AQUACONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUACONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.516.438

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0510-015
08/01/2014
ÿþMod 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL

Z 7 DEC. 2013

MONDE

Voor-

behouden L aan het Belgisch Staatsblad

*190089

Ondernemingsnr :0877.516.438

Benaming (voluit) :AQUACONCEPT

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Schaarbeekstraat 34, 9120 Melsele

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :statutenwiiziginq

Uit een akte verleden voor notaris Vicky Duymelinck te Beveren, op drie en

twintig december tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de

buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist :

1. de nominale waarde der aandelen af te schaffen en te vervangen door een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Tevens beslist de algemene vergadering de tekst van artikel 5 der statuten in die zin aan te passen.

2. de aanstelling van mevrouw FCarla Geudens wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Duffelstraat 15 als plaatsvervangend zaakvoerder ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder te schrappen. Ter vervanging van mevrouw Geudens wordt mevrouw Ravijts Rosa Francesca, geboren te Dendermonde op zes juni negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75,06.06 146-30, wonende te 9280 Denderbelle, Dries 25 alhier aangesteld.

De algemene vergadering beslist de tekst van artikel zestien der statuten in deze zin aan te passen.

3. vaststelling dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderd eenentwintigduizend tweehonderd en tien euro negenenzeventig cent (e 221.210,79) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31/12/2011 op 25 juni 2012.

4. vaststelling dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen afgerond tweehonderd zeventienduizend euro (e 217.000,00 ) bedraagt.

5, Vaststelling en kennisname van het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en de kapitaalsverhoging.

6. over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd zeventienduizend euro (217.000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

7.kennisname van het verslag van de zaakvoerder dedato achttien december tweeduizend en dertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~" _ I II II _ ~ ~ " ~ i; i i ~~ si eur ege

Luik @ - vervolg

en kapitaalsverhoging en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. 8. kennisname van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Conscius Bedrijfsrevisoren, te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouder, aanwezig, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben

genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 21 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, luiden letterlijk : "...4. Besluit

Ondergetekende, werd aangesteld door de zaakvoerder, de heer Raf Geudens op 13-11-2013 om krachtens artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan de heer Raf Geudens, voormeld, voor een waarde van 195.300,00 ¬ , bij de BVBA AQUACONCEPT, Schaarbeekstraat 34 te 9120 Beveren.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud van de beslissing tot dividenduitkering van 217.000,00 e in het kader van artikel 537 WIB92 en de kapitaalsverhoging ten beloop van het netto dividend van 195.300, 00 C ingevolge akte die zal worden verleden voor het ambt van Meester Vicky Duymelinck, notaris te Beveren, zoals voorzien volgens agenda op 23-12-2013:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden

van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 1.050 nieuwe aandelen van de BVBA AQUACONCEPT zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Raf Geudens zullen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoten van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. Sint-Niklaas, 21-12-2013

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA, vast

vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, zaakvoerder bedrijfsrevisor..."

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de

Veen-behouden aan het Belgisch Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgist.h Staatsblad -1)8/01/2014 - Annexes dr-Moniteur belge

Luik B - vervolg

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

9. om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB'92 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro (E 195.300,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op tweehonderd dertienduizend negenhonderd euro (E 213.900,00) met de uitgifte van duizend vijftig (1.050) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen zonder nominale waarde, waarbij de bestaande aandelen en de nieuwe aandelen samen duizend honderd vijftig aandelen vormen die elk één/duizend honderd vijftigste van het kapitaal zullen vertegenwoordigen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op

het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB'92.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

10. Is vervolgens tussengekomen,

- de heer Raf Geudens, aanwezig of vertegenwoordigd,

die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de

statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en

opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer Raf Geudens, voornoemd, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro (E 195.300,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de heer Raf Geudens, voornoemd, die aanvaardt, duizend vijftig (1.050) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend. De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB'92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

11. de algemene vergaderin gstelt vast en verzoekt mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro (E 195.300,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

tweehonderd dertienduizend negenhonderd euro (E 213.900,00),

vertegenwoordigd door duizend honderd vijftig aandelen (1.150) zonder nominale waarde.

12. om de artikelen vijf en zestien van de statuten aan te passen aan de

genomen beslissingen.

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt :

Artikel vijf

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd dertienduizend

negenhonderd euro (E 213.900,00) verdeeld in duizend honderd vijftig

(1.150) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/duizend honderd

vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zestien:

Voor-

,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" "

I " I ' " " I 11" :" of 1 il 'u s se

Luik B - vervolg

Wanneer, wegens overlijden of om een ot andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Deze bijeenroeping is niet vereist indien de algemene vergadering reeds vooraf een plaatsvervangend zaakvoerder heeft benoemd.

Wordt aangesteld als plaatsvervangend zaakvoerder, mevrouw Ravijts Rosa Francesca, geboren te Dendermonde op zes juni negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.06.06 146-30, wonende te 9280 Denderbelle, Dries 25.

13.. om aan ondergetekende notaris alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te eggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

14.om alle machten te verlenen aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 173, 10 W, Reg.

De notaris,

Voorbehouden aan het BétgiS~ cri Staatsblad

29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 26.06.2012 12211-0207-014
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0007-014
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 06.07.2010 10270-0185-015
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 31.08.2008 08723-0247-012
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 31.08.2007 07667-0208-016

Coordonnées
AQUACONCEPT

Adresse
SCHAARBEEKSTRAAT 34 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande