ARARAT

Société en commandite simple


Dénomination : ARARAT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.992.709

Publication

18/10/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

O 6 OKT. 2011

R I: C l-I' l' R 1~"~..V A V

KOOPHAtii)I4CI:VT

" ius1aao"

Ondernemingsnr : 0836 992 709

Beraarrabgl

(voluit) : ARARAT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dampoortstraat 82 - 9000 Gent

Onderwerp etIe : Ontslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD Maandag 1 augustus 2011 Aanwezigen

" Adriyan Ivanov

" Haghighat Merhnaz

" Cakan Huseyin

De vergadering, samengeroepen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, wordt om 18.00 uur geopend door Hahhighat Mehmaz voorzitter van het bureau die als secretaris en stemopnemer zichzelf aanduidt.

Bij naamafroeping werd de lijst van de aanwezigen gecontroleerd en regelmatig bevonden.

De voorzitter deelt mee dat alle vennoten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, zodat de oproepingsfaciliteiten niet moeten worden verantwoord.

De voorzitter geeft melding van de agenda van de vergadering te weten :

" Ontslag als zaakvoerder van Dhr Adriyan lvanov met ingang van heden 1 augustus 2011, zonder enige vorm van vergoeding.

De vennoten, die allen aanwezig zijn, stemmen met deze agenda in.

Bij goedkeuring van de voorgaande verklaringen door de vergadering, stelt deze laatste vast dat zij regelmatig is samengesteld en geldig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

De bijzondere algemene vergadering stemt eveneens ,met éénparigheid van stemmen, in met het ontslag als zaakvoerder van Dhr Adriyan Ivanov met ingang van heden 1 augustus 2011

Gezien de afhandeling van de agenda, en gezien het feit dat geen vennoot het woord vraagt, wordt de vergadering gesloten om 18u30.

Haghighat Mehmaz

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsbiac

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiii ii ii lilial a iu iuu

*11111729+

ie

NErÛ~t~u~e ~-+-m-in

-8 ]tiLl 2011

REC ' '\KVAN

KOOPN~ TE GENT

Ondernerningsnr ; 0$36992709

Benaming

(voluit) : ARARAT

Rechtsvoren : GEWONE COMMENDITAIRE VENOOTSCHAP

Zetel : Dampoortstraat 82,9000 GENT

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de buitengevone algemene vergadering van 06 Juli 2011 dewelke gehouden werd op de, maatschapplijke zetel.

Ondergetekende Haghighat Mehrnaz - zaakvoerder - bevestigt hiermee:

1. De benoeming als bijkomend zaakvoerder van mijnheer Adriyan lvanov, Heernislaan 31, 9000 GENT'

(570125-563-85) en dit vanaf heden 06 Juli 2011

Getekend Haghighat Mehrnaz zaakvoerder Adriyan Ivov zaakvoerdert



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge ~





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vol behot

aan

Belg Staat:

IIIW~VhVIVVI~N~~IVIINI~NY

" iioesas3

Ondernemingsnr : B îe

Benaming

(voluit) : ARARAT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dampoortstraat 82 (9000) Gent Belgie

Onderwerp akte : OPRICHTING

Benaming: ARARAT

Maatschappelijke zetel: Dampoortstraat 8219000 GENT

Heden (10 Juni 2010) zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm

van een gewone commanditaire vennootschap:

ALS ZAAKVOERDER:

Mv.Haghighat Mehrnaz , geboren te Iran op 28 april 1972 van (ranse nationaliteit, wonende te 9000 GENT, A. D. Holleinhof 39.

ALS STILLE VENNOT:

de heer Cakan Huseyin, geboren te Turkije op 02 februari 1964 van Turkse nationaliteit, wonende te Nedertand,Robertstr.46 4571 AV Axel. verblijf te 9000 GENT, A. D. Holleinhof 39.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "ARARAT', met

maatschappelijke zetel te Dampoortstraat 82 (9000) Gent België en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op Duizend Euro (1.000 ¬ ), vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde;

De zaakvoerder Haghighat Mehrnaz doet een inbreng van ¬ 500 - door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 50 aandelen zonder nomiale waarde krijgt. de zaakvoerder is onbeperkt

en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De Stille vennoot Cakan Huseyin doet een inbreng van ¬ 500,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 50 aandeel(en) zonder nomiale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slects in tot het bedrag dat hij heeft

ingebracht.

:STATUTEN

TITEL 1.VORM-NAAM-ZETEL-DUUR-DOEL

Artikel 1 Rechtsvorm-Naam

De vennootschap heeft de vorm van< Gevone Commanditaire Vennootschap> onder de naam< ARARAT>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

deArtikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te « Dampoortstraat 82 (9000) Gent Belgie » en mag bij eenparigheid van beslissing der vennoten overgebracht worden naar een andere plaats in België. Elke verandering van zetel zal bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de datum van oprichting. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, ondercuratelestelling ,onbekwaamverklaring, of vereffening van een vennoot.

Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten. Bij staking van de stemmen, overweegt de stem van de beherende vennoot of vennoten.

Artkel 4 : DOEL

Niet opschortend, heeft de vennootschap ondermeer tot doel, in België en in het buitenland:

Het uitbaten van horecagelegenheden o.a. : caffés, restaurants, taveme's, dancings, hotels, verbruiksalon, bars, sankbars, pita-eethuizen en pizzeria's.

Verpakken van diverse goederen en waren voor rekening van derden. Akkerbouw en tuinbouwwerkzaamheden (landbouwwerken voor rekening van derden). Het snoeien van bomen en heggen (voor rekening van derden). Lassen en montage werk. De industriele reiniging. Het schilderen van binnen en buitenwerk van gebouwen en metalen constructiees. Verwerken van vlees en vlees waaren in de breedste zin van het woord.

Import export in de meest uitgebreide zin van het woord. Algemene bouwonderneming, uitvoer van werken in wegenbouw, verbouwen, bouwen, schilderwerken en decoratie, ramen, schilderen, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, metaalschijnwerk, schijnwerk, stukadoorswerk, overige bouwinstallatie, overig loodgieterwerk, installatie van verwarming, glazenwasserij, isolatiewerkzaamheden, Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties; Dakbedekking en bouw van dakconstructies; Aanleg van pijpleidingen, telecommucatieleidingen en hoogspanningsleidingen. algemene elektriciteit werken, renovatie en opkuis van opbouwen; Import export algemeen, consulten. Volledige binnenhuis inrichting dit alles in de meest ruimste zin van het woord. ook ; Alle nationale en internationale transportoperaties, besteldiensten, de verdeling van pakketjes, laden, lossen, slopen.de ondememing kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband staan met de sociale doelstellingen van de onderneming. Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

Artikel 5 : Verwezenlijking van het doel

Niet opschortend, kan de vennootschap ondermeer volgende acties ondernemen ter verwezenlijking van haar doel :

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemenof laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met hetvoorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele ofstatutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliëntter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden ineigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks ofonrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen vanderden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Verder mag de vennootschap alle roerende of onroerende, financiële, industriële en commerciële handel ingenstellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk, verband houden met hetdoel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie inschrijving of anderszins in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

TITTEL II KAPITAAL AANDELEN  VENNOTEN

Artikel 6: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op Duizend Euro (1.000,¬ )

Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde

Artikel 7 : Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen, waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het getal van zijn aandelen, degedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandelenbezit . De eigendom van het aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register, gedagtekend enondertekend door alle vennoten.

Artikel 8 : Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten : werkende en stille vennoten. Vennoten kunnen natuurlijke personen ofrechtspersonen zijn.

Een stille vennoot verbindt alleen zijn inbreng en houdt zich niet bezig met de werking van de vennootschap.

Een werkende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk door alle verbintenissen van de vennootschap, zowel dezeontstaan tijdens zijn/haar bestuur als voorheen , en dit tot zijn / haar ontslag als werkendvennoot. Dit ontslag wordt door de vennootschap onverwijld bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien een werkend vennoot overlijdt , ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, onder curatele gesteld of in vereffening gaat, moet hij worden opgevolgd door één enkele natuurlijke persoon of rechtspersoon.

Indien een stille vennoot wegvalt , wordt hij vervangen door de natuurlijke persoon of rechtspersoon die hijheeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten , benoemd onder de vennoten, endie hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijnin dividueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden , en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden voor activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De werkende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng .

TITEL III BESTUUR

Artikel 9 : Bezoldigingen

Het mandaat van de werkende vennoten is onbezoldigd, dat van de stille vennoot is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Artikel 10 : Zaakvoeder(s)

Mits eenparige toestemming van alle vennoten kan een niet vennoot als zaakvoerder aangesteld worden.

De vennootschap wordt bestuurd een of meerdere zaakvoeders, te benoemen door de algemene vergadering die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er meerdere zaakvoerders dan beslissen zij collegiaal. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op iaen buiten rechte.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde duur.

De vergoeding van de zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 11 : Bevoegdheid van de zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 12 : Controle  Commissaris

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Er wordt derhalve geen commissaris benoemd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

TITEL IV ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13 : Algemene vergadering  Bijeenroeping  Bevoegdheid

De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de tweede zaterdag van de maand Januari, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering van de vennoten omvat alle vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer een der vennoten hier om verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren.

Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van schriftelijke volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan het persoonlijk of het gemeenschappelijk vermogen.

Artikel 14 : Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op een stem

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn geschied, geschorst.

TITEL VI : INVENTARIS  JAARREKENINGEN  JAARVERSLAG  RESIJLTAATVERWERKING

Artikel 15 : Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap eindigt op 31 december

Artikel 16 : Resultaatverwerking

De jaarrekening en resultatenrekening worden voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die beslist over de goedkeuring evenals over de bestemming en verwerking van het "te bestemmen winst saldo" of het "te verwerken verliessaldo", doch steeds met in acht name van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudingrecht.

TITELVII : ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 17: Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechtelijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met gewone meerderheid. In geval van staking van stemmen overweegt de stem van de beherende vennoten.

De vennootschap blijft na ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene aan te duiden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het nettoprovenue van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten a rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

In gevat van faling, kennelijk onvermogen, burgerlijke of geestelijke onbekwaamheid of overlijden van een der vennoten, of een verklaring van één der vennoten dat hij de vennootschap wil verlaten, zal de vennootschap niet ontbonden worden of de ontbinding niet kunnen veroorzaakt worden, maar zal de vennootschap verder gezet warden tussen de andere vennoten en gebeurlijke afstandhouders of ovememers van de aandelen of erfgenamen van de overleden vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Overgangsbepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting tot 31 december 2012

2 Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand januari 2012.

3. Zaakvoerder

Als zaakvoerder wordt aangeduid voor onbepaalde duur:

Mv. Haghighat Mehmaz wonende te: A. D. Holleinhof 39 (9000) Gent Belgie. Hij heeft de meest uitgebreide

bevoegdheden om de vennnootschap te vertegenwoordigen.

Gedaan te Gent op 10/06/2011,

Getekend door:

DE ZAAKVOERDER: Mv. Haghighat Mehmaz

; STILLE VENNOOT : de heer Cakan Huseyin.

alhier vertegenwoordigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ARARAT

Adresse
DAMPOORTSTRAAT 82 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande