AQUILLA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUILLA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.955.708

Publication

30/11/2012
ÿþ~ Mod Word 11.1

Y---,;_e:,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 11111 Il 111111111 HI

*12194294*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

21 NOV. 2012

RECHT§effrig VAN

KOOPHANDEL TE rui

Ondernemingsnr : 5oo. q55: -î

Benaming (voluit) : AQUILLA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kort Eindeken 13 - 9920 Lovendegem

" Onderwerp(en) akte : Oprichting  statuten  benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Boeykens, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, op 19 november 2012, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel vóár registratie, dat:

1) De heer BRAL Guy Marin Albert, geboren te Zomergem op 26 november 1962, ongehuwd, wonende te 8301 Knokke-Heist, Jozef Dhoorelaan 132/0031, en

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENDEAVOR", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Jozef Dhoorelaan 132131, BTW BE 0459.228.979 RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer BRAL Guy, voornoemd sub 1),

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben waarvan de statuten onder meer volgende beschikkingen bevatten:

Rechtsvorm, naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij draagt de naam «AQUILLA». Zetel: 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 13.

Doel: De vennootschap heeft tot doel

Het beheer en de exploitatie van restaurants volgens de methode "McDonalds";

Het beheer en de uitbating van een algemene voedingszaak;

Het bereiden en de verkoop van al dan niet bereide, koude of warme gerechten, dranken en maaltijden

alsmede alle producten die hiermede verband houden;

Het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met al het voorgaande verband

houden.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

deelneming met derden.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving of op enige andere wijze belangen

nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig doel als het hare.

De vennootschap mag zich ook toeleggen cp alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende

en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even

welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant

doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen,

hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬

254.000,00) en is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door 25.400 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1125.4005ta van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer BRAL Guy, voornoemd sub 1), ten belope van 12.446 aandelen;

- door "ENDEAVOR", voornoemd sub 2), ten belope van 12.954 aandelen.

Totaal: 25.400 aandelen,

Elk van de aandelen waarop door hen werd ingeschreven, werd volgestort, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, afgeleverd door KBC Bank Evergem, Dorpsplein 9, op 19 november 2012, welk attest door notaris Marc Boeykens in zijn dossier wordt, bewaard, waarbij vastgesteld werd dat het bedrag van ¬ 254.000,00 op een bijzondere rekening ten name van de onderhavige vennootschap gedeponeerd werd.

Bestuur, omvang van bevoegdheid, wiize van uitoefening en controle: De vennootschap wordt bestuurd. door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder : de heer Guy Bral, voornoemd.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vergoeding van de zaakvoerders wordt bepaald door een algemene vergadering.

Alle door de zaakvoerders genoten voordelen dienen te worden terugbetaald aan de vennootschap, en wel onmiddellijk van zodra ze zich voordoen of worden vastgesteld.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste woensdag van de maand mei om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de tweede daarop volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering: Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of bij e-mail, inzoverre de volmachtgever in het bezit is van een elektronische handtekening, volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Zolang de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt zullen de vennoten echter persoonlijk dienen aanwezig te zijn en zich niet kunnen laten vertegenwoordigen door de andere vennoot op de algemene vergadering.

In geval zij niet kunnen persoonlijk aanwezig zijn, kan er wel beroep gedaan worden op de procedure van de schriftelijke besluitvorming.

Stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling na vereffeninct; Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

ti

A

t

a º%

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars

onder de vennoten de gelden of waarden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot reeds bezit.

Slot- en overgangsbepalingen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 19 november 2012 en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---------------------------

(getekend) notaris Marc Boeykens

Tegeliik hiermee neergelegd: expeditie akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudén aan het Belgisch Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.05.2015, NGL 30.08.2015 15571-0414-015

Coordonnées
AQUILLA

Adresse
KORT EINDEKEN 13 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande