ARBECO PLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARBECO PLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.614.744

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 01.07.2013 13258-0017-013
08/03/2013
ÿþvo~ wiro .. .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IW

i

N

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111 19B IIII~III

*13039731*

NEERGELEGD

2 7 FEB. 2013

RECHT VAN

KOOPHAND-EL _ GENT

Ondernemingsnr : 0821.614.744

Benaming

(voluit) : ARBECO PLUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TOEMAATTRAGEL 1 TE 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING  ONTSLAG ZAAKVOERDERS OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 14 februari 2013, ter registratie aangeboden, dat zijn bijeengekomen de aandeelhouders van de buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen:

I. De naamloze vennootschap "ARBECO", met zetel te 9000 Gent, Toemaattragel 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 894.030.885.

Il. De besloten vennootschap met beperkte aan-'sprake-lijk'heid "ARBECO PLUS", met zetel te 9000 Gent, Toemaattragel 1, met ondernemingsnummer 0821.614.744.

Dat teneinde over te gaan tot tot de FUSIE waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aan-"sprake-'Ijk-'heid "ARBECO PLUS", zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "ARBECO", die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijk-'held "ARBECO PLUS", overeenkomstig artikel 676 en verder van het Wetboek van Vennootschappen, de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten hebben genomen:

BESLUIT TOT FUSIE.

A.De algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed.

Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aan-isprake'lijk.held "ARBECO PLUS", zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze ven-nootschap "ARBECO", die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aan'sprake-'lijk-'heid "ARBECO PLUS".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap "ARBECO".

B.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aan-isprake-1lijk-"held "ARBECO PLUS" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "ARBECO", wordt bepaald op één januari tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen sinds de gemelde datum door besloten vennootschap met beperkte aan'sprake'lijk'heid "ARBECO PLUS" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "ARBECO", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C.Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennoot-schap met beperkte aan-Lsprake-"lijk-'heil "ARBECO PLUS" vanaf heden op te bestaan.

ONTSLAG ZAAKVOERDER EN VASTE VERTEGENWOORDIGER OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende zaak-voerder en zijn respectievelijke vaste vertegenwoordiger, zijnde de niet-statutaire zaakvoerder van de ontbonden besloten vennootschap met beperkte aan-isprake-ilijk-iheid "ARBECO PLUS": De naamloze vennootschap "ARBECO", hiervoor genoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Filip Van Hautegem, wonende te 8570 Anzegem, Blaarhoekstraat 23. Deze zaakvoerder neemt hiervan kennis en aanvaardt zijn ontslag.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Jozef Verschueren

n~ c,213élt.ir b32 ?r81' ~ecto Na?^i Sr ';Ceí~'^ -ir~^$!d ~ 3r+ ffo[eri5 ?l'I Pí3t50(o}(1(etl)

beVci2go rii k'+1'?isRGn Ien 33i1li.ri 1rf,ii d2r01e'i te verlcn.:ii1 q.í).dIJ'll

Verso i11enr1 en nêlrei'".: guis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

. bEtto«den :eikal nec r,lgisch Staaèsbfaci

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie

~

A

Op ne i2 Ist2 nn Lek B\=ermefnen Recto idaam en he2Jdnvohaid ,n de irmstrusnenterar" ,d'c u,°ar,s h2tri, van de perso(o1,qen,

bevoegd de rechq4ersQan ten aanzren 'lm cercler, ra merte.gt,nwoorct'igen

Verso NaaY:'i en tl3nfiÎEti,kerilFlÇ,t

03/01/2013
ÿþ idad PDF 11.1

L-flo T~~t .~ [n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 0 DEC. 2012

RECHTSQpigeteVAN KOOPHA ~.~i -

Vo or-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad







*13001419



Ondememingsnr : 0821.614,744

Benaming (voluit) : ARBECO PLUS

(verkort) ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : TOEMAATTRAGEL 1, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Tekst : FUSIEVOORSTEL OPGESTELD TER GELEGENHEID VAN DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN DE BVBA ARBECO PLUS IN DE NV ARBECO.

Conform het artikel 719 van het wetboek vennootschappen, wordt hierbij een fusievoorstel gemaakt met het oog op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Arbeco Plus door overneming van de activa en passiva in de Naamloze vennootschap Arbeco.

Deze fusie wordt uitgevoerd conform het artikel 676, 1° van het wetboek vennootschappen die als volgt luidt: "Tenzij anders bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld: de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht In de algemene vergadering is verbonden;"

Onderhavig fusievoorstel zal door elk van de aan de fusie deelnemende vennootschappen ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd, en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten.

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Arbeco

Naamloze Vennootschap

Toemaattragel 1

9000 Gent

BE 0894,030.885

"De vennootschap heeft tot doel:

- Aanneming, vervaardiging, transport, plaatsing en assembleren van alle materialen en elementen in beton of eender welk ander materiaal, bestemd tot het bouwen of verbouwen;

- Aanneming, vervaardigen, transport, plaatsing en assembleren van alle vlecht- en netwerk van betonijzer, of andere tot datzelfde doel dienende materialen, en samenhorigheden in de meest ruime zin;

- Aanneming, studie en ontwerpen, onderhoud en herstellingen van voormelde zaken;

- Aan- en verkoop, invoer en uitvoer alsmede commissiehandel in voormelde zaken;

- In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais algemene onderneming instaan voor het uitvoeren van openbare of private bouwkundige en civieltechnische werken alsook de bedrijvigheden te coordineren aangaande die werken van diverse onderaannemers in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan aile octrooien en licenties aanvragen, verwerven, exploiteren of verkopen en mag alle commerciële, industriële en financiële, met roerende en onroerende goederen verband houdende transacties ondernemen, indien deze direct of indirect betrekking hebben op haar doel, of van aard Pijn om rechtstreeks of onrechtstreeks het maatschappelijk doel te verwezenlijken, te bevorderen of uit te breiden.

De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks biij wijze van inbreng, fusie of anderszins deelnemen in aile vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel hebben."

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : ttecto : Kaam en hoedani fië cf van ae instrumenterende notaris, hetzij çieri dë ér-s o n en -

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lat P. - vervolg

Mod PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Arbeco Plus

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Toemaattragei 1

9000 Gent

SE 0821.614.744

"De vennootschap heeft tot doel:

- De studie, fabricage, verwerking, assemblage en plaatsing van alle materialen en elementen in beton of eender welk ander materiaal, bestemd voor het bouwen of verbouwen in de private en publieke sector, inclusief de daarmee gepaard ' gaande werken tn aanneming, zowel in hoedanigheld van hoofdaannemer ais onderaannemer;

- De plaatsing en assemblage van vlecht- en netwerk van betonijzer of andere tot datzelfde doel dienende materialen; - Het onderhoud, de dienst na verkoop en de herstellingswerken van voormelde zaken.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en éventuele andere financiële instellingen of beleggingsondernemingen die die wettelijk gereglementeerd zijn.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op aile manieren die zij het meest geschikt geacht. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met Inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op 'voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft;

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

01 januari 2013

3,De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen. De overnemende vennootschap is enig aandeelhouder van de overgenomen vennootschap. Er worden dus geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap uitgegeven.

4. teder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen Nihil

Opgesteld te Gent op 30 november 2012

NV ARB ECO

Vertegenwoordigd door

Filip Van Hautegem

Zaakvoerder

PiG!'l'i.Q.0

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 28.06.2012 12230-0242-012
04/07/2011
ÿþ r MM 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deaktQ

REELE=w.





2 2 JUNI 2011 '

~

IZt:Ci-i l'liA.\K 1 ,

KOOPHAtiDI" :1-. TE :':`'1- .

Voor- ill

behouden +1109980]

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr : 0821.614.744

Benaming

(voluit) : ARBECO PLUS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent - Toemaattragel 1

Onderwerp akte : aanduiding vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van de NV Arbeco, dd. 6 juni 2011, blijkt dat de raad van bestuur het ontslag heeft aanvaard van de heer Patrick Smessaert als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat van de NV Arbeco binnen de BVBA Arbeco Plus.

De raad van bestuur heeft beslist de heer Filip Van Hautegem, wonende te 8570 Anzegem, Blaarhoekstraat 23, te benoemen tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat van de NV Arbeco binnen de BVBA Arbeco Pius.

getekend,

NV ARBECO,

zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

de heer Filip Van Hautegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 23.06.2011 11204-0013-013

Coordonnées
ARBECO PLUS

Adresse
TOEMAATTRAGEL 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande