ARBECO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARBECO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 894.030.885

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 01.07.2013 13258-0362-033
08/03/2013
ÿþOndernemingsnr : 0894.030.885

Benaming

(voluit) : ARBECO

(verkort) ,

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TOEMAATTRAGEL 1 TE 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 14 februari 2013, ter registratie aangeboden, dat zijn bijeengekomen de aandeelhouders van de buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen:

I. De naamloze vennootschap "ARBECO", met zetel te 9000 Gent, Toemaattragel 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 894.030.885.

Il. De besloten vennootschap met beperkte aan-sprake-lijk-heid "ARBECO PLUS", met zetel te 9000 Gent, Toemaattragel 1, met ondernemingsnummer 0821.614.744.

Dat teneinde over te gaan tot tot de FUSIE waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aan-sprake-lijk-heil "ARBECO PLUS", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "ARBECO", die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aan-sprake-lijk-heid "ARBECO PLUS", overeenkomstig artikel 676 en verder van het Wetboek van Vennootschappen., de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten hebben genomen:

BESLUIT TOT FUSIE.

A.De algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed.

Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aan sprake-lijk-heid "ARBECO PLUS", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze ven-nootschap "ARBECO", die houdster is van aile aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aan-sprake-lijk-heid "ARBECO PLUS".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap "ARBECO".

B.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aan-sprake-tijk-heid "ARBECO PLUS" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "ARBECO", wordt bepaald op één januari tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen sinds de gemelde datum door besloten vennootschap met beperkte aan-sprake-lijk-heid "ARBECO PLUS" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "ARBECO", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C.Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennoot-schap met beperkte aan-sprake-lijk heid "ARBECO PLUS" vanaf heden op te bestaan.

MACHTIGING RAAD VAN BESTUUR OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering machtigt hierbij de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "ARBECO" de voornoemde beslissin-gen uit te voeren.

VOLMACHT OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de naamloze vennootschap "ARBECO" herroept hierbij alle voorgaande volmachten om de formaliteiten in verband met het ondernemingsloket te vervullen. Volmacht wordt hierbij vervolgens gegeven aan de heer CARDON Henk Hans, wonende te 9700 Oudenaarde, Doornikse Heerweg 32, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der di-recte en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze

Op oe dlz V31, , Recta flutr6ifalQrlttYEíldc 2rI

i7El'ne2H. 38r5"Lteiï van d8rde:n i. "" I.C}_lia"COr"IC£fl Verso Mal, ,?Il Jf r; ? 2fllf ~

i

IIA

Voor- behoude aan he Belgisc St.aatsbl"

II lullu13 iu039732*n ir m ii

'

vca Wa c "'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- I volmacht of lastgeving behelst aile verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

behouder aan bat Belgisch Staatsblad



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie

Op de laatste blz van i ui;, P vsirr5elderl Recto N,aa^r hCdder:idnetd van da instiumentsrerrde noiaris bet . :-+n ri~ nFrS,431; Wn

bevoegd ri; 0acht5ear,00n ten aanzien ;,an derden ta ,rrteg:" .," ,onic'iyen

Verso ytoarn en r, n?r~#" r incf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2013
ÿþ"e%

M°d PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie yan de akte



L tmL:.~t-iuc:6..~,t..1L)

2 0 LEC, 2012

1~EGHT~3,qIy~ VAN

KOOs~HAND~~r ~ GENT

\11111§31,eleià

Ondernemingsnr : 0894.030.885

Benaming (voluit) : ARBECO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TOEMAATTRAGEL 1, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Tekst

FUSIEVOORSTEL OPGESTELD TER GELEGENHEID VAN DE MET FUSIE, DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN DE BVBA ARBECO PLUS IN DE NV ARBECO.

Conform het artikel 719 van het wetboek vennootschappen, wordt hierbij een fusievoorstel gemaakt met het oog op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Arbeco PLUS door overneming van de activa en passiva in de Naamloze vennootschap Arbeco.

Deze fusie wordt uitgevoerd conform het artikel 676, 1° van het wetboek vennootschappen die als volgt luidt: "Tenzij anders bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld: de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;"

Onderhavig fusievoorstel zal door elk van de aan de fusie deelnemende vennootschappen ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd, en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten.

1, Rechtsvorm, naam, doel en zetel

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Arbeco

Naamloze Vennootschap

Toemaattragel 1

9000 Gent

BE 0894.030.885

"De vennootschap heeft tot doel:

- Aanneming, vervaardiging, transport, plaatsing en assembleren van aile materialen en elementen in beton of eender welk ander materiaal, bestemd tot het bouwen of verbouwen;

- Aanneming, vervaardigen, transport, plaatsing en assembleren van alle vlecht- en netwerk van betonijzer, of andere tot datzelfde doel dienende materialen, en samenhorigheden in de meest ruime zin;

- Aanneming, studie en ontwerpen, onderhoud en herstellingen van voormelde zaken;

- Aan- en verkoop, invoer en uitvoer alsmede commissiehandel in voormelde zaken;

- In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als algemene onderneming instaan voor het uitvoeren van openbare of private bouwkundige en civieltechnische werken alsook de bedrijvigheden te coördineren aangaande die werken van diverse onderaannemers in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan aile octrooien en licenties aanvragen, verwerven, exploiteren of verkopen en mag alle commerciële, industriële en financiële, met roerende en onroerende goederen verband houdende transacties ondernemen, indien deze direct of indirect betrekking hebben op haar doel, of van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks het maatschappelijk doel te verwezenlijken, te bevorderen of uit te breiden,

De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks bij wijze van inbreng, fusie of anderszins deelnemen in alle vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel hebben."

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbias

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ifecto ; Kàam. eriride-anighëicf van -áë rnsfrumenterenae notaris, heîzif van de perso(ofn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor-`behouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

LUC, - vervolg

DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Arbeco Plus

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Toemaattragel 1

9000 Gent

BE 0821.614.744

Moa ADF t vi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel:

- De studie, fabricage, verwerking, assemblage en plaatsing van alle materialen en elementen in beton of eender welk ander materiaal, bestemd voor het bouwen of verbouwen in de private en publieke sector, inclusief de daarmee gepaard gaande werken [n aanneming, zowel ln hoedanigheid van hoofdaannemer als onderaannemer,

- De plaatsing en assemblage van vlecht- en netwerkvan betonijzer of anders tot datzelfde doel dienende materialen; - Het onderhoud, de dienst na verkoop en de herstellingswerken van voormelde zaken.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappljen en kapitalisatieondernemingen en eventuele andere financiële Instellingen of beleggingsondernemingen die die wettelijk gereglementeerd zijn.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op aile manieren die zij het meest geschikt geacht. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,"

" 2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geachtworden te zijn verrichtvoor rekening van de overnemende vennootschap

01 januari 2013

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen. De overnemende vennootschap is enig aandeelhouder van de overgenomen vennootschap. Er worden" dus geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap uitgegeven.

4. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen N ihii

Opgesteld te Gent op 30 november 2012

"

Christophe Maes Paestum NV

Bestuurder vertegenwoordigd door

Jan De Nys

Bestuurder

Filip Van Hautegem Dirk Deroose

Bestuurder Bestuurder

24-è0Z~9t 7~

Op de laatste blz. van Wik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Willy Naessens

Bestuurder

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 27.06.2012 12227-0578-037
10/11/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*11170338*

lVEtF2GELEGD

2 8 OKT. 2011

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Bljhgen lsij het Relg'rsih- Staatsblad =1ü1rU2011 = Annéxes- iliï Moititeir b-elge

Ondernemingsnr : 0894.030.885

Benaming

(voluit) : ARBECO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 GENT, TOEMAATTRAGEL 1

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op twintig oktober tweeduizend en elf, dragende de melding: "Geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Deinze op 25 oktober 2011 . Boek 505 blad 32 vak 1. Ontvangen 25,00 E. Voor de ea. Inspecteur (gel.). Colombie Koen. Adj.-Financieel assistent." dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ARBECO", met zetel te 9000 Gent, Toemaattragel 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 894.030.885, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Na lezing van het verslag van de raad van bestuur, alsook van de lezing van het verslag opgemaakt door de BV CVBA GRANT THORNTON, LIPPENS & RABAEY, vertegenwoordigd door de heer Stefaan RABAEY, kantoor houdende te 9000 Gent, Lievekaai 21, bedrijfsrevisor en commissaris van de vennootschap, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste methode van waardering, van welke verslagen een exemplaar zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavige akte, beslist de vergadering over te gaan tot de kapitaalverhoging met EEN MILJOEN EURO (1.000.000,00 ¬ ) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van VIER MILJOEN EURO (4.000.000,00 ¬ ) op VIJF MILJOEN EURO (5.000.000,00 ¬ ) door de volgende inbreng:

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN:

Uit het verslag van de commissaris blijkt dat de ingebrachte goederen bestaan uit volgende goederen:

-een achtergestelde lening, die op haar beurt bestaat uit de volle eigendom van een zekere en vaststaande schuldvordering die de inbrenger, de naamloze vennootschap "WILLY NAESSENS INDUSTRIEBOUW", voornoemd op de vennootschap heeft met een nominale waarde van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (500.000,00 ¬ ).

-een achtergestelde lening, die op haar beurt bestaat uit de volle eigendom van een zekere en vaststaande schuldvordering die de inbrenger, de naamloze vennootschap "GINDAC", voormeld, op de vennootschap hebben met een nominale waarde van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (500.000,00 ¬ ).

TEGENPRESTATIE

Op basis van de hierboven vermelde inbrengen, bedraagt de netto-inbrengwaarde EEN MILJOEN EURO (1.000.000,00 ¬ ).

Als tegenprestatie voor deze inbrengwaarde zullen volgende nieuwe aandelen worden toegekend:

-aan de naamloze vennootschap "WILLY NAESSENS INDUSTRIEBOUW": zevenhonderd vijftig (750) aandelen (klasse B);

-aan de naamloze vennootschap "GINDAC": zevenhonderd vijftig (750) aandelen (klasse A);

De duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de aandelen voor de inbreng, zonder aanduiding van nominale waarde.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande, en zullen in de winst delen vanaf hun inschrijving. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT:

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de inbrengers op zicht van de door de wet vereiste voorgelegde stukken.

De naamloze vennootschap "Willy Naessens Industriebouw' en de naamloze vennootschap "Gindac" verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met de voornoemde inbrengen en het ontvangen in ruil van het voorschreven aantal aandelen.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

De commissaris de BV CVBA GRANT THORNTON, LIPPENS & RABAEY, vertegenwoordigd door de heer Stefaan RABAEY, kantoor houdende te 9000 Gent, Lievekaai 21, heeft bij toepassing van artikel 602 Wetboek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

van Vennootschappen verslag uitgebracht bij de geplande inbreng in natura over de aangenomen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding de dato 18 oktober 2011.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Arbeco NV, bestaat uit 1.000.000 EUR, omvattende de inbreng in natura van een achtergestelde lening ten bedrage van 500.000 EUR ten opzichte van de NV Gindac en van een achtergestelde lening ten bedrage van 500.000 EUR Euro ten opzichte van de NV Willy Naessens Industriebouw.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen

de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.500 aandelen van de vennootschap Arbeco NV, zonder

vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 18 oktober 2011

(getekend)

Grant Thornton, Lippens & Rabaey BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Stefaan Rabaey

Bedrijfsrevisor - Vennoot"

VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap omtrent de

inbreng in natura, de dato 19 oktober 2011, hier voorgebracht.

Na de voorgenomen verrichtingen wordt het kapitaal van de vennootschap gebracht op vijf miljoen euro

(5.000.000,00 E), vertegenwoordigd door zevenduizend vijfhonderd en één aandelen, zonder aanduiding van

nominale waarde en onderverdeeld in twee categorieën aandelen, te weten Klasse A en Klasse B.

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de hiervoor besloten

kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

2.1. De vergadering beslist over te gaan tot de verhoging van het kapitaal met een bedrag van

vijfhonderdduizend euro (500.000,00 E) om het te brengen van vijf miljoen euro (5.000.000,00 E) op vijf miljoen

vijfhonderdduizend euro (5.500.000,00 E) door inbreng in specieën.

2.2. De vergadering stelt vast dat als volgt werd ingeschreven op de kapitaalverhoging:

-Door de naamloze vennootschap "Willy Naessens Industriebouw': op een bedrag van tweehonderd

vijftigduizend euro (250.000,00 ¬ );

-Door de naamloze vennootschap "Gindac": op een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro

(250.000,00 ¬ );

TEGENPRESTATIE

Op basis van de hierboven vermelde inbrengen, bedraagt de netto-inbrengwaarde

VIJFHONDERDDUIZEND EURO (500.000,00 ¬ ).

Als tegenprestatie voor deze inbrengwaarde zullen volgende nieuwe aandelen worden toegekend:

-aan de naamloze vennootschap "WILLY NAESSENS INDUSTRIEBOUW°: driehonderd vijfenzeventig (375)

aandelen (klasse B);

-aan de naamloze vennootschap "GINDAC": driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen (klasse A);

De zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de aandelen

voor de inbreng, zonder aanduiding van nominale waarde.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande, en in de winst zullen

delen vanaf hun inschrijving. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van

de vennootschap.

Derhalve verklaart de vergadering dat aldus op de kapitaalverhoging werd ingetekend en dat deze werden

afbetaald voor de totaliteit, door een storting in geld van vijfhonderdduizend euro, die is gebeurd op een

bijzondere geblokkeerde rekening bij BNP Paribas Fortis, agentschap Gent (Kouter), zoals dit blijkt uit het attest

van deponering van de betrokken bank met datum van negentien oktober tweeduizend en elf.

2.3. Vervolgens stelt de vergadering vast en verzoekt zij de ondergetekende notaris te notuleren dat de

hiervoor besloten kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

DERDE BESLISSING

Vervolgens beslist de vergadering over te gaan tot de aanpassing van artikel vijf van de statuten om deze in

overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, als volgt:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het B'elgiseil Staatsblact -10>11/2011- Aníiëxes 71ü 1Glinnitëiir lielge

De tekst van artikel vijf, wordt vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vijf: maatschappelijk kapitaal"

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJF MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (5.500.000,00 ¬ ), verdeeld in achtduizend tweehonderd eenenvijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en onderverdeeld in twee categorieën aandelen, te weten Klasse A en Klasse B."

"Tot de aandelen van Klasse A behoren de oorspronkelijke bij de oprichting gecreëerde drieduizend aandelen, zijnde de aandelen genummerd 1 t.e.m. 3.000 en de aandelen genummerd 6.002 t.e.m. 7.126."

"Tot de aandelen van Klasse B behoren de naar aanleiding van de kapitaalverhoging van achttien juni tweeduizend en negen gecreëerde drieduizend en één aandelen, zijnde de aandelen genummerd 3.001 t.e.m. 6.001 en de aandelen genummerd 7.127 t.e.m. 8.251.°

"Bij de oprichting bedroeg het kapitaal DRIE MILJOEN EURO (3.000.000,00 ¬ ), verdeeld in drieduizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

"De buitengewone algemene vergadering van achttien juni tweeduizend en negen heeft het kapitaal verhoogd, door inbreng in geld, met een bedrag van EEN MILJOEN EURO (1.000.000,00 ¬ ) om het te brengen van drie miljoen euro (3.000.000,00 ¬ ) op VIER MILJOEN EURO (4.000.000,00 ¬ ) door het creëren van drieduizend en één (3001) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en zonder agio, tegen inbreng in geld van driehonderd drieëndertig euro tweeëntwintig cent (333,22 ¬ ) per aandeel, of zeshonderd zesenzestig euro achtenzeventig cent (666,78 ¬ ) beneden de fractiewaarde, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande, tenzij anders gespecifieerd in de statuten, en in de winst zullen delen vanaf hun inschrijving. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

"Tegelijk werden de aandelen onderverdeeld in de twee voornoemde categorieën aandelen van Klasse A en Klasse B."

"De buitengewone algemene vergadering van twintig oktober tweeduizend en elf heeft het kapitaal verhoogd, door inbreng in natura, met een bedrag van EEN MILJOEN EURO (1.000.000,00 ¬ ) en door inbreng in geld, met een bedrag van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (500.000,00 ¬ ) om het te brengen van VIER MILJOEN EURO (4.000.000,00 ¬ ) op VIJF MILJOEN VIJFHONDERD DUIZEND EURO (5.500.000,00 ¬ ) door het creëren van tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) nieuwe aandelen (duizend honderd vijfentwintig (1.125) aandelen van Klasse A en duizend honderd vijfentwintig (1.125) aandelen van Klasse B), zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande, tenzij anders gespecifieerd in de statuten, en in de winst zullen delen vanaf hun inschrijving. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen. Alle voorgaande beslissingen en wijzigingen aan de statuten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, ijzonder verslag van de raad van bestuur en verslag van de commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 15.06.2011 11171-0173-036
24/05/2011
ÿþL

Mod 2,0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ii II iiiriii~ iwir Minli

8130]]921"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.030.885

Benaming

(voluit) : ARBECO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent - Toemaattragel 1

Onderwerp akte : ontslag gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 14 februari 2011 blijkt dat de heer Christophe Maes aan de raad van bestuur heeft laten weten dat hij zijn mandaat van gedelegeerd bestuurder beëindigt met onmiddellijke ingang.

getekend De heer Filip Van Hautegem,

De heer Christophe Maes, Klasse B bestuurder

Klasse A bestuurder

Vol behoi f

aan

Belg Staat:

NEERGELEGD

1 2 -05- 2011

RE K VAN

KOOPleetN9n TE GENT

03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 31.05.2010 10139-0128-037
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 03.07.2009 09377-0289-017

Coordonnées
ARBECO

Adresse
TOEMAATTRAGEL 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande