AQUA ECOLOGIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUA ECOLOGIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.511.048

Publication

28/08/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

l" 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

1 6 AUG, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPIbL TE GENT

Ondernemingsnr : ©5-. 5., Off$

Benaming

(voluit) : AQUA ECOLOGIC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sparrestraat 86, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - statuten - benoeming

Uit een akte verleden voor Frank VERHELST, Notaris te Dentergem, op 13 augustus 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1. Mevrouw LONCKE Trees Ivonne Rose, (NN: 740902 152-47) geboren te Izegem op 2 september 1974, echtgenote van de heer DEWULF Jeroen Koenraad Karel, wonende te Dentergem, PontbroucKstraat 15, en 2. de heer DANEELS Rik (NN ; 831227 343-92) geboren te Gent op 27 december 1983, echtgenoot van mevrouw RAES Rilke, geboren te Gent op 19 september 1982, wonende te 9000 Gent, Sparrestraat 86; een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "AQUA ECOLOGIC". De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9000 Gent, Sparrestraat 86. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop werd ingeschreven: door mevrouw Trees Loncke ten belope van vijftig (50) aandelen; en door de heer Rik Daneels, ten belope van vijftig (50) aandelen; de inbrengen in geld werden voorafgaandelijk gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE30 7380 3908 0211 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit bankattest van 13 augustus 2013.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, is volgestort ten belope van de volledigheid,

De vennootschap heeft als DOEL zowel in Belgie ais in het buitenland volgende activiteiten te ontplooien:

* reiniging en desinfectie

- Productontwikkeling en -verkoop

- Verkoop/verhuur installaties

- Onderhoud installaties

- Opvolging en optimalisaties mbt biosecurity

- Sectoren, o.a. maar niet beperkt tot: brouwerijen, drankenindustrie, voedingsindustrie, groenten- en

fruitverwerkende industrie, aquacultuur, ferro, non-ferro, olie- en gas, chemie, zwembaden, farmaceutische

industrie, drinkwaterproductie, textiel, zwembaden, kunststofnijverheid, wellness, afvalwaterzuivering,?

hemelwaterrecuperatie, luchtwassers, koeltorens, ziekenhuizen, RVT's, creches, scholen, andere publieke?

ruimtes,

* Behuizing huisdieren / veeteelt

- Strooisellagen

- Additieven voor verhoogd comfort

- Additieven voor verbeterd binnenklimaat

- Additieven voor verbeterde luchtkwaliteit

- Additieven voor verbeterd welzijn

- Additieven voor andere doeleinden

- Combinatie van strooisels met een of meerdere additieven

* Consultancy

* R&D projecten

- Eigen R&D projecten (oa maar niet gelimiteerd tot desinfectie, bleekmiddelen, additieven voor behuizing van huisdiereniveeteelt, zepen, desinfectietoestellen)

- R&D ln opdracht van derden, oa op royalty basis

* onderhoud en beheer van gebouwen

De onderneming mag dit alles zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks of in coordinatie met onderaannemers

verrichten.

Op de laatste blz. van Luik_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle beheersopdrachten waarnemen en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van de vertegenwoordiging, zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met één of ander deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is : alle roerende en onroerende goederen aankopen , verkopen, ruilen, huren en verhuren, alle brevetten, fabrieksmerken of licenties nemen, verwerven, verlenen, aankopen of verkopen, alle beleggingen in roerende waarden verrichten, aandelen verwerven door deelneming, inbreng, Inschrijving, fusie of op om het even welke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zo in België of in het buitenland.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van december om achttien uur op de maatschappelijke zetel of in de locatie in de oproepingsbrief vermeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vábr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Werden aangesteld tot statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur.

Mevrouw Trees Loncke en de heer Rik Daneels, voornoemd.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor de handelingen waarvan de financiële draagkracht de tienduizend euro overschrijdt, zal evenwel de handtekening van alle zaakvoerders noodzakelijk zijn.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigen

Het boekjaar begint op 01 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duurt kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Slot- en overgangsbepalingen

Overname verbintenissen

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 januari 2013.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

Eerste jaarvergadering De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Volmacht - De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de maatschappij Deloitte, kantoor Roeselare, te Roeselare, Kwadestraat, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met' inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Notaris Frank VERHELST, te 8720 Dentergem

} voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik l vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 21.12.2015 15702-0157-009

Coordonnées
AQUA ECOLOGIC

Adresse
SPARRESTRAAT 86 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande