APRIL29

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APRIL29
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.890.122

Publication

11/10/2013
ÿþ1111till

+13154~OSR

mod 11.1



NEERGELEGD

0 2 QKT, 2013

REerÉtiTlaV4C VAN

KOOPHANDEL TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : a E ? %(8_)

i t

Benaming (voluit) :APRIL29

i; (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gilbert Braeckmanplein 6

9940 Evergem

?i Onderwerp akte : BVBA: oprichting

;; Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint; Amandsberg, ondergetekend op 30 september 2013, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat : i

; I. De heer NESLANY, Vincent Bert Florent, geboren te Gent op!

zesentwintig juli negentienhonderdnegenenzestig, echtgenoot van mevrouw VAN KERCKVOORDE Annabelj i; Fanny Serafina, wonende te Knokke-Heist - Heist-aan-Zee, Knokkestraat 478 bus 2 en mevrouw VAN; ;; KERCKVOORDE, Annabel Fanny Serafina, geboren te Gent op acht november negentienhonderd; !; negenenzestig, echtgenote van de beer NESLANY Vincent Bert Florent, wonende te Knokke-Reist - Heist il aan-Zee, Knokkestraat 478 bus 2, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; ,; hebben opgericht.

ii

II. De vennootschap als naam heeft : APRIL29.

il III. De zetel is gevestigd te 9940 Evergem, met als eerste adres Gilbert;

:; Braeckmanplein 6. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de; 3l zaakvoerder.

W. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland : i

L VOOR EIGEN REKENING :

i; 1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een;

;; onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke; :: rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de huurfinanciering van onroerend] goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,; li verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en; il het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende; ; goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die; ;i rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de; onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door;

ii derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. :

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een;

roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,;

;i zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties,;

;j kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of;

;; buitenlandse emittenten. i

lil 3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen;

en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, voor zover de voormelde activiteiten niet vallens onder de goedkeuring van de FSMA; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen; ;; op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die; ;; wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,; ;; hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

;; 4. De organisatie van een evenementen, seminaries, feesten, incentives,;

ii reizen, en dergelijke. i

il

5_ De uitbating van een horecazaak, restaurant, taverne, catering, en;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

11/10/2013

lgi

mod 11.1

dergelijke.

II, VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN

OF IN DEELNEMING MET DERDEN :

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN :

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, fmanciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van tweehonderd zestienduizend euro (E 216.000,00) en wordt vertegenwoordigd door eenentwintigduizend zeshonderd (21.600) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/eenentwintigduizend zeshonderdste (1/21.600ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt :

1) voor afbetaling in speciën:

a) door de heer Vincent NESLANY, voornoemd, twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00), hetzij duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen;

b) door mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE, voornoemd, twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00), hetzij duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen.

2) voor volstorting door inbreng in natura:

Door de heer Vincent NESLANY, en zijn echtgenote, mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE, beide voornoemd, samen voor honderd éénennegentigduizend euro (E 191.000,00), hetzij de heer Vincent NESLANY, voor vijfennegentigduizend vijfhonderd euro (E 95.500,00), hetzij voor negenduizend vijfhonderd vijftig (9.550) aandelen, en mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE, voor vijfennegentigduizend vijfhonderd euro (E 95.500), hetzij voor negenduizend vijfhonderd vijftig (9,550) aandelen.

A. Inbreng in geld.

De aandelen, onderschreven voor afbetaling in speciën, werden volledig volgestort door ieder onderschrijver. Het totaal der uitgevoerde stortingen, hetzij de som van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00), bevindt zich van nu after beschikking van de Vennootschap.

Alle voormelde aandelen worden aldus, volledig volgestort ten belope van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00) aan de respectievelijke onderschrijvers toegekend.

B. Inbreng in natura.

De heer Vincent NESLANY, en zijn echtgenote, mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE, beiden voornoemd, verklaren beiden het hierna beschreven onroerend goed in te vennootschap in te brengen, ieder van hen voor de onverdeelde helft in volle eigendom:

wijlagen-bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BESCHRIJVING

STAD GENT-GENTBRUGGE

in het appartementsgebouw, genaamd "Park Residentie THE ROYAL RACES", gelegen te GENT, vroegere gemeente GENTBRUGGE, BRAEMSTRAAT 161/215, bekend ten kadaster voor de grond en de gemene delen, tweeëntwintigste afdeling, sectie B der vroegere Gemeente Gentbrugge, volgens titel en recent kadastraal uittreksel nummer 125/L, met een oppervlakte volgens vroegere titel van tweeduizend zeshonderd negenennegentig vierkante meter éénenzeventig vierkante decimeter (2.699,71 m2) en volgens recente titel en kadaster van tweeduizend zeshonderd éénenzeventig vierkante meter (2.671 m2) , de volgende gedeelten:

1. Het appartement type AO (thans gebruikt als kantoor), gelegen op het gelijkvloers (blok Epsom), dragende politienummer 201, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhall, watercloset, berging, living, keuken, drie slaapkamers, badkamer en groot terras.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zesendertig/duizendsten (36/1.000sten) der gemene delen inbegrepen de grond.

2. De garage G2 in de ondergrondse verdieping met aanpalende berging, daaraan verbonden vier/duizendsten (411.000sten) der gemene delen inbegrepen de grond.

Als vergoeding voor de voorschreven inbreng in natura worden aan de heer Vincent negenduizend vijfhonderd vijftig (9.550) aandelen zonder vermelding van waarde toegekend, en aan mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE negenduizend vijfhonderd vijftig (9.550) aandelen zonder vermelding van waarde, die alle volledig volgestort zijn.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist,

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op dertig september tweeduizend dertien en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op negenentwintig april om 18u00 van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslissen met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : de heer Vincent NESLANY, voornoemd. De heer Vincent NESLANY heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIREJACOB, NESLANY & PARTNERS, kantoorhoudende te Gent-Gentbrugge, Braemstraat 201, wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 30 september 2013

2) verslag van de oprichters

3) verslag van de revisor

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111till

+13154~OSR

mod 11.1



NEERGELEGD

0 2 QKT, 2013

REerÉtiTlaV4C VAN

KOOPHANDEL TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : a E ? %(8_)

i t

Benaming (voluit) :APRIL29

i; (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gilbert Braeckmanplein 6

9940 Evergem

?i Onderwerp akte : BVBA: oprichting

;; Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint; Amandsberg, ondergetekend op 30 september 2013, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat : i

; I. De heer NESLANY, Vincent Bert Florent, geboren te Gent op!

zesentwintig juli negentienhonderdnegenenzestig, echtgenoot van mevrouw VAN KERCKVOORDE Annabelj i; Fanny Serafina, wonende te Knokke-Heist - Heist-aan-Zee, Knokkestraat 478 bus 2 en mevrouw VAN; ;; KERCKVOORDE, Annabel Fanny Serafina, geboren te Gent op acht november negentienhonderd; !; negenenzestig, echtgenote van de beer NESLANY Vincent Bert Florent, wonende te Knokke-Reist - Heist il aan-Zee, Knokkestraat 478 bus 2, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; ,; hebben opgericht.

ii

II. De vennootschap als naam heeft : APRIL29.

il III. De zetel is gevestigd te 9940 Evergem, met als eerste adres Gilbert;

:; Braeckmanplein 6. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de; 3l zaakvoerder.

W. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland : i

L VOOR EIGEN REKENING :

i; 1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een;

;; onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke; :: rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de huurfinanciering van onroerend] goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,; li verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en; il het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende; ; goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die; ;i rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de; onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door;

ii derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. :

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een;

roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,;

;i zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties,;

;j kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of;

;; buitenlandse emittenten. i

lil 3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen;

en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, voor zover de voormelde activiteiten niet vallens onder de goedkeuring van de FSMA; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen; ;; op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die; ;; wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,; ;; hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

;; 4. De organisatie van een evenementen, seminaries, feesten, incentives,;

ii reizen, en dergelijke. i

il

5_ De uitbating van een horecazaak, restaurant, taverne, catering, en;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

11/10/2013

lgi

mod 11.1

dergelijke.

II, VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN

OF IN DEELNEMING MET DERDEN :

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN :

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, fmanciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van tweehonderd zestienduizend euro (E 216.000,00) en wordt vertegenwoordigd door eenentwintigduizend zeshonderd (21.600) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/eenentwintigduizend zeshonderdste (1/21.600ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt :

1) voor afbetaling in speciën:

a) door de heer Vincent NESLANY, voornoemd, twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00), hetzij duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen;

b) door mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE, voornoemd, twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00), hetzij duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen.

2) voor volstorting door inbreng in natura:

Door de heer Vincent NESLANY, en zijn echtgenote, mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE, beide voornoemd, samen voor honderd éénennegentigduizend euro (E 191.000,00), hetzij de heer Vincent NESLANY, voor vijfennegentigduizend vijfhonderd euro (E 95.500,00), hetzij voor negenduizend vijfhonderd vijftig (9.550) aandelen, en mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE, voor vijfennegentigduizend vijfhonderd euro (E 95.500), hetzij voor negenduizend vijfhonderd vijftig (9,550) aandelen.

A. Inbreng in geld.

De aandelen, onderschreven voor afbetaling in speciën, werden volledig volgestort door ieder onderschrijver. Het totaal der uitgevoerde stortingen, hetzij de som van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00), bevindt zich van nu after beschikking van de Vennootschap.

Alle voormelde aandelen worden aldus, volledig volgestort ten belope van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00) aan de respectievelijke onderschrijvers toegekend.

B. Inbreng in natura.

De heer Vincent NESLANY, en zijn echtgenote, mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE, beiden voornoemd, verklaren beiden het hierna beschreven onroerend goed in te vennootschap in te brengen, ieder van hen voor de onverdeelde helft in volle eigendom:

wijlagen-bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BESCHRIJVING

STAD GENT-GENTBRUGGE

in het appartementsgebouw, genaamd "Park Residentie THE ROYAL RACES", gelegen te GENT, vroegere gemeente GENTBRUGGE, BRAEMSTRAAT 161/215, bekend ten kadaster voor de grond en de gemene delen, tweeëntwintigste afdeling, sectie B der vroegere Gemeente Gentbrugge, volgens titel en recent kadastraal uittreksel nummer 125/L, met een oppervlakte volgens vroegere titel van tweeduizend zeshonderd negenennegentig vierkante meter éénenzeventig vierkante decimeter (2.699,71 m2) en volgens recente titel en kadaster van tweeduizend zeshonderd éénenzeventig vierkante meter (2.671 m2) , de volgende gedeelten:

1. Het appartement type AO (thans gebruikt als kantoor), gelegen op het gelijkvloers (blok Epsom), dragende politienummer 201, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhall, watercloset, berging, living, keuken, drie slaapkamers, badkamer en groot terras.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zesendertig/duizendsten (36/1.000sten) der gemene delen inbegrepen de grond.

2. De garage G2 in de ondergrondse verdieping met aanpalende berging, daaraan verbonden vier/duizendsten (411.000sten) der gemene delen inbegrepen de grond.

Als vergoeding voor de voorschreven inbreng in natura worden aan de heer Vincent negenduizend vijfhonderd vijftig (9.550) aandelen zonder vermelding van waarde toegekend, en aan mevrouw Annabel VAN KERCKVOORDE negenduizend vijfhonderd vijftig (9.550) aandelen zonder vermelding van waarde, die alle volledig volgestort zijn.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist,

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op dertig september tweeduizend dertien en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op negenentwintig april om 18u00 van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslissen met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : de heer Vincent NESLANY, voornoemd. De heer Vincent NESLANY heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIREJACOB, NESLANY & PARTNERS, kantoorhoudende te Gent-Gentbrugge, Braemstraat 201, wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 30 september 2013

2) verslag van de oprichters

3) verslag van de revisor

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APRIL29

Adresse
GILBERT BRAECKMANPLEIN 6 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande