ARAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.177.630

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.07.2014, NGL 28.08.2014 14562-0450-010
12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 30.08.2013 13573-0577-009
27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 17.05.2013 13125-0215-009
14/03/2011
ÿþ ti+od 2.0

LL111-C In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



vc GRIFFIE RFCYI.DEI- VAN KOO.

behc

aar Bel! Staa



IIIW

NVIIIIINIVIIWVII

" 11039714"

111 0 ?. C3. 2011









D E N D Eóví`Yfile n '^NG`E



Ondernemingsnr : $34 ) 6.3o

Benaming

(voluit) : ARAD

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Landbouwstraat 11 te 9220 Hamme

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vijfentwintig februari tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

De heer AKKUS Ramazan, geboren te Bolvadin op zes oktober negentienhonderd tweeëntachtig,

wonende te 9220 Hamme, Landbouwstraat 11.

2. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARAD";

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9220 Hamme, Landbouwstraat 11. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

Invoer en uitvoer in ruime zin: handelsbemiddeling, import en export van en groot- en kleinhandel in

loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik verwarmingsinstallaties, voedings- en genotmiddelen, zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan, vlees- en vleeswaren, groenten en fruit, brood- en banketbakkerswerk en suikerwerk, tabaksproducten, alcoholische en andere dranken, grote verscheidenheid van goederen waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen, zoals kleding, meubelen, apparaten, ijzerwaren, cosmetica, sieraden, speelgoed enzovoort. Overgordijnen, glasgordijnen en overige huishoudartikelen van textiel. Artikelen van hout, kurk of vlechtwerk. De groot- en kleinhandel in meubels. Inbouwkeukens. Matrassen, bedveringen en overige matrassendragers. Artikelen voor verlichting en woninginrichting. Verlichtings- en elektriciteitsartikelen. Niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk. Overgordijnen, glasgordijnen en overige huishoudartikelen van textiel, textiel, schoeisel, lederwaren en reisartikelen. Elektrische huishoudapparaten. Ijzerwaren, verf en bouwmaterialen, wand- en vloerbekleding. Tapijten en vloermatten, vloerbekleding van kunststof, rubber, kurk, enzovoort, behang, tweedehands-goederen en antiquiteiten in winkels; antiek, oude kunstvoorwerpen; overige tweedehandsgoederen zoals tweedehandsboeken, meubels, afbraakmateriaal, kleding, rariteiten (brocante), de groot- en kleinhandel in geschenkartikelen enzovoort.

Vervaardiging op industriële schaal van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk (inclusief diepvriesproducten) hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de kleinhandel, horecabedrijven, gemeenschappen, enzovoort; vervaardiging van bakkerij producten in de vorm van deeg; artisanale brood- en banketbakkerijen; vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers; vervaardiging van suikerwerk.

Restaurants van het traditionele type, de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen enzovoort, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel, café-restaurants (tavernen), fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke, danscafé, eetcafé. Koerierdiensten; verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen, er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer.

De verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken; de meubelbewaarplaatsen, de levering van meubels en huishoudapparaten, goederenvervoer over de weg; goederenvervoer langs de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer van tankwagens, autovervoer en passagiersvervoer.

Industriële reiniging: het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enzovoort; het lappen van ramen; het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventillatiekanalen en uitlaatsystemen; het desinfecterenen het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen enzovoort; het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen enzovoort, inclusief olietankers, onderhoud van spoorwegen en bedden.

Verpakkingsbedrijven: verpakken (ook automatisch) van diverse goederen en waren voor rekening van derden: vullen van spuitbussen: vullen van flessen en blikjes met vloeistoffen (inclusief dranken); verpakken van voedingsmiddelen (inclusief vacuüm); verpakken van vaste stoffen; het etiketteren, zegelen en stempelen; het inpakken van pakjes en geschenken.

Productie en verwerking van vlees, slachten van dieren, productie van vers vlees, als hele dieren of in delen. Groenteteelt, bloementeelt, boomkwekerijen, fruitteelt.

Dakbedekking en bouwen van daken en dakconstructies, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het aanbrengen van pleister- en stuka-doorwerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond)aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enzovoort, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

De vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen enzovoort.

Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen vankabels en kanalisaties, aanleggen van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen; de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen; de aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoort; de aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie; de aanleg van telecommunicatie en  netten; bestrating, legging van dal en dergelijke, legging van opritten, alle soorten wegenwerken, asfalteren enzovoort. Algemeen bouwwerken, bouwnijverheid, slopen van gebouwen. Het bouwrijp maken van terreinen, grondverzet, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen, het grondverzet; het graven, ophogen egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven. Algemene bouwkundige en civieltechnische werken. Bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur". Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen enzovoort, de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", het optrekken van ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport..., onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief helen.

Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk, onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoort, onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoort. Zandstralen.

Bouwinstallatie, elektrische installatie,ondememing voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal. Isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: themnisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen. Loodgieterswerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

Overig loodgieterswerk, de installatie van stores en zonneschermen, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten. Schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzovoort in hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enzovoort, in hout of kunststof. Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Plaatsen van behang. Schilderen, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enzovoort. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g.

Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel,onderneming voor het aanbrengen van chape.

Bouw: algemeen bouw, tegels zetten, bezetten, metsen, volledig sanitair, vegen van schouw, bouwen van volledig dak.

Afbraak van gebouwen in ruime zin, maken en aansmeren van putten of andere beton.

Superettes. Groot- en kleinhandel in voedings- en genotmiddelen. Niet gespecialiseerde kleinhandel in winkels in overwegend voedings- en genotmiddelen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België of in het buitenland en voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen

van ieder honderd zesentachtig euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Ramazan AKKUS, voornoemd, die verklaart deze

opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om tien uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan bvba Trigoro, met zetel te

2140 Antwerpen (Borgerhout), Groenstraat 11, vertegenwoordigd door de heer Raymond Ferny, wonende te

2140 Antwerpen (Borgerhout), Groenstraat 11 om

-bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

-de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

e. Voor-

" jiehoshden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ I















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 31.07.2015 15398-0054-010

Coordonnées
ARAD

Adresse
LANDBOUWSTRAAT 11 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande