AQUAPPHIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUAPPHIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.053.794

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.07.2014 14278-0223-015
25/02/2014
ÿþi II

r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deakte

GRIFFIg RECHTBANK

VAN KOOPHANL A_

Mod Word 71.7

14 FEB. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0846.053.794

Benaming

(voluit) : Aquapphia

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoog-Kallostraat 40 9120 Kalio

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslagname en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering, op 31 januari 2014 gehouden op de zetel van de vennootschap, heeft het ontslag aanvaard van de heer Arrie De Maeijer ais zaakvoerder van de vennootschap. Zijn machtiging eindigt onmiddellijk na het sluiten van huidige vergadering. Op de eerstvolgende jaarvergadering zal ontheffing warden verleend aan de heer Arrie De Maeijer.

De bijzondere algemene vergadering, op 31 januari 2014 gehouden op de zetel van de vennootschap, heeft tevens besloten om mevrouw Apphia Rajay Taylor met ingang van 1 februari 2014 te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap. De machtiging van mevrouw A,Taylor is van onbepaalde duur en onbezoldigd tenzij de algemene vergadering der vennoten hierover anders zou beslissen

Steven De Maeijer,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ir 1111 111111 1111

X1210]939*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

tt

DENDER

81

Ondernemingsnr : 0846.053.794

Benaming

(voluit) : Aquapphia biba

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoog-Kallostraat 40, 9 À lo kedlo

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 22 mei 2012 op de zetel van de vennootschap heeft de heer Arrie De Maeijer benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur. Zijn machtiging vangt aan op 22 mei 2012 en is onbezoldigd,

Steven De Maeijer, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302834*

Neergelegd

21-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846053794

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Aquapphia

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Hoog-Kallostraat(KAL) 40

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf, welke eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden op het registratiekantoor te Beveren-Waas,

BLIJKT DAT:

1. Vennoot:

De heer DE MAEIJER Steven Hilaire Valentine, geboren te Beveren op zeventien december negentienhonderdzeventig, van Nederlandse nationaliteit, rijksregister nummer 70.12.17-279.86, paspoortnummer NND8K03H1, ongehuwd, wonende te 9120 Beveren (Kallo), Hoog-Kallostraat 40.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  AQUAPPHIA ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren (Kallo), Hoog-Kallostraat 40;

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden eenentwintig mei tweeduizend en twaalf;

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in commissie, als tussenpersoon, in onderaanneming of als vertegenwoordiger:

1. Het verlenen van diensten in verband met lichamelijk welzijn zoals zwembaden, sauna s, solariums, massage;

2. Uitbating van een aan de inrichting verbonden verbruikssalon voor verkoop van wafels, roomijs, suikergoed, koffie en frisdrank;

3. Uitbating van een aan de inrichting verbonden drankgelegenheid,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

taverne;

4. Geven van fitnesslessen en uitbating van fitnesscentra;

5. Verhuring van zalen;

6. Inrichten van lezingen, concerten en dergelijke;

7. Aankoop, verbouwing en doorverkoop van onroerende goederen;

8. Het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

9. De vennootschap kan alle roerende en onroerende handelingen verrichten die van aard zijn haar onderneming op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uit te breiden of te begunstigen. Zij kan tevens alle roerende en onroerende goederen verwerven in volle of blote eigendom of in vruchtgebruik, beheren en verkopen, zelfs indien deze handelingen geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het uitoefenen van haar activiteiten.

10. Het beheren van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en het in stand houden van dit patrimonium vooral door daden van beheer.

11. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen door derden, zich borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek te geven, inclusief de eigen praktijk.

12. De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmachthouder, lasthebber of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

13. De vennootschap kan op om het even welke wijze belangen verwerven in, samenwerken met of fusioneren met iedere vennootschap, vereniging of onderneming voor zover deze een identiek, gelijkaardig of verwant doel beoogt.

14. Algemene zakelijke dienstverlening.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet worden verstaan in de meest uitgebreide zin.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. de heer DE MAEIJER Steven, voornoemd, voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en is elk aan¬deel vol¬stort voor minstens één/vijfde en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor eenhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer BE22 7350 3060 9447.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op zesentwintig april tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur - Benoemingen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, die alhier uitdrukkelijk aanvaardt:

De heer DE MAEIJER Steven Hilaire Valentine, geboren te Beveren op zeventien december negentienhonderdzeventig, van Nederlandse nationaliteit, rijksregister nummer 70.12.17-279.86, ongehuwd, wonende te 9120 Beveren (Kallo), Hoog-Kallostraat 40.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

9. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan de heer Alfred Bakkers, erkend boekhouder-fiscalist , wonende te 9120 Melsele, Vossenstraat 24 en mevrouw Sandy Bakkers, boekhoudster, wonende te 9140 Temse, Walbogaard 8, met macht om alleen op te treden en in de plaats te stellen, om:

- alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket;

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen , vertegenwoordiging tegenover de administratie van de B.T.W., de Directe Belastingen en het Sociaal Verzekeringsfonds;

- te dien einde alle verklaringen te doen en alle documenten te ondertekenen.

10.Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien. 11.Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en veertien.

12.Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: uittreksel akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AQUAPPHIA

Adresse
HOOG-KALLOSTRAAT(KAL) 40 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande