APVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.393.620

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 29.04.2014 14111-0248-014
07/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300922*

Neergelegd

03-02-2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0843393620

Benaming (voluit): APVE

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Nieuwstraat 151

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - benoemingen - overgangsbepalingen.

Maatschappelijke vorm - naam

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De

vennootschap is opgericht onder de naam  APVE .

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR). Het is

vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De heer WESTELINCK Guy boven vermelde oprichter, verklaart in te schrijven op alle honderd aandelen en zich ertoe te verbinden inbreng te doen in geld van een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Groot- en kleinhandel in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en industrie, verlichtingsmateriaal en verwanten, radio-elektrische toestellen en materieel, kantoormachines en automaten, elektronische producten zowel componenten actief en passief als afgewerkte producten in de meest ruime zin, meet- en registratieapparatuur en bijkomende artikelen, gesloten stroomketens voor televisie-, HiFi- en P.A.-materieel, versterkermaterieel, intercommunicatietoestellen, computeronderdelen met alle verwante producten zowel losse componenten als afgewerkte producten, hardware en software voor automatisatie van computers, actieve en passieve optica zowel als onderdelen als afgewerkte toestellen, verhuur en verkoop van professionele audio- en lichttoestellen inclusief alle toebehoren, import en export van goederen ook buiten de Europese Unie.Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, onroerende zakelijke rechten (zoals opstal, erfpacht, vruchtgebruik, blote eigendom, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura) handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Sven Heyvaert, te Sint-Niklaas, op 2 februari 2012 dat De Heer WESTELINCK Guy, geboren te Lokeren op 2 mei 1971, ongehuwd, wonend te 9160 Lokeren, Roomstraat 1.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Nieuwstraat 151

De oprichter verklaart op alle aandelen ingeschreven en deze volledig volgestort te hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober en eindigt op dertig september van daarop

volgende jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op dertig september

tweeduizend dertien.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen. Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Reserves  verdeling van winst  liquidatiebonus

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven.

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1).

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd :

De Heer WESTELINCK Guy, geboren te Lokeren op 2 mei 1971, ongehuwd, wonend te 9160 Lokeren,

Roomstraat 1.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend S. Heyvaert, geassocieerd notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 29.03.2017, NGL 29.03.2017 17076-0139-015

Coordonnées
APVE

Adresse
NIEUWSTRAAT 151 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande