ARC.POINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARC.POINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.957.991

Publication

23/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Op om het even welke wijze alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo een activiteit deelnemen. Door middel van participatie, oprichting, fusie en overname van andere vennootschappen of ondernemingen, aan alle verrichtingen deelnemen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen door over te gaan tot onroerend goed beleggingen in het belang van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag zowel in Belgie als in het buitenland, alle industriele, commerciele, financiele, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel of de verwezenlijking ervan bevorderen. Duur : De vennootschap bestaat onbepaald vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beschikt uit hoofde van de inbreng in speciën over een bedrag van 11.000,00 euro. Het kapitaal is bijgevolg volledig volgestort.

Bankattest: Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Argenta Spaarbank NV onder nummer BE71 9731 1563 7269.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Wordt tot niet statutair zaakvoerder benoemd :

Mevrouw POLEN Martine Yvonne, geboren te Brugge op 3 oktober 1966, nationaal nummer 66.10.03-134.68, ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Bommelsstraat 5, die verklaart haar benoeming te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dienen zij gezamenlijk op te treden.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur. In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder

Kapitaal : De oprichters verklaren en erkent dat het kapitaal 1.050.000,00 euro bedraagt. Het is verdeeld in duizend vijftig (1050) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk duizend euro (¬ 1.000,00).

De oprichter sub 1 verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap 749 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARC-IT, met maatschappelijke zetel te 9070 Heusden, Bommelstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0464.237.644, met een waarde van 1.039.000,00 euro. Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze. Er werd geen commissaris benoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Sven Heyvaert, notaris te Hamme

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte oprichtingsakte

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.09.2016, NGL 03.10.2016 16646-0041-011

Coordonnées
ARC.POINT

Adresse
BOMMELSSTRAAT 5 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande