen Vennootschap

Rechtsvorm, benaming, zetel en maatschappelijk doel

APRENTO ("APRENTO") is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te

9000 Gent, Dendermondsesteenweg 48 (bus 101).

Ze is ingeschreven bij het Rechtspersonenregister (Gerechtelijke Arrondissement van Gent) en is

geregistreerd bij de B.T.W. administratie onder nummer BE 0830.897.050.

Het maatschappelijk doel van APRENTO luidt, overeenkomstig artikel 3 van de statuten, ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, dit alles in de meest ruime zin van het woord, het verlenen van diensten in of gerelateerd aan de informatica- en (tele)communicatietechnologie sector,

Binnen deze sectoren, of gerelateerd daaraan, stelt de vennootschap zich bovendien tot doel:

a) Het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille, die onder meer kan bestaan uit alle al dan niet verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten, te vormen, te beheren, te valoriseren en/of te vereffenen. Dit houdt onder meer in dat zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

waardepapieren en effecten allerlei van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan deelnemen in de oprichting van vennootschappen en verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en de ontwikkeling ervan plannen en coördineren.

b) Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel moge zijn, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie; door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding; door het verwerven, beheren of valoriseren van octrooien, merken en licenties of andere intellectuele rechten.

c) Het verlenen van diensten of prestaties op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin; alsook het in dienst nemen en verhuren van personeel,

d) Het op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhancielaar.

e) Het bemiddelen in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of anderen in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

f) Het verstrekken van leningen en kredieten in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van aile commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,"

III. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

De ruilverhouding is bepaald in onderlinge overeenstemming op basis van de intrinsieke waarde van de aandelen - die geen nominale waarde hebben - van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

De 750 aandelen van VISION hebben een intrinsieke waarde van 390,54 Euro per aandeel op basis van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

De 6.200 aandelen van APRENTO hebben een intrinsieke waarde van 14,36 Euro per aandeel op basis van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

In functie van het voorgaande, wordt de ruilverhouding aldus conventioneel vastgesteld aan 1 nieuw aandeel van VISION voor 27 aandelen van APRENTO, zijnde een totaal van afgerond conventioneel 228 aandelen van VISION in ruilverhouding van de 6200 aandelen van APRENTO.

In het kader van deze operatie zal geen opleg in geld toegekend worden.

IV. WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De nieuwe aandelen uitgegeven door VISION, ter gelegenheid van de fusie, zullen op naam zijn.

De toekenning door VISION van de 228 ter gelegenheid van de fusie nieuw uit te geven aandelen van VISION zal geschieden door inschrijving in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap op naam van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap, met vermelding van het aantal van de hen respectievelijk toekomende aandelen, de datum van de fusiebesluiten en de datum van de juridische uitwerking van de fusiebesluiten. Deze inschrijving zal gebeuren binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusleakten ln de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Het bestaande aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal na de fusie vernietigd worden. Een bestuurder van de Overnemende Vennootschap zal volmacht krijgen teneinde daartoe het nodige te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" V. DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De ter gelegenheid van de fusie door VISION nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen dragen als de bestaande aandelen van VISION voor de fusie. Ze zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van VISION en dividencigerechtigd zijn vanaf de datum van de juridische uitwerking van de fusie, zelfs indien een eventuele uitkering betrekking heeft op eerder gerealiseerde winsten.

Er wordt geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht

VI. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap met ingang van 1 januari 2014.

De fusie zal plaatsvinden op basis van de jaarrekeningen van de Overgenomen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap opgesteld per 31 december 2013.

VII. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDHEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er werden door de Overgenomen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of andere effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er worden bijgevolg geen bijzondere rechten toegekend door de Overnemende Vennootschap in het kader van de huidige fusie

VIII, BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

Aan de vennootschap LUC CALLAERT EBVBA, met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 117, vertegenwoordigd door de heer Luc CALLAERT, wordt door de overnemende en overgenomen vennootschap de opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen. De bijzondere bezoldiging door de overnemende en overgenomen vennootschap toegekend voor deze opdracht bedraagt 2.600,00 Euro (uitgezonderd MW).

IX. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP EN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

X. STATUTENWIJZIGINGEN

Ter gelegenheid van het besluit tot fusie zouden de statuten van VISION lichtjes gewijzigd moeten worden, meer bepaald om het boekjaar van de vennootschap vanaf 1 juni te laten beginnen en om de datum van de jaarvergadering naar november te verplaatsen.

XI, JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming van APRENTO door VISION zal juridische uitwerking hebben op 1 juni 2014 om 00.00 uur.

Ais de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de te fuseren vennootschappen niet voor 1 juni 2014 om 00.00 uur besluiten over de fusie door overneming van APRENTO door VISION, zal deze fusie door overneming juridische uitwerking hebben op 1 juli 2014 cm 00.00 uur.

XII. RECHTSGEVOLGEN

De fusie brengt van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen teweeg:

" APRENTO houdt op te bestaan;

Voor-

behpuden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" het gehele vermogen van APRENTO zowel de rechten als de verplichtingen  gaat over op VISION,

XIII. ONROERENDE RECHTEN

De Overgenomen Vennootschap bezit geen onroerende rechten.

XINL BIJZONDERE VOLMACHTEN

Aan mevrouw Benedikte VERDEGEM, aan mevrouw Marie-Noëlle HAVELANGE, aan mevrouw Vicky KALUZA, aan de heer Pierre LUTTGENS, aan de heer Filip VAN ACOLEYEN, en aan hun mandatarissen, die elk alleen mogen optreden, die te dien einde allen woonstkeuze doen op hun kantoor gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan, 8a, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt hierbij door elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen volmacht gegeven om (i) het formulier I op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent voor de publicatie van het fusievoorstel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook (ii) het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent voor de publicatie van het fusievoorstel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Onderhavige tekst werd opgesteld in het Nederlands op 31 maart 2014, te Diegem.

Pierre Lüttgens

Bijzondere gevolmachtigde

De volgende documenten worden eveneens neergelegd:

- het fusievoorstel;

- het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 31 maart 2014

Op de raatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEWG ELEG D

JUNI 20111

RECHTIBIelK VAN

KOOPHAKEeElrrE GENT

in101

II

il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0830.897.050

Benaming (voluit) : APRENTO

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Dendermondsesteenweg 48 (bus 101)

9000 GENT

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "VISION" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig mei tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "APRENTO", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg, 48 (bus 101), hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen Vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 31 maart ' 2014 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "APRENTO", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg, 48 (bus 101), "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "VISION", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 48 (bus 201), "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

20 Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "VISION", de Overgenomen Vennootschap "APRENTO" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhoudinq

Aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap werden tweehonderdachtentwintig (228) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij, volgende ruilverhouding werd toegepast één (1) nieuw aandeel op naam van de Ovememende Vennootschap, in ruil voor zevenentwintig (27) aandelen van de Overgenomen Vennootschap,

De tweehonderdachtentwintig (228) nieuwe aandelen werden verdeeld onder de aandeelhouders van de; Overgenomen Vennootschap als volgt

1/ de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Belgium": honderdveertien: (114) aandelen.

2/ de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Consulting": honderdveertien, (114) aandelen.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap' zal een aanvang nemen vanaf op 1 juni 2014 om 00.00 uur.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap. Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 juni 2014 om 00.00 uur,

De conclusies van het verslag van 23 april 2014, over het fusievoorstel, in hoofde van de Overgenomen,, Vennootschap opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten:, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Callaert", te 1840 Londerzeel (Malderen), Zwaluwstraat 117,

« - " _ "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren met betrekking tot fusieverrichtingen van handelsvennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt:

* De weerhouden waarderingsmethode, zijnde de intrinsieke waarde van de aandelen op 31 december 2013 is in de gegeven omstandigheden passend en verantwoord.

* Rekening houdend met het feit dat de voorgestelde ruilverhouding werd goedgekeurd door alle betrokken partijen, en dat de aandeelhouders in beide te fusioneren vennootschappen dezelfde zijn, kunnen wij stellen dan de ruilverhouding van 1 nieuw kapitaalaandeel van de NV VISION voor 27 maatschappelijke aandelen van de NV APRENTO, in het geval van onderhavige fusie, redelijk is. In totaal zullen er 228 nieuwe aandelen op naam door de NV VISION worden uitgegeven.

* De wederkerige rechten van de betrokken partijen werden gerespecteerd en hun verplichtingen werden volledig vestgesteld."

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Beneclikte Verdegem en/of mevrouw Marie-Noëlle Havelange en/of mevrouw Vicky Kaluza en/of de heer Filip Van Acoleyen en/of de heer Pierre Lüttgens, die te dien einde woonstkeuze doen op hun kantoor gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan, 8a, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, één, volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

-

" -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

I~ là 218111 1

NEERGELEGD

0 5 MARI 2014

REC K VAN

KOOPH h~ TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0830.897.050

Benaming

(voluit) : Aprento

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dendermondsesteenweg 48 (bus 101), 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming 1 ontslag van bestuurders - Benoeming van de commissaris van de vennootschap

Uittreksel uit de beslissingen van de enige aandeelhouder genomen op 31 januari 2014:

1. Benoeming I ontslag van bestuurders

De vergadering heeft besloten om de heer Koen VANDAELE, wonende te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 139, de heer Wim VERGEYLEN, wonende te 9340 Lede, Kapelleweg 94, de BVBA SynergyWorks, met maatschappelijk zetel te 9940 Evergem, Kromveld 2, met BTW nummer BE 0875.155.576 (RPR Gent), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Wim PEETERS, de BVBA IM-SOL met maatschappelijk zetel te 9820 Merelbeke, Stokt 17, met BTW nummer BE 0873.629.609 (RPR Gent), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Frederiek VAN TORNOUT, en de BVBA Nouri Zouaghi Management Services, afgekort NoZoMS, met maatschappelijk zetel te 9030 Mariakerke (Gent), Gerard Willemotlaan 68, met BTW nummer BE 0881.085.246 (RPR Gent), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Nouri ZOUAGHI, als bestuurders van de vennootschap te benoemen vanaf 31 januari 2014 voor een termijn van zes jaar tenzij het mandaat voortijdig wordt beëindigd.

2. Benoeming van de commissaris van de vennootschap

De vergadering heeft besloten om de vennootschap LUC CALLAERT EBVBA, met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 132, vertegenwoordigd door de heer Luc CALLAERT, te benoemen als commissaris van de vennootschap voor een termijn van drie jaar vanaf het boekjaar eindigend op 31 december 2014 tot en met het boekjaar eindigend op 31 december 2016,

Voor eensluidend uittreksel,

Wim VERGEYLEN

Bestuurder

Koen VANDAELE

Bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/03/2014
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod wad 71.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*19062 9 ~

i

i

III

IN

1

NEERGELEGD

05 leZ 201L

RECHageW `,Aë.~~ KnnPHANDL %LNT.

Ondernemingsnr : 0830.897.050

Benaming

(voluit) : Aprento

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dendermondsesteenweg 48 (bus 101), 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming I ontslag van Gedelegeerd Bestuurders Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 31 januari 2014:

De Raad van Bestuur heeft besloten om de heer Koen VANDAELE als Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap te benoemen vanaf heden. Als Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap, wordt door de Raad aan de heer Keert VANDAELE verleent de meest uitgebreide bevoegdheden voor het dagelijkse bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dit dagelijkse bestuur betreft.

De vergadering neemt akte van het ontslag van de BVBA NoZoMS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Nouri ZOUAGHI, als Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap vanaf heden.

Voor eensluidend uittreksel,

VVim VERGEYLEN Bestuurder

Koen VANDAELE Bestuurder

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 08.07.2013 13271-0276-017
05/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor-behoude

aan het

Belgisci staatsbh



*iaisoeis=



NEemelr,n,i \ln d~

RecttitDattk 41+i»engpeiti

Griffie

Ondernemingsnr : 0830.897.050

Benaming

(voluit) : Aprento

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2550 Kontich, Veldkant 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen - kwijting - zetelverplaatsing -

I" Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap Aprento de dato 20/08/2012 blijkt:

1. Ontslag:

1,1. De aktename van het vrijwillig ontslag van de volgende leden van de raad van bestuur, en zulks met

ingang van 2 juli 2012:

1° van Cronos Groep nv, als bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Deroost;

2° van Cella Groep nv, ais bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vincent Vanderbeck;

3° en van de heer Josephus de Wlt, als bestuurder;

1.2.De aktename van het vrijwillig ontslag van Nouri Zoaughï als bestuurder, en zulks met ingang van de datum van de onderhavige algemene vergadering van aandeelhouders.

2, Kwijting:

2.1. Onder alle voorbehoud, wordt aan Cronos Groep nv, Cella Groep nv en de heer Josephus de Wit een beperkte voorlopige kwijting verleend voor de gekende bestuurshandelingen die tijdens cie lopende periode van het boekjaar tot en met de datum van 1 juli 2012 werden verricht, zulks echter onder uitdrukkelijk voorbehoud van alle recht, waaronder het recht om de werkelijke kwijting op de eerstvolgende gewone algemene (jaar)vergadering van aandeelhouders alsnog te weigeren indien daartoe redenen zouden blijken.

22. Onder alle voorbehoud wordt aan de heer Nouri Zouaghi een beperkte voorlopige kwijting verleend voor de gekende bestuurshandelingen die tijdens de lopende periode van het boekjaar tot op datum van onderhavige bijzondere algemene vergadering van 20 augustus 2012 werden verricht, zulks echter onder uitdrukkelijk voorbehoud van alle recht, waaronder het recht om de werkelijke kwijting op de eerstvolgende gewone algemene (jaar)vergadering van aandeelhouders alsnog te weigeren indien daartoe redenen zouden blijken,

3. Benoemingen:

3.1, Worden aangeduid ais leden van de raad van bestuur, met ingang van de datum van de onderhavige algemene vergadering van aandeelhouders en voor een periode van zes jaar, dit tot de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 2018:

- de CVBA Enrichment Solutions, met zetel van de vennootschap te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 48/201, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, en in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0820.315.340, die zich reeds bereid heeft verklaard dit mandaat op te nemen en die als vaste vertegenwoordiger bedoeld in artikel 61 W.Venn. heeft aangeduid: de heer Wim Peeters, wonende te 9940 Evergem, Kromvelde 2;

- de BVBA NOZOMS, met zetel van de vennootschap te 9030 Mariakerke, G. Willemotlaan 68, en ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0881.085.246, , die zich reeds bereid heeft verklaard dit mandaat op te nemen en die als vaste vertegenwoordiger bedoeld in artikel 61 W Venn, heeft aangeduid: de heer Nouri ZOUAGH1, bestuurder van vennootst.happen, wonende te 9940 Evergem, Werk van den Akker 19.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

- de BVBA IM-SOL, met zetel van de vennootschap te 9230 Wetteren, Gereedstraat 6 bus 12, en ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0873.629.609, , die zich reeds bereid heeft verklaard dit mandaat op te nemen en die als vaste vertegenwoordiger bedoeld in artikel 61 W.Venn. heeft aangeduid, de heer Frederiek Van Tomout, wonende te 9230 Wetteren, Gereedstraat 6 bus 12,

4.Bezoldiging:

Aile bestuursmandaten zijn met ingang van de datum van de onderhavige algemene vergadering van

aandeelhouders onbezoldigd,

5. Commissaris

- De voortijdige beëindiging van het mandaat van de commissaris Ernst & Young bedrijfsrevisoren bcvba (vertegenwoordigd door de heer Omer Turne), en zulks met ingang van de datum van de onderhavige algemene vergadering van aandeelhouders.

- De-vaststelling dat er geen erelonen en/of kosten, noch enige vergoedingsafrekening, aan Ernst & Young bedrijfsrevisoren bcvba meer verschuldigd is.

- De verlening van kwijting aan Ernst & Young bedrijfsrevisoren bcvba voor de wijze van uitvoering van diens mandaat als commissaris.

6. Volmacht

De verlening van volmacht aan Krya Consulting bvba (met zetel van de ,vennootschap te 9000 Gent, Begijnhoflaan 414, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, en in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0479.422.005) - die voor de uitvoering van dit mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw Anne Claeys, wonende te Guldenroedestraat 4, 9030 Mariakerke  om over te gaan tot het verrichten van aile wettelijk en statutair opgelegde formaliteiten en publiciteitsmaatregelen die voortvloeien uit de voormelde beslissingen van de algemene vergadering van vennoten.

Il. Uit de notulen van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Aprento de dato 20/08/2012 blijkt:

1.De aanstelling als voorzitter van de raad van bestuur: de bvba NoZoMS, met als vaste vertegenwoordiger de heer Nouri Zouaghi, en zulks met ingang van 20 augustus 2012;

2.De aanstelling als gedelegeerd bestuurder an de vennootschap: de bvba NoZoMS, met als vaste vertegenwoordiger de heer Nouri Zouaghi, en zulks met ingang van 20 augustus 2012;

de gedelegeerd bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur en de externe vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat dagelijks bestuur aangaat.

3.De verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar Dendermondsesteenweg 48/101, te 9000 Gent.

4. De verlening van volmacht aan Krya Consulting bvba (met zetel van de vennootschap te 9000 Gent, Begijnhoflaan 414, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, en in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0479.422.005) - die voor de uitvoering van dit mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw Anne Claeys, wonende te Guldenroedestraat 4, 9030 Mariakerke  om over te gaan tot het verrichten van alle wettelijk en statutair opgelegde formaliteiten en publiciteitsmaatregelen die voortvloeien uit de voormelde beslissingen van de raad van bestuur.

getek.

Krya Consulting bvba, volmachthouder,

vertegenwoordigd door Anne Claeys, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 26.07.2012 12354-0188-029
24/01/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0830.897.050

Benaming

(voluit) : Aprento

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Veldkant 31, 2550 Kontich

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 14 november 2011 op de maatschappelijke zetel:

*12021967*

i i i I U il

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

t~.:..r.. "

2 JA 12012

Griffie

De Raad van Bestuur neemt kennis van het feit dat ter vervanging van de heer Patrick Rottiers, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA als commissaris van de vennootschap met ingang van 14 november 2011 vast vertegenwoordigd wordt door de heerli er Turna.

De heer de Wit Josephus De Cronos Groep NV

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door

De heer Deroost Dirk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012102 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
APRENTO

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 48, BUS 101 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande