APROPOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APROPOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.332.866

Publication

25/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L11111eNtillill

Ondernemingsnr. 0830.332.868

Benaming

(voluit) : APROPOS

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: WARANDESTRAAT 119, 9810 NAZARETH

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig art. 671 van het wetboek vennootschapsrecht, zijn de zaakvoerders van APROPOS BVBA en MINDSETTING BVBA heden samengekomen teneinde in gemeen overleg een fusievoorstel op te stellen.

In aanmerking nemende dat de vernielde zaakvoerders het Initiatief hebben genomen om een fusie door te voeren, verbinden de aanwezige zaakvoerders zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de voormelde vennootschappen een fusie tot stand te brengen overeenkomstig de bepalingen van art. 676 en art. 719 t.e.m. 727 van het wetboek vennootschapsrecht, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen van de overgenomen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap tegen de hieronder vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen der Vennoten van de betrokken vennootschappen en zal uiterlijk zes weken voor de datum van deze Algemene Vergaderingen der Vennoten neergelegd worden door de zaakvoerders van de bil deze fusie betrokken vennootschappen, overeenkomstig art. 719 van het wetboek vennootschapsrecht.

1.Identificatie van de overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MINDSETTING BVBA met maatschappelijke zetel te 9140 TEMSE, Eupenlaan 39, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren, notaris ter standplaats Bevaren op 30 december 2005 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19 januari 2006 onder refertenummer 6016720.

De statuten werden daarna niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen en heeft als ondernemingsnummer RPR Dendermonde I BE 0878.473.471.

Het statutair doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt

-"Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen en

instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,

bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of als orgaan van de cliënt,

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuurder,

-Het beheren van roerende en onroerende goederen.

-Zij mag alle handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen doen, hetzij roerend als onroerend, dle rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zij kan ondermeer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare."

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RGELE.GD

15- JULI 2014

RECHffle VAN

KOOPHANDEL:TE GENT

Clà

DL

TU'

1.

o

Clà

e

Clà

Clà

g q

c::

eq

es1

"fril

ri)

TLJ

P:

Clà

" Ci

Clà

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Namens haar tekent de zaakvoerder, de heer Verbeeck Davy, zaakvoerder, wonende Eupenlaan 39 te 9140 Temse.

Het statutaire doel van de ovememende vennootschap zal naar aanleiding van de fusie wijzigen. Het doel wordt ln zijn geheel vervangen door:

-"Het ontwerpen, uitwerken en consultancy aan bedrijven en particulieren op het vlak van grafische vormgeving, productdesign, publiciteit, het opstellen en publi-ceren van drukwerk van algemene en publicitaire aard, drukwerk, lay-out, boodschappen, logo's, persmededelingen, bedrilfsdocumentatie, reclameboodschappen, multimediaprojecten, audio-visuele activiteiten en fotografie.

-Het plaatsen van advertenties, het organiseren en verzorgen van reclamecam-pagnes, beursstands en evenementen

-Aile werkzaamheden verbonden aan copyright en auteursrechten

-Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van ex-terne raadgever of als orgaan van de cliënt.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administra-tieve aard; ln de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrecht-streeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuurder,

-Het aankopen, beheren, verhuren, investeren, van-en in alle onroerende en roerende goederen en aile onroerende en roerende rechten.

-Zij mag alle handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen doen, hetzij roerend als onroerend, dle rechtstreeks of onrechtstreeks ln verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zij kan ondermeer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare."

2.1dentificatie van de overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APROPOS BVBA, met maatschappelijke zetel te 9810 NAZARETH, Warandestraat 119, opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren, notaris ter standplaats Beveren pp 12 oktober 2010 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober 2010 onder refertenummer 10305567,

De statuten werden daarna niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen en heeft als ondememingsnummer RPR Gent 7 BE 0830.332.866.

Het statutair doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt:

-"Het ontwerpen, uitwerken en consultancy aan bedrijven en particulieren op het vlak van grafische

vormgeving, productdesign, publiciteit, het opstellen en publi-ceren van drukwerk van algemene en publicitaire

aard, drukwerk, lay-out, boodschappen, logo's, persmededelingen, bedrijfsdocumentatie,

reclameboodschappen, multimediaprojecten, audio-visuels activiteiten en fotografie.

-Het plaatsen van advertenties, het organiseren en verzorgen van reclamecam-pagnes, beursstands en evenementen

-Alle werkzaamheden verbonden aan copyright en auteursrechten

-Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van ex-terne raadgever of als orgaan van de cliënt.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administra-tieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks C onrecht-streeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuurder.

-Het beheren van roerende en onroerende goederen.,

-Zij mag alle handels-, nijverfields- en financiële verrichtingen doen, hetzij roerend als onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zij kan ondermeer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare."

Namens haar tekent de zaakvoerder, BUREAU A BVBA, vast vertegenwoordigd door John Lammertijn, zaakvoerder, wonende Warandestraat 119 te 9810 Nazareth.

3.Ruilverhouding van de aandelen en wijze van uitgifte

De aandelen van APROPOS BVBA zijn op heden voor 100,00% eigendom van MINDSETTING BVBA

I ;

's

" Voorbehouden Omdat er bij de fusie geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is er ook geen ruilverhouding die moet vastgesteld worden.

aan het

Belgisch Staatsblad

4.Boekhoudkundige peildatum

De handelingen van de overgenomen vennootschap APROPOS BVBA zullen boekhoudkundig geacht;

' worden te zijn verricht voor rekening van MINDSETTING BVBA vanaf 01/01/2014,

5.Bijzondere voorwaarden & datum deelname ln de winst

Ter gelegenheid van de fusie warden door MINDSETTING BVBA geen nieuwe aandelen uitgegeven zodat

deze hoofding zonder voorwerp is.

6.Bilzondere voordelen/voorwaarden

Er zijn of worden geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn

toegekend.

7.Bijzondere bezoldiging

Aan de zaakvoerders of vereffenaars van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen

bijzondere voordelen toegekend.

8. Volmacht

Aan de Heer Steven Anthonis en/of de Heer Kevin Smits, beiden verbonden aan Vereycken & Vereycken Accounting BVBA, met maatschappelijke zetel te Veldkant 2, 2550 Kontich, wordt met mogelijkheid tot subrogatie, hierbij door alle bij de fusie betrokken vennootschappen opdracht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbanken van KoophandeL Verder wordt er een bijzondere volmacht gegeven om aile bij de fusie betrokken vennootschappen te vertegenwoordigen tegenover de administratie van het ondememingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschappen uit te voeren.

9.Ultwisseling van informatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekenden - zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek vennootschapsrecht en de statuten.

10.Streefdatum goedkeuring fusie

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie is 31/08/2014. De zaakvoerders van APROPOS BVBA en: van MINDSETTING BVBA verbinden zich er jegens elkaar dan ook toe de Algemene Vergadering der Vennoten" samen te roepen met inachtneming van de termijnen voorzien in de statuten en het wetboek vennootschapsrecht,

11.Regeling inzake kosten

, Indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen

door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden. Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap,.

BUREAU A BVBA

Zaakvoerder

Met als vaste vertegenwoordiger

LAMMERTIJN JOHN



Op de laatste bIL van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ifilfagen bij-het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13357-0280-014
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 30.08.2012 12507-0204-014

Coordonnées
APROPOS

Adresse
WARANDESTRAAT 119 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande