AR SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AR SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.801.726

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 13.05.2014 14119-0517-009
15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 13.05.2013 13115-0330-010
24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 23.05.2012 12121-0485-009
23/11/2011
ÿþ mod2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iMnu~uiuu~~~~~Mun~

" iii~sase

Ondernerningsnr . 0.820.801.726

NEERGELEGD

1 0 NOV. 2011

RECH1;43,K VAN

KOOPH

iet'E- GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : AR. SERVICES

VICES

(voluit)

Rechtsvorm : Vennootschao onder Firma

Zetel : Jules Van Biesbroeckstraat 55

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :Wijziging statuten - omvorming naar BVBA - uitbreiding maatschappelijk doel - benoeming zaakvoerders

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "AR SERVICES", met zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Jules Van Biesbroeckstraat 55, opgemaakt voor notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 4 november 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met veertienduizend zeshonderd euro (¬ 14.600,00) om het te brengen van vierduizend euro (¬

" 4.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de verhoging van het maatschappelijk vermogen met veertienduizend zeshonderd euro (¬ 14.600,00) om het te brengen van vierduizend euro (¬ 4.000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves in kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt de werkende notaris te akteren dat de kapitaalsverhoging ' daadwerkelijk is verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd gebracht. De vergadering beslist bijgevolg artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in vierhonderd aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel één/vierhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigend."

DERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat unaniem de voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerders/beherende vennoten met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans. Alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden in die zin dat het doel van de vennootschap thans ook omvat: "7. Onderzoek, ontwikkeling en innovaties met betrekking tot de teelt en productie van voedingsstoffen en gewassen, waaronder paddenstoelen, champignons en andere gewassen; 8. De productie en teelt van grondstoffen, producten en gewassen voor de voeding; 9. De aan- en verkoop, import en export van dranken en voedingsmiddelen, alsook van grondstoffen voor de voedingsproductie in het algemeen en de chocoladeproductie in het bijzonder;".

en dit toe te voegen als nieuwe punten 7, 8 en 9 in artikel vijf en de huidige nummers 7 tot en

met 13 te hernummeren naar nummers 10 tot en met 16.

VIERDE BESLISSING

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het ' verslag door de extern accountant over de staat waarop het aktief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2,1

maanden voordien; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide

verslagen.

De besluiten van het verslag van de extern accountant, de Heer Alain De Kezel, voornoemd, in

datum van vijfentwintig oktober tweeduizend en elf, luiden als volgt:

"7. BESLUITEN

Ondergetekende, Alain De Kezel, Accountant, vennoot van B.V.B.A. Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke, kantoor houdend te 9070 Destelbergen, Admiraalstraat 135, werd aangesteld door de zaakvoerders van AR SERVICES, vennootschap onder firma, met zetel te 9050 Gent, Jules Van Biesbroeckstraat 55, om verslag uit te brengen over de staat van actief en passief per 31 augustus 2011 in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

De staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 augustus 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2011 zoals door het bestuursorgaan opgesteld, heeft plaatsgevonden. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto actief volgens deze staat van 31 augustus 2011 bedraagt 11.379,14 Euro en is lager dan het bedrag van het maatschappelijk kapitaal na de omzetting.

Destelbergen, 25 oktober 2011

Alain De Kezel

Accountant"

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerders en de extern accountant zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd behoudens hetgeen hiervoor werd beslist.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0820.801.726. waaronder de vennootschap onder firma is ingeschreven in het rechtsgebied te Gent.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend en elf, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerders.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de beide zaakvoerders/beherende vennoten van de vennootschap onder firma, en verleent décharge voor de uitgevoerde zaakvoerdersmandaten.

ZESDE BESLISSING  GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast:

STATUTEN

Artikel één  Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "AR Services".

Artikel twee  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent (Gentbrugge), Jules Van Biesbroeckstraat 55.

De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder

De vennootschap mag onder elke vorm, zowel in België als in het buitenland, administratieve of exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren oprichten.

Artikel drie  Doei.

De vennootschap heeft als doel:

1. Studiebureau voor het verstrekken van advies aan ondernemingen in alle technische,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mail 2

ecologische en commerciële aangelegenheden in de specialiteiten staalindustrie, metallurgie, bouw-, voedings- en verpakkingsindustrie.

2. Geven van wetenschappelijke en technische opleidingen, voordrachten, lezingen en alle vormen van doceren aan technische schoten en hogescholen en diverse technische en private organisaties en groeperingen in bovengenoemde specialiteiten.

3. Ondersteuning in en uitvoeren van technische tekeningen in bovengenoemde specialiteiten.

4. Maken van folders, (animatie)films, 3D-voorstellingen en andere vormen van publicitair materiaal.

5. Het ontwikkelen, produceren en verkopen van panelen en installaties voor de bouw van verticale tuinen. De design en inrichting van verticale tuinen en toepassingen van hangende tuinen.

6. Het produceren en verkopen van voedingswaren op basis van chocolade.

7. Onderzoek, ontwikkeling en innovaties met betrekking tot de teelt en productie van voedingsstoffen en gewassen, waaronder paddenstoelen, champignons en andere gewassen;

8. De productie en teelt van grondstoffen, producten en gewassen voor de voeding;

9. De aan- en verkoop, import en export van dranken en voedingsmiddelen, alsook van grondstoffen voor de voedingsproductie in het algemeen en de chocoladeproductie in het bijzonder;

10.1-let ontwikkelen van apparatuur en hulpmiddelen voor de chocolade-industrie.

11.1-let oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

12.Het nemen van belangen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen en dit door inbreng, fusie of inschrijving.

13. Het optreden als gevolmachtigde van derden.

14. Het verlenen van borgstellingen in het voordeel van derden.

15.Het toestaan van leningen, kredietopeningen en kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarfuncties niet inbegrepen).

16.Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Artikel vier Duur.

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur.

Artikel vijf  Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/vierhonderdste (1/400°) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Artikel zes - Aandelen op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden. De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel zeven  Ondeelbaarheid.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

In geval van vruchtgebruik worden de effecten ingeschreven op naam van de vruchtgebruiker voor het vruchtgebruik en op naam van de blote eigenaar voor de blote eigendom. Bij gebrek aan overeenkomst tussen beiden om zich te laten vertegenwoordigen door één enkele persoon, zal de vruchtgebruiker vertegenwoordiging doen.

Artikel acht  Overdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mal 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De aandelen van een vennoot, mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drievierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een mede-vennoot;

2) aan de echtgeno(o)t(e) van een vennoot;

3) aan de bloedverwanten in de rechte lijn van een vennoot.

Indien echter op het ogenblik van de overdracht onder levenden of overgang bij overlijden er

" slechts twee vennoten zijn, dan zal deze overdracht of overgang in ieder geval slechts mogelijk zijn mits

het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

"

De overdrager aan wie de overdracht onder levenden geweigerd wordt of de erfgenaam of

legataris die als vennoot niet aanvaard wordt, heeft recht op de waarde van de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld wordt of welke overgegaan zijn ingevolge overlijden.

Voor het overige wordt verwezen naar de artikelen 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel negen  Zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, bezoldigd of onbezoldigd, benoemd voor beperkte of onbeperkte duur, al dan niet statutair benoemd, met de mogelijkheid om een deel der machten te delegeren binnen de wettelijke beperkingen.

Artikel tien  Bevoegdheid.

"

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering

van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. "

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de BVBA AR Services".

Artikel elf  Vergoeding.

Het bedrag van de eventuele bezoldigingen van de zaakvoerder wordt vastgesteld door de " algemene vergadering en is te boeken bij de algemene kosten.

Behoudens dergelijke vaststelling, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

Artikel twaalf - Tegenstrijdig belang.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van ' zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel dertien - Algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de tweede zaterdag van de maand mel om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om negen uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van

" het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Artikel veertien - Processen-verbaal.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die aanwezig zijn. Afschriften daarvan worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

Artikel vijftien - Boekjaar - Jaarrekening - Verslag.

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één Januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid indien de wet dit vereist. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

Zolang de vennootschap voldoet aan de voorwaarden van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn de artikelen 95 en 96 van zelfde wetboek betreffende het "jaarverslag" ingevolge artikel 94 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

Artikel zestien - Winstverdeling  Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel zeventien.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel achttien.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerders voor onbepaalde tijd: (1) De Heer Roland Van Haudenhuyse en (2) Mevrouw Agnes Anteunis, beiden voornoemd, die alhier verklaren dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande. De zaakvoerders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: de expeditie van de akte dd. 04/11/2001 omvattende de gewijzigde statuten, de gecoördineerde tekst der statuten, bijzonder verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Getekend: Dirk Delbaere, notaris te Gent (Ledeberg)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AR SERVICES

Adresse
JULES VAN BIESBROECKSTRAAT 55 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande